- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #39.721
Canım ciddi ciddi boşanma durumu olsa eşin o zaman geri vites yapar mı. Yoksa boşanırsa boşansın mı derLohusalıktan anlamak canımmı asla bunu dedim bi bitmedi dedi bana eşim bir benşim sanki lohusa olan öyle kırdı ki beni kv dedikleri bu kadar üzmemişti beni öküzün önde gideni bunlar ben yemek yaptım ben hazırladım herşeyi ve daha 17 gün önce ameliyat oldum yarama rağmen oturdu kaldı demesinler diye odama gidip uzanmadım bile gece yarısına kadar yanlarında oturdum ama eşim görmüyor hiç bir şeyi çekmeyene kapıyı gösteren kişiler bunlar ve daha önce böyle yapmamıştı yoksa asla durmazdım yeni anne oldum hiç mi acımıyorlar diyorum evimi görsen afedersin b.. götürüyor heryer pislik içinde kadın tutmuştum ben yapamadım diye genel temizlik için eser yok temizlikten banyo sular içinde pislik içinde misafirler gelecek nasıl temizlik yapacam diye düşünüyorum üstüne eşim gelip kavga ediyor bana birşey deme diye çekeceksin bilmem ne eşim asla değişmez ona ders vermem ben ailemi sessiz buldular ben birşey demem kv tabi aklına geleni söyler kadın benim suçum omların değil ilk yaptığında cvp verseydim bunlar olamazdı boşasaydı bile çocuksuz olurdum Allah’a havale ettim onları beni çok üzdüler inş sütüm geri gelir bebeğime üzülüyorum bir tek
Sana da yazık bu gümlerde önemsenmek istiyor insan zaten onun dışında herşey rütin allahım yardım etsin sana çok yorma kendiniDün son kontrolden geldim çok ağrım vardı nasıl olduysa eşim annesine dedi ki anne artık kendi kendimize bakcaz sabah kalkınca elleme Gelini kendi kahvaltını yap felan dedi ama bugün sabah hiç o öyle dememiş gibi kalktım kahvaltıyı felan hazırladım hatta kendi annem geldi 11 gibi hastalara kahvaltı hazırlıyayım diye ben hazırlarken yardım ettı artık da kv yi zor kaldırdım öğlen 12 de. Allah bana güç kuvvet versinde yine benim elime kalsın. Boşver canım kimse görmesin Allah görüyor ya yeter bana. Destekte olmaz köstek de olmaz buna da şükür.
Eşin sana uysa demişsin ya eşler siz gelin geldiniz siz bu eve uyacaksınız diyor benimki em azindna bu sekilde soyluyor o bana git diyecekmis ama ben gitmeyecekmisim geldigim eve uyacakmisim yani anasinin kafasina bende kismenin kafasina uymam bnm kafam yokmu deyince anasinin gozunde saygisiz oluyoruz amannncanına tak ettirmiski etmişsin canım beddua. Ama bence sen bebegin için önce sakin kalmaya çalış. Eşinde sakinlessin oturup adam akıllı konuşun bence. Bu sekilde sadece kendini ve bebegini yıpratıyorsun. Bu arada kimse kimseyi cekmek zorunda da değil yani. Hele sana öyle seyler yapan bir kvyi ne diye cekeceksin ki. Açık açık konuş zaten bosanma konularına kadar gelmiş zaten konu geleceği kadar. Eşin sana uymuyorsa yanlış anlama beni ama bu sekilde kendini paralayarak nereye kadar çekeceksin sanada yazık değil mi. Aslında eşin davranışlarına ceki düzen verse hiç bir sıkıntınız yok. Seni o kadar iyi anliyorum ki seni anlamadığı için sinirin dahada artıyor aslında. Bu sekilde davranmasa sana destek olsa sende dersin aman evine gitti gözden uzak nasılsa diye.
Cnm keşke geçse biz bunlarla evli olduğumuz sürece zor çok zor senin eşimde benim ki gibi anlayışsız biri keşke onlar doğursaydı da görseler di nasıl birşeymiş ben de senin gibi hizmet ettim yemek yaptım elimden şuan bu kadarı geliyordu ama elinde olsa kv kalacaktı aylarca gerçi kendi kaçarak gitti bu kez anlamış değilim niye vardır onun aklında bir fikir kışı geçirmeye gelmişti baktı belki ben iş yapamıyorum biraz daha kalırsa işler ona kalacak en iyisi gideyim demiştir iyi olunca gelir başımın belası hürmet hizmet bekler çünküBenimde 2 gundur sütüm geri gitti gelmio sagiorm eskiden 90 cc cikann suan iki memeden 30 zor goruyorum bizimkide bana yardim icin guya burda ama hizmet beklio biseye yardim ettigi yok yatio sadecene ortaligi kizistirio ben annen nie burda cocuga bakmio eve bakmio hizmet beklio dedm die esim de bana defol.git kalir dedi cok zoruma gitti annesi obur odada dolduruo duyuyorum ne diyim allah bildigi gibi yapsin bu halimizle biz bunu yasadikya hakkindan allah gelsin uzulme dicem ama diyemiorm suan daha fazla uzuldugunu biliyorum gececek sabret olur mu
Anasi lohusalikmi gormus tarlada çalışmış ben nazlaniomusum snn yuzundennsizin yuzunuzden sutum kesildi diorm sen mama verdinncocuga ondan dio kan geliodu memelerimden hem mama hem meme berkodm kan geldi die ogun mama verdim daha da sutum gelmedi bnm yuzumdenmis cok cahilca konusuolar su zamanda gorsen gencizde yani elimizin altinda internet war ac oku neymis ne deilmis deyince internete gore mi yasayacakmisiz e isine gelince tel elindenndusmuo nette cidden cok zor su lohuslikta herkesten sogudumDoktorlar bile anlatıyorlar lohusalığı ne demek lohusalık neymiş. Hayatında hiç vücudun görmediği hormonlar 9 ay boyunca vücudunu istila ediyo tam o hormonlara alışıyorum derken birden bir günde sıfıra iniyor hepsi tıbbi açıklaması bile olan bir durumu nasıl yok Sayar. Boğazlayasım geliyo böyle konuşmalar duyunca
Aynen öyle cnm İnan eşim bana hak verse görse bu kadar üzülmezdim ama üstüne gelip bana hakaret etmesi boşanma mevzularının geçmesi çok üzdü beni bağırma dedikçe bağırdı çocuk korkacak duyarsa dedim duysun dedi gözü dönmüştü resmen o pislik ne dediyse oğlu böyle yaptı anlamadım ama vicdanım rahat benim ben saygısızlık yapmadım cvp vermedim onun vicdanı rahat mı bakalım Allah’a ne hesap verecek cnm kalktım humana çayını yaptım içtim inş sıkıntı olmaz eşimlede konuşmuyorum şuan kendi konulmaya çalışıyor geçecek onu okadar laf demeden düşünecekticanına tak ettirmiski etmişsin canım beddua. Ama bence sen bebegin için önce sakin kalmaya çalış. Eşinde sakinlessin oturup adam akıllı konuşun bence. Bu sekilde sadece kendini ve bebegini yıpratıyorsun. Bu arada kimse kimseyi cekmek zorunda da değil yani. Hele sana öyle seyler yapan bir kvyi ne diye cekeceksin ki. Açık açık konuş zaten bosanma konularına kadar gelmiş zaten konu geleceği kadar. Eşin sana uymuyorsa yanlış anlama beni ama bu sekilde kendini paralayarak nereye kadar çekeceksin sanada yazık değil mi. Aslında eşin davranışlarına ceki düzen verse hiç bir sıkıntınız yok. Seni o kadar iyi anliyorum ki seni anlamadığı için sinirin dahada artıyor aslında. Bu sekilde davranmasa sana destek olsa sende dersin aman evine gitti gözden uzak nasılsa diye.
