- 29 Temmuz 2018
- 10
- 4
- 1
- 35
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #39.741
Çok üzüldüm inş düzelir.Lohusalıktan anlamak mı asla bunu dedim bi bitmedi dedi bana eşim bir benşim sanki lohusa olan öyle kırdı ki beni kv dedikleri bu kadar üzmemişti beni öküzün önde gideni bunlar ben yemek yaptım ben hazırladım herşeyi ve daha 17 gün önce ameliyat oldum yarama rağmen oturdu kaldı demesinler diye odama gidip uzanmadım bile gece yarısına kadar yanlarında oturdum ama eşim görmüyor hiç bir şeyi çekmeyene kapıyı gösteren kişiler bunlar ve daha önce böyle yapmamıştı yoksa asla durmazdım yeni anne oldum hiç mi acımıyorlar diyorum evimi görsen afedersin b.. götürüyor heryer pislik içinde kadın tutmuştum ben yapamadım diye genel temizlik için eser yok temizlikten banyo sular içinde pislik içinde misafirler gelecek nasıl temizlik yapacam diye düşünüyorum üstüne eşim gelip kavga ediyor bana birşey deme diye çekeceksin bilmem ne eşim asla değişmez ona ders vermem ben ailemi sessiz buldular ben birşey demem kv tabi aklına geleni söyler kadın benim suçum omların değil ilk yaptığında cvp verseydim bunlar olamazdı boşasaydı bile çocuksuz olurdum Allah’a havale ettim onları beni çok üzdüler inş sütüm geri gelir bebeğime üzülüyorum bir tek
Ablam metro hastanesinde doğum yaptı iki kez nemnundu. diğer ablam da balcalida selim beyde doğurdu 2 kez. o da nemnundu. ben orda olsam başkent hastanesi ni düşünürdüm sanırım. ortadoğuyu tam bilmiyorum kuzum.iyilesirsin canım fazla değildir farklı gelmis olabilr sana. Bende senin memlekette doğum yapicam bilir misin burdaki hastaneleri. Adanadada hastanede calisanlar cok kendini beğenmiş ukalâ. Hic hoşuma gitmedi. Burda ortadoğu hastanesine gidiyorum
Aynen canim kul hakkından dolayi susuyorum ben ama kv fisekliyor eşimde onun agzina bakiyor konussam arkamda durur. Onceki gün anlatmistim hastanede kv dediklerini esim basta bana tepkiliydi çok sinirlenmistim dayanamadim anlattim annen boyle böyle yapti o yüzden böyle davrandim diye o zaman durdu arkamda ama anlatmama gerekmi var bugüne kadar en ufak bi saygisizligim olmadi bunu kendisinin düşünüp daha annesi adimi andiginda cevap vermesi lazimBunlae ölümü düşünmüyor bence kim kimden önce gider bilinmez ama ne bileyim ben kul hakkından korkarım kalp kırmaktan korkarım bunlar çivi çakmış gibi yaşıyorlar senin ki de benim ki gibi demek anasının lafına bakıyor
Yapmayan yapmaz emin ol hamileligimde de biz cok tartisip küstük ne hamileligim ne lohusaligim mutluluk ile gecti annesinin yuzunden neler yasadim allahta onun kizlarina yasatsin bnm annemi istemedi cunku ben kaliorm yeter dedi onu da kimseler istemesin zoruna gitsin allahim cok uzatmadan yakin zamanda sorsun hesabini ki bizde gorelim oda anlasn ben yalnis yaptim die insallah yoksa cocugumu alip cikip gtcem annemin yanina dayanamiormAy nasıl laflar bunlar ya. Allah kalbine gönlüne merhamet versin sen onun karısısn bir yastığa baş koyduğu insansın nasıl böyle gaddar konuşuyorlar. Reflüden uyuyamadığım geceleri eşim göğsüne yatırır saçımı okşayarak uyutmaya çalışırdı beni. Keşke sen çekmesen ben çeksem derdi. Bunları okuyunca hayret ediyorum çok üzülüyorum ve korkuyorum Benim eşim de yapar mı böyle şeyler bir gün diye
gaza cok iyi gelmisti.ama direkt agza damlatikiyomu hic nilmiyorumSaol cnm peki ağzına damlatsam olur mu birde gaz sıkıntısına iyi geldi mi ?
benim ikinci.ilkimde sezeryan oldgu icin buda sezeryan olacak.24 aralıkta kısmetse.Evet ilk çocuk. Bizim oğlan 30 haftalıkken gelecekti şimdiye kadar ilaç iğne serum zor tuttuk içerde. Açılmam da var benim normal olacak inşallah. Senin sezeryan mı olacak ?
