2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynı benimkide 26. Haftadan beri durduruluyordu :) doktor iki hafta önce kesti ilaçları. :) hala gelen giden yok :) sancıda var ama açılmıyor. Zamanlarını biliyorlar canım herhalde. Seninki çok kalmaz diye düşünüyorum. Doktor çünkü bana bi kaç güne gelir demişti aslında iyi olabilir, anlayamayanlar anlar ama onlar dayanamaz, canları çok tatlı :) şükür ki benim eşim anlayanlardan :)

Bizim doktor da dedi bizi utandırıp gününü doldurmasın bu bebek dedi bende babasına çekerse yapar valla dedim :) seninki sizi utandırmış baksana bekleyecek gününü galiba. Aralık ayındaki kız bebekler günlerini geçirdi hep erkekler erken geldi. Normal olacak değil mi senin sezeryan değil. Bu kadar çileden sonra sezeryan olmazsın sanırım

Kızlar çok üzgünüm şu an dün 5 saat yürüyüş yaptım kemiklerim acıyana kadar pilates topunda zıpladım bugün de biraz önce pilates topunda zıplıyordum ayağa kalkmamla bacaklarımdan sular aktı. Bir çay bardağı kadardı. Doktoruma yazdım. Gel bakalım dedi. Açıklık yok sancı yok hiç bişey yok .baktılar alttan hemşireler gelen amniyon değil sulu akıntıymış . Pilates tetiklemiştir dedi. Yine hüsran eli boş döndük eve

Canm o neden ole diyor biliyomusun lacarak evlendim esyalari o aldi ya en basndan beri kendi esyasyms gbi davranyr dessn sen kal burda kalr hic ckmaz evmden ole diyim sna
Ay ya parasını verseniz kapanmaz mi çenesi aceba. Yada olmadi musait bir zamanda değiştirin bu ne ya o aldi diye onun mu oluyor.

Keisnlikle yasadigi kafaya yazik soyle bsey war bizim mesheplerimiz ayri bu yuzden geldigin yere uyacaksin dio ama snlamio anlatamiosun ben baska diorm annesi bska olunca otomatikman annesini dinliyor
Allahım ya seni almadan aklı nerdeymis de simdi mezhep farklı diye ortaya düşmüş. Ay ne garip birşey ya madem o sana. Ayak uydursun biraz. Onun annesine uyası var bence canım mezhep falan bahanesi

Hadi ya cok mu zorladın aceba kendini canım ondan olabilir. Hurma ye bol bol ve ahududu çayı ic gunde 2 fincan falan acilmaya yardımcı oluyor dediler.

Hadi ya cok mu zorladın aceba kendini canım ondan olabilir. Hurma ye bol bol ve ahududu çayı ic gunde 2 fincan falan acilmaya yardımcı oluyor dediler.
Ya ne biliyim yaptığım hareketler işe yaradı sanmıştım öyle sevindim ki. Eşimle yolda nasıl hevesle gittik anlatamam. O da çok üzüldü çok çok üzgünüm

Canım bizimki de bana çekerse gününü geçirir. utandırdı valla  normal çok istiyorum ama hiç açılmam yok. Sezaryene alınmakta istemiyorum o yüzden elimden ne gelirse yapıyorum;yürüyüş, merdiven inip çıkma, bol duş, hurma yemek,adaçayı içmek falan. Yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum kendimide sezaryen olabilirim diye. Annemde bendeyken iki gün sancı çekmiş açılma olmamış ikinci gün sonunda normal doğurmuş. sen nasıl planlıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…