2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Nisandir canim buyuk ihtimal. Bende nisan nisan yavas yavas geldi bir hafta boyunca sari sari en son minik bir kahve leke gordum iki gun sonra dogurdum ama hic sancim yoktu . Gece aniden sanci basladi ve dogurdum. Hafif sancin varsa heran tetikte ol bence. Gece ansizin da gelebilir benimki gibi. Rabbim bir avazda kurtarsin insallah

Çok teşekkür ederim canım çok sağol :) rahatlattın beni. Artık gelsin istiyorum

Bende aynı durumdayım. Hem Progestan hemde nidirack diye iki ilaç kullanıyordum. 38 oldum bugün bıraktırdı doktor ilacı. Sana ne zaman bıraktırdı ilacı doktor. 40 haftalık olacakmış nerdeyse Bebeğin.
38 de bırak dedi ve kalk yürüyüş yap hareket et dedi ama ben 38+5 gibi ayaklandım ne kadar dursa o kadar iyi dedim ve ilk birkaç gün evde otur kalk yaptım çok hareketlenmedim hafif sancılar vurdu oturdum uzandım falan sonra yürüyüş yapmaya başladım sancı gelincede harekete devam ettim 3 gün sonra doğumum oldu çok şükür

Kızlar bebişleriniz emzirirken meme uçlarınızı acıtıyor mu ? Benim bebeğim çok acıtıyor yaram yok ama ilk tutarken çok acıtıyor. Dişleri var emerken çıkarıyo diyorum :))

Selam arkadaşlar ilk emzirmede kuru soğanla göğüsleri ovan ve bundan fayda gören oldu mu ? Gerçekten işe yarıyor mu merak ettim .
Evet ben yaptım işe yaradı sanırım ama yara olmasa da çatladı okadar da olsun artık bugün 18 gün oldu hala ucu ilk emdiğinde yanıyor ama şükür yara olmadı ama ben kantaron yağı ve lansinoh kremde sürüyorum omlarında faydası var

Kızlar bebişleriniz emzirirken meme uçlarınızı acıtıyor mu ? Benim bebeğim çok acıtıyor yaram yok ama ilk tutarken çok acıtıyor. Dişleri var emerken çıkarıyo diyorum :))
Benimki de öyle yaralar iyileşti ama emmeye başlarken ve btirirken damklarıyl bastırıyor çok acıyor :)

Kantaron yağını emzirmeden önce silip öyle mi emziriyorsun canım ? Benimde çok yara oldu lansinoh krem kullanıyorum ama hala çok acıyor

Kızlar lanainoh bende hiç bir şe yaramadı. Kıyafetten de çıkmıyor ayrıca hep leke kaldı. Ben kendi sütümü sürmekten daha memnun kaldım.

Aman aman inşallah canım. Kaşıkla verip sapıyla geri alanlardan kaynanan

Çok ilginç bu kayınvalideler ya. İnsan çocuğunun mutlu huzurlu olmasını da mı istemez? Ne anlıyorlar gelinlere kötü davrnmaktan. Benimkinden Allah razı olsun, bir haftadır bende annem gelince gidecek ama hiç kötü bir şeyni görmedim. Kendisi de anlatır ben kayınvalideden hiç gülmedim, hiç sevmedi beni diye

Bu çocuk Kasım Kasım kastı beni bugün ağrım var sancı yok galiba Akşamdan beri kaç oldu kasıldığı. Normalde günde 7-8 normal demişti doktor ama bugün kaç oldu ben sayamadım. Niye böyle yaptı ki tahmini olan varmı

Kantaron yağını emzirmeden önce silip öyle mi emziriyorsun canım ? Benimde çok yara oldu lansinoh krem kullanıyorum ama hala çok acıyor
Zaten ped koyuyorum ya göğsüme onunla azıcık silip veriyorum zaten kantaron yağı çok faydalı bebekler için bir zararı yok ben poposunada kantaron sürüyorum pişik olmadı şükür hafif kızardı ama işe yarıyor dene istersen yara olduysa hemen başla emzirme bitiminde de sütünü sür kurusun öyle kapat ben öyle yaptım evet hala canım yanıyor emerken ilk ama yara olmadığına şükrediyorum en büyük korkum oydu çünkü silverette gümüş kapak akacaktım iyiki almamışım bir sürü para veriyorsun geeeksiz birşeye soğan suyunuda sür bakalım hangisi iyi gelecek ben tam emin değilim ama kullandıklarım onlar hangisi yaratı engelledi bilmiyorum

Hazırlanmaya başlamış olabilir canım. Benim bi hafta önce nst çekilirken 5 dk da bir kasılıyordu. Ebe ağrın var dedi. Düzenli 100 ü buldu. Açılmam olmadı hiç ama. Doktor az kalmış sıklaşınca artınca gel dedi.Hala bekliyorum.

Bizimki bayadır hazır zaten de doktor izin vermiyordu gelmesine :) benim 2 cm açıklığım var uzun zamandır. 3 gün önce bıraktım ilaçlarımı onlar kasılmayı engelliyordu rahatlatıyordu. Bugün coştu :) baya. hayırlısı olur inşallah. Şu eşi hamile olan adamlara da bizim çektiğimiz acılardan versek nasıl olur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…