- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #39.801
Aynı benimkide 26. Haftadan beri durduruluyordu :) doktor iki hafta önce kesti ilaçları. :) hala gelen giden yok :) sancıda var ama açılmıyor. Zamanlarını biliyorlar canım herhalde. Seninki çok kalmaz diye düşünüyorum.Bizimki bayadır hazır zaten de doktor izin vermiyordu gelmesine :) benim 2 cm açıklığım var uzun zamandır. 3 gün önce bıraktım ilaçlarımı onlar kasılmayı engelliyordu rahatlatıyordu. Bugün coştu :) baya. hayırlısı olur inşallah. Şu eşi hamile olan adamlara da bizim çektiğimiz acılardan versek nasıl olur ki
Evet benimde çok ağrıyor ya Allah Allah.Benim oldu hemde cok fazla halada oyle
Canim bence spinalden dolayi oldu ben diger iki dogumumu genel yaptim hic boyle sirt agrisi cekmemistimEvet benimde çok ağrıyor ya Allah Allah.
Evet bende spinal oldum.geçer inşallah bi an önce ya.Canim bence spinalden dolayi oldu ben diger iki dogumumu genel yaptim hic boyle sirt agrisi cekmemistim
Insallah canimEvet bende spinal oldum.geçer inşallah bi an önce ya.
İlk tutuşta ölüyorum acıdan lansinoh sürüp ağzına verince acımıyor canımKızlar bebişleriniz emzirirken meme uçlarınızı acıtıyor mu ? Benim bebeğim çok acıtıyor yaram yok ama ilk tutarken çok acıtıyor. Dişleri var emerken çıkarıyo diyorum :))
Dogum esnasinda bana baski cok yapildi sirtim ondan agrimisti simdilerdeyse hep egilmekten agri oluyorEvet bende spinal oldum.geçer inşallah bi an önce ya.
Ben canım ölüyordum bebeği emziremez haldeydim 1 hafta sürdü acilde buscopan diye iğne yaptılar geçtiSezeryan sonrası sırt ağrısı olan varmı ya
Aynı benimkide 26. Haftadan beri durduruluyordu :) doktor iki hafta önce kesti ilaçları. :) hala gelen giden yok :) sancıda var ama açılmıyor. Zamanlarını biliyorlar canım herhalde. Seninki çok kalmaz diye düşünüyorum.Doktor çünkü bana bi kaç güne gelir demişti aslında iyi olabilir, anlayamayanlar anlar ama onlar dayanamaz, canları çok tatlı :) şükür ki benim eşim anlayanlardan :)
Nasıl baskı yaptılar canımDogum esnasinda bana baski cok yapildi sirtim ondan agrimisti simdilerdeyse hep egilmekten agri oluyor
Ay ya parasını verseniz kapanmaz mi çenesi aceba. Yada olmadi musait bir zamanda değiştirin bu ne ya o aldi diye onun mu oluyor.Canm o neden ole diyor biliyomusun lacarak evlendim esyalari o aldi ya en basndan beri kendi esyasyms gbi davranyr dessn sen kal burda kalr hic ckmaz evmden ole diyim sna
Allahım ya seni almadan aklı nerdeymis de simdi mezhep farklı diye ortaya düşmüş. Ay ne garip birşey ya madem o sana. Ayak uydursun biraz. Onun annesine uyası var bence canım mezhep falan bahanesiKeisnlikle yasadigi kafaya yazik soyle bsey war bizim mesheplerimiz ayri bu yuzden geldigin yere uyacaksin dio ama snlamio anlatamiosun ben baska diorm annesi bska olunca otomatikman annesini dinliyor
Hadi ya cok mu zorladın aceba kendini canım ondan olabilir. Hurma ye bol bol ve ahududu çayı ic gunde 2 fincan falan acilmaya yardımcı oluyor dediler.Kızlar çok üzgünüm şu andün 5 saat yürüyüş yaptım kemiklerim acıyana kadar pilates topunda zıpladım bugün de biraz önce pilates topunda zıplıyordum ayağa kalkmamla bacaklarımdan sular aktı. Bir çay bardağı kadardı. Doktoruma yazdım. Gel bakalım dedi. Açıklık yok sancı yok hiç bişey yok .baktılar alttan hemşireler gelen amniyon değil sulu akıntıymış . Pilates tetiklemiştir dedi. Yine hüsran eli boş döndük eve
Ya ne biliyimHadi ya cok mu zorladın aceba kendini canım ondan olabilir. Hurma ye bol bol ve ahududu çayı ic gunde 2 fincan falan acilmaya yardımcı oluyor dediler.
Allah yardımcın olsun canım yarınKıZlar yarın sabah 8 de sezeryan olcam dua edin bana lütfen Rabbim cesaret güç kuvvet versin
Canım bizimki de bana çekerse gününü geçirir.Bizim doktor da dedi bizi utandırıp gününü doldurmasın bu bebek dedi bende babasına çekerse yapar valla dedim :) seninki sizi utandırmış baksana bekleyecek gününü galiba. Aralık ayındaki kız bebekler günlerini geçirdi hep erkekler erken geldi. Normal olacak değil mi senin sezeryan değil. Bu kadar çileden sonra sezeryan olmazsın sanırım
Üzülmeyin canım bence zamanını brkliyordur bebişin. Sağlıklı olunda varsın geç gelsinYa ne biliyimyaptığım hareketler işe yaradı sanmıştım öyle sevindim ki. Eşimle yolda nasıl hevesle gittik anlatamam. O da çok üzüldü çok çok üzgünüm
Öyle tabi. Ama heveslenip de gelmemesi kötü oldu. Neyse hayırlısı neyse o olsunÜzülmeyin canım bence zamanını brkliyordur bebişin. Sağlıklı olunda varsın geç gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?