Eşşek gibi geri vites yapacaktır amacı beni korkutmak ama ben de giderim dedim zıpladı yerinden şimdi konuşmaya çalışıyor ama ben yüz vermiyorum çok üzdü beni çokCanım ciddi ciddi boşanma durumu olsa eşin o zaman geri vites yapar mı. Yoksa boşanırsa boşansın mı der
Bizimki hala bizde yeminnederim evde hic bsey yapmio ne yemek ne temizlik esime annennneden burda kalio herseyi ben yapiorm zten ihtiyacim yokngitsin diorm kotu oluyorum kawga cikio sen annemi istemiosn die bende bu yuzden ewimin huzurunu bozdugu icin istemiorm diorm anlamio cocuga bakmio bana yemek temizlik yapmio ne die burda yani hizmet beklio ya ben hizmet görmem gerekir iken hizmet beklio bizim eslerimizde hayir yok cidden adam olsalar bu sekilde yeni dogum yapmis karilarini anneleri icin uzmezler gitsin deyince o kalir sen gidersin demezler bnmki bana git dio ama gidicem ben git desemde sen gitmiceksin dio iste akillari sira kndilerini tatmin ediorm güç gosterisi yaparakCnm keşke geçse biz bunlarla evli olduğumuz sürece zor çok zor senin eşimde benim ki gibi anlayışsız biri keşke onlar doğursaydı da görseler di nasıl birşeymiş ben de senin gibi hizmet ettim yemek yaptım elimden şuan bu kadarı geliyordu ama elinde olsa kv kalacaktı aylarca gerçi kendi kaçarak gitti bu kez anlamış değilim niye vardır onun aklında bir fikir kışı geçirmeye gelmişti baktı belki ben iş yapamıyorum biraz daha kalırsa işler ona kalacak en iyisi gideyim demiştir iyi olunca gelir başımın belası hürmet hizmet bekler çünkü
:) yok valla eltin değilim ama İnan bana bu cadalozlardan çok var hepsi aynı bir birinin benzeri bazen oluyorum kv konularını aynı benimki diyorum pislik insan davranışında aynıdırKiz kaynanalarimiz ayni eltimnmisin yoksa bnm
Analarına kıyamıyorlar biz ne de olsa elin kızıyız affederiz güç gösterisi değil bu bence çok büyük terbiyesizlik anlamayan adama ne anlatabilirsin ki senin durumunda zor valla bakma kv kalmak istedi ben baştan söylemiştim eşime 10 günden fazla kalmasınlar ben rahat edemem kp yanında diye kuzenim eşiyle gelecek diye gittiler yoksa beni takmazdı kv kalırdı rabbim böyle kötü niyetli huzur bozan kv hakkından gelsin ne diyeyim başkaBizimki hala bizde yeminnederim evde hic bsey yapmio ne yemek ne temizlik esime annennneden burda kalio herseyi ben yapiorm zten ihtiyacim yokngitsin diorm kotu oluyorum kawga cikio sen annemi istemiosn die bende bu yuzden ewimin huzurunu bozdugu icin istemiorm diorm anlamio cocuga bakmio bana yemek temizlik yapmio ne die burda yani hizmet beklio ya ben hizmet görmem gerekir iken hizmet beklio bizim eslerimizde hayir yok cidden adam olsalar bu sekilde yeni dogum yapmis karilarini anneleri icin uzmezler gitsin deyince o kalir sen gidersin demezler bnmki bana git dio ama gidicem ben git desemde sen gitmiceksin dio iste akillari sira kndilerini tatmin ediorm güç gosterisi yaparak
Canım bi gün kavga anında böyle ciddi bi tartışma anında ağlayıpsundur zaten yani sevmem böyle şeyleri ama evliliğini kurtarmak için sonuçta. Sinir krizi geçirmiş gibiyapıp eşyalarını toplamaya başlasan gidiyormuş gibi yapsan biraz etkisi olur mu ki. Ya da ailen arasa eşini bir daha o kızı ağlarken duyarsam gelip alırız falan diye. Böyle olmaz nereye kadar ezdireceksin kendini. En çok hürmet görmen gereken zamandasın. Şimdi böyleyse ilerde ne olur. Evlilik bir yastıkta ömür boyu demek. Bunun yaşlılığı da var. Yol yakınken bişey olmalı değişmeliEşşek gibi geri vites yapacaktır amacı beni korkutmak ama ben de giderim dedim zıpladı yerinden şimdi konuşmaya çalışıyor ama ben yüz vermiyorum çok üzdü beni çok
Ay nasıl laflar bunlar ya. Allah kalbine gönlüne merhamet versin sen onun karısısn bir yastığa baş koyduğu insansın nasıl böyle gaddar konuşuyorlar. Reflüden uyuyamadığım geceleri eşim göğsüne yatırır saçımı okşayarak uyutmaya çalışırdı beni. Keşke sen çekmesen ben çeksem derdi. Bunları okuyunca hayret ediyorum çok üzülüyorum ve korkuyorum Benim eşim de yapar mı böyle şeyler bir gün diyeAnasi lohusalikmi gormus tarlada çalışmış ben nazlaniomusum snn yuzundennsizin yuzunuzden sutum kesildi diorm sen mama verdinncocuga ondan dio kan geliodu memelerimden hem mama hem meme berkodm kan geldi die ogun mama verdim daha da sutum gelmedi bnm yuzumdenmis cok cahilca konusuolar su zamanda gorsen gencizde yani elimizin altinda internet war ac oku neymis ne deilmis deyince internete gore mi yasayacakmisiz e isine gelince tel elindenndusmuo nette cidden cok zor su lohuslikta herkesten sogudum
Ay sürahiyi kafasına mı dikmiş :)))))))) yok artık yaaaa :))))Gülün azıcık az önce mutfaktan ses geldi benim kediyle ikimiz meraklı arkalı önlü koşturduk mutfağa ne göreyim kaynanayı mutfakta sürahiyi başına dikerken yakaladım gördüğümü anlamadı. Çaktırmayacak güya bana klozetin kapağı pat diye kapandı felan dıyo kadın mutfakta.eşim küçük odaya uyuya kaldı yemekten sonra( hala orda) kaldırmadım bende rahatça yatakta yatayım diye :) bana kaldırma artık eşini uyusun orda felan diyo o ara çaktırmadan odasına baktım su şişesi dolu. Hemen sürahiyi aldım çamaşır suyuna bastım ve saklamadım artık sürahimiz yok sabah görünce şok olacak Sürahiyi aradı mı hemen şişesini götürüp vericem nasılsa dikiyorsun kafana diye benim takıntılı olduğumu biliyor güya çaktırmayacak bana.
Sorma çıldıryordum tam saydım içimden sakinleştim.sakladığımı bulursa da sürahiyi kırıp atıcam. Bilir takıntılı olduğumu eliyle yıkadığı bulaşıkları bile bidaha makineye atarım. Tahin eder yani sürahinin başına bişey getireceğimi güldürdü beni gece gece kv. Mutfakta dikilmiş ay klozetin kapağı ses çıkardı diyo diyecektim burası mutfak uykuda mı geziyorsun diye ses çıkartmadım artık oda hasta diye.Ay sürahiyi kafasına mı dikmiş :)))))))) yok artık yaaaa :))))
Denerim cnm keşke işe yarasa ama benim eşim odun olduğu için bakalım işe yarayacak mı ben kendimi geçtim hadi bana hürmet ikram etmesinler huzurumu bozmasınlar yeter diyodum o da yokCanım bi gün kavga anında böyle ciddi bi tartışma anında ağlayıpsundur zaten yani sevmem böyle şeyleri ama evliliğini kurtarmak için sonuçta. Sinir krizi geçirmiş gibiyapıp eşyalarını toplamaya başlasan gidiyormuş gibi yapsan biraz etkisi olur mu ki. Ya da ailen arasa eşini bir daha o kızı ağlarken duyarsam gelip alırız falan diye. Böyle olmaz nereye kadar ezdireceksin kendini. En çok hürmet görmen gereken zamandasın. Şimdi böyleyse ilerde ne olur. Evlilik bir yastıkta ömür boyu demek. Bunun yaşlılığı da var. Yol yakınken bişey olmalı değişmeli
gerçekten hiç kimse böyle bi muamele haketmiyor hele hamileyken lohusayken rabbim yanına bırakmasın bu fenalklarını o kadınınDenerim cnm keşke işe yarasa ama benim eşim odun olduğu için bakalım işe yarayacak mı ben kendimi geçtim hadi bana hürmet ikram etmesinler huzurumu bozmasınlar yeter diyodum o da yok
Şaka yapıyosun ya. Bu kadarına pesss be kardeşim. Ama nasıl böyle hissedebiliyo ben kaç yıllık anamın evine gidince bile öyle hissedemiyorum bi an önce evime gelmek istiyorum. Nasıl benimseyebiliyosun bu kadar oğlunun evi bile olsa yaMisafrligevgtrk kaynanam benim eve girince ne dye biliymsnz insann evi gbi si yok cnm evm dedi sok oldum ya nerden senn evin diye laf arcktm ya sabr dedim pazartesi dogm takma dedm kadni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?