Umarım değişmez canım. Herkes bir olmuyor çünküAma çocuk olduktan sonra çok değişiyorlar diyo herkes bakalım önemli olan bundan sonrası. Bundan sonra neler olcak bakalım
Evet haklisin ama kv evinde yasasan ayak uydururursun. Sonucta sen kv evinde değilsin kendi evin ayrı geçimin ayrı düzenin ayrı. Kvlerin ve eslerin bunu idrak etmesi lazım öncelikle. Bak mesela ben kv evindeyim suan mecbur onların duzenine uyuyorum. Ama kendi evimde kendi hayatım düzenim olur canım. Eşlerin önce sizlerin kv evinde olmadığını kabul etmesi lazım. Eşin annesinin laflariyla sana konusuyor baska birsey değil. Hele bu tarz birseyi tahsilliyse eşin ve söylüyorsa gercekten cok yazık yaşadığı kafaya yazıkEşin sana uysa demişsin ya eşler siz gelin geldiniz siz bu eve uyacaksınız diyor benimki em azindna bu sekilde soyluyor o bana git diyecekmis ama ben gitmeyecekmisim geldigim eve uyacakmisim yani anasinin kafasina bende kismenin kafasina uymam bnm kafam yokmu deyince anasinin gozunde saygisiz oluyoruz amannn
Hic yüz verme canım en iyisini yapıyor azıcık idrak yeteneği olsa kendi kendine demesi lazım ya annem gidecek ben eşimle yanlız kalıcam neden huzurumu kaçırıyorum en son söylenecek lafı önce başta söylüyor. Allahım akıl fikir sağlıklı düşünmek nasip etsin eşine. Hatasını anlarda isallah gönlünu kazanmaya çalışırAynen öyle cnm İnan eşim bana hak verse görse bu kadar üzülmezdim ama üstüne gelip bana hakaret etmesi boşanma mevzularının geçmesi çok üzdü beni bağırma dedikçe bağırdı çocuk korkacak duyarsa dedim duysun dedi gözü dönmüştü resmen o pislik ne dediyse oğlu böyle yaptı anlamadım ama vicdanım rahat benim ben saygısızlık yapmadım cvp vermedim onun vicdanı rahat mı bakalım Allah’a ne hesap verecek cnm kalktım humana çayını yaptım içtim inş sıkıntı olmaz eşimlede konuşmuyorum şuan kendi konulmaya çalışıyor geçecek onu okadar laf demeden düşünecekti
Hadi ya:)) biz anamizin babamızın evinde kendimizi el kapisindaymisiz gibi hissediyoruz. Kadındaki rahatlığa bak. İyi tarafindan bak demekki kadını kendi evinde gibi rahat ettiriyorsunMisafrligevgtrk kaynanam benim eve girince ne dye biliymsnz insann evi gbi si yok cnm evm dedi sok oldum ya nerden senn evin diye laf arcktm ya sabr dedim pazartesi dogm takma dedm kadni
Baskentteki drlar çok ilgisiz canım. Metro yakin ama bütçemizi aşıyor biraz. Ortadoğudaki dr hosumuzada gitti ilgili biri. Sonradan gelneme ragmen sürekli hastasıymışım gibi. Hatta tahkiller icin kendisi arıyor bizzat. Hastanede en köklü özel hastaneymis fena değil dediler tanıdıklar. Bakalım umduğum gibi olur sonuna kadar yaniltmaz işallah beni. Çünkü doğumda esimde yanimda olamayacak bati dr ilgili olsun dedim. Ama geldigimden beri birçok hastaneye gittim burda calisanlar çok ukela egolu hiç hoşuma gitmedi bu durum.Ablam metro hastanesinde doğum yaptı iki kez nemnundu. diğer ablam da balcalida selim beyde doğurdu 2 kez. o da nemnundu. ben orda olsam başkent hastanesi ni düşünürdüm sanırım. ortadoğuyu tam bilmiyorum kuzum.
Cnm senin söylemene gerek yok onun görmesi lazım bazı şeyleri biz anlatınca kötü oluyoruz eşim onları sevmiyorsun ondan lafları batıyor diyor da laf sokmasın batmasın ozaman diyorum ne varmış diyo biz gidin ananızı dövün mü diyodu uygun bir dilde uyarın diyoruz yok onu da yapamıyorlar benim annem yapsaydı İnan bana anneme derdim nerde bizimkilerde o anlayışAynen canim kul hakkından dolayi susuyorum ben ama kv fisekliyor eşimde onun agzina bakiyor konussam arkamda durur. Onceki gün anlatmistim hastanede kv dediklerini esim basta bana tepkiliydi çok sinirlenmistim dayanamadim anlattim annen boyle böyle yapti o yüzden böyle davrandim diye o zaman durdu arkamda ama anlatmama gerekmi var bugüne kadar en ufak bi saygisizligim olmadi bunu kendisinin düşünüp daha annesi adimi andiginda cevap vermesi lazim
Yazmıyım Yazmıyım diyorum ama ne sinir bozucu var mı hala böyle bir düşünce. Ne demek gelin geldigin eve alışmak. Bu düşünce çok büyük bir düşünce buna boyun eğmeyin. Kimse kimseye gitmiyor iki kişi ortak bir yuva kuruyor. Gelen giden yok yani. Ev ikinizin evi. Kendi evinde hiç bir zaman rahat edemezsin ozaman ne de olsa "gelin"sin ya sonradan gitmissin o eve. Bu düşünceyi asla kabullenme ve izah et canım yoksa bir ömür aynı sözleri isitirsinEşin sana uysa demişsin ya eşler siz gelin geldiniz siz bu eve uyacaksınız diyor benimki em azindna bu sekilde soyluyor o bana git diyecekmis ama ben gitmeyecekmisim geldigim eve uyacakmisim yani anasinin kafasina bende kismenin kafasina uymam bnm kafam yokmu deyince anasinin gozunde saygisiz oluyoruz amannn
Canm ben kacarak evlendm esyalarimi aldi ya kdndi evi sanyr bak bulsk makinesini ben aldm tos t makinesi agzni acip demyr ama digerlerini o aldigi icin ole dyor kadn en basndan beri benm yanmda klmk istyr herkesede ben sectm ben ettim artk esime dicem satalim kendime yeni esya aliyim sırf birdha ben aldm demssin diye. Neyse kizlar yarn allah izin verrse dogum 1 hafta donra grcm zaten dahada gormcm yyzunu ins gormemŞaka yapıyosun ya. Bu kadarına pesss be kardeşim. Ama nasıl böyle hissedebiliyo ben kaç yıllık anamın evine gidince bile öyle hissedemiyorum bi an önce evime gelmek istiyorum. Nasıl benimseyebiliyosun bu kadar oğlunun evi bile olsa ya
Canm o neden ole diyor biliyomusun lacarak evlendim esyalari o aldi ya en basndan beri kendi esyasyms gbi davranyr dessn sen kal burda kalr hic ckmaz evmden ole diyim snaHadi ya:)) biz anamizin babamızın evinde kendimizi el kapisindaymisiz gibi hissediyoruz. Kadındaki rahatlığa bak. İyi tarafindan bak demekki kadını kendi evinde gibi rahat ettiriyorsun
Desitin mor yada oksizinc alabilirsin canım. Bizim pişiğimizi bunlar geçirdi.Pişk başladı bizde de ama poposunda değil de göbeğin altında. Bağlama kısmındaki yerler kızarmış. Bepanthene plus vermişti doktor hem sünneti için hem de pişik olursa geçsin diye ama geçirmedi dünden beri. Var mı etkili bildiğiniz krem? Sudocrem mi alsam acaba?
Kullandığın deterjan yada kıyafetin yapısından olmuş olabilir isilik canm. Kıyafetleri bolca durula ve mutlaka ütüle. Her gün banyo yaptır. Ekstra birşey kullanmana gerek yok.Kizlar benim bebek kış günü isilik olduev cok sicak degil pamuklu giydiriyorum kat kat da giyinmiyor niye oldu anlamadim? Nasil gecer özellikle boyun kismi?
Ben doktor tavsiyesitle doğumdan 10 gün sonra başladım kullanmaya. Evde vardı bir tane onu kullanıyorum. Bele sarılan tipte birşey. Sıkıca sarıyorum.Owli korse alanlar vardi sanirim memnun musunuz? Yada sezeryan olup korse kullananlar ne aldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?