2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Izah etsende karsindaki anlayacak kapasitede deil cunku sen anlatirsin arkandan annesi tam tersini anlatir zten uzun surmez bu sekilde evlilikler

Keisnlikle yasadigi kafaya yazik soyle bsey war bizim mesheplerimiz ayri bu yuzden geldigin yere uyacaksin dio ama snlamio anlatamiosun ben baska diorm annesi bska olunca otomatikman annesini dinliyor

Kizlar baskasi icin caninizi hic sikmayin bebeklere odaklanin)bu ara dogum yapan yok aramizda heralde.dogum yapacaklar hurma yyiormusunz dra sormadim gerci yemeye başladım

Arkadaşlar inş bu ay hamile kalırım tutunur geçen sefer kasım annesiyimdim tutmadı inş bu sefer olur beraber bu süreci atlatırız inş aralık annelerini bekliyorum
Merhaba. Yeni üye oldum. Sürekli takip edip günümü burada geçiriyorum. Aralık annesi olucam allah izin verirse (23 aralık). Nasıl bu gruba katılabilirim yardımcı olur musunuz

Selam arkadaşlar ilk emzirmede kuru soğanla göğüsleri ovan ve bundan fayda gören oldu mu ? Gerçekten işe yarıyor mu merak ettim .

Sorarm cnm veriyrlarsa herkes ole bir diyrki iyi cesartlisin cok agfili diyince cok korkmyrm ama korktyrlar resmn ben olsam yapamzdm falsn dyrlar bende dedm abartlck brsy mi peki cnm norml oldu ddme snra senin ins benmde norml olue
Yok maalesef normal olmadı benim açılmam olmadı çünkü ama biz onu göze aldık. En azından sütüm gelir hemen diye çektim suni sancıyı iyikide çekmişim diyorum. Abartılcak bişey yok. Ben kendi sancımıda çektim farkı yok. Sancı gelince suniside normalide aynı canım. İnşallah normal doğumla sonuçlanır senin olmadı sütten yırtarsın öyle düşün bebişin için süt önemli olacak.

Kızlar pişik sorunu olanlar bebeğin altını islak mendille veya pamukla sildikten sonra yumuşak bi tuvalet kağıdı ile nemini alip kremleri öyle sürün daha iyi oluyor bu şekilde.

Kızlar ben 37+1 de kontrolum vardı 1 parmak açıklık var dedi doktorum şuan 39+0 ım hala bi şey yok arada yalancı sancı gelip gidiyor böyle bir durum yaşayan varmı tahmini doğum tarihim de 23 aralık

Merhaba hanımlar. 39. Haftamı doldurdum. Dün üç defa iç çamaşırımı tamamen ıslatacak kadar suyum geldi ve sürekli sancım vardı. Doktor açıklığın yok dedi eve geri gönderdi. 1 saattir belimden giren hafif sancım var. İç çamaşırım da yine ıpıslak olmuş ve sarımsı yoğun akıntı gelmiş. Sizce nişan mıdır? Nişansa da ne zaman doğum olur, normal yapabilir miyim. Normal doğumu çok istiyorum. Açılmamın olmaması korkutuyor. Lütfen bi akıl verin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…