- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.981
Ben de ingceciyim valla burdaki kızları çok seviyom ben ya ortak noktalar çıktıkça da daha da mutlu hissediyorum olmazsa ben de haftaya da gitmem maddi olarak sıkıntıda olsam da bebeğim cooook daha önemliBana gecen hafta da rapor vermisti bu haftada verdi. Ben de İngilizce ogretmeniyim ilkokulda, allahtan cocuklar bos kalmiyorlar sinif öğretmenleri giriyor ama korkuyorum müdür surat yaoacak diye
Ben unutuyorum nickleri de izlemeye aldım seni unutmam inşallahTesekkur ederim canim tabi olur ayni sayiliriz haberlesiriz burdan
Ohhh ellerine sağlık misssBu arada benim koca birikmis bulaşıkları da yıkadı yemeği de yaptı evi de şöyle bi süpürmüş full performans çalışıyor Allah razı olsun odunluktan terfi etti 8 yil sonra
Aynen canim, allahtan benim sinifina girdigim ogretmenlet samimi arkadaşım, onlar her gun arayip sen sakın okulu düşünme biz hallederiz diyorlar sagolsjnlar. Para elbet kazanilir bosver, emin ol kismetleriyle gelecekler. Sen sadece dinlenmene bakBen de ingceciyim valla burdaki kızları çok seviyom ben ya ortak noktalar çıktıkça da daha da mutlu hissediyorum olmazsa ben de haftaya da gitmem maddi olarak sıkıntıda olsam da bebeğim cooook daha önemli
Ohh çok şükür bir güzel haber dahaKızlar maşallah ne hızlı ilerliyor sayfalar. Yetişemiyorum. 6+4 bugün bebeğim ve kalp atışını duyduk şükür
Tamam canim ben unutnam seniBen unutuyorum nickleri de izlemeye aldım seni unutmam inşallah
Belki vajinadan bakarsa görülür. Ama karından sanmıyorum.Kızlar 5+5’te kalp atışı duyulur mu randevum o gün.
Duyanlar var canim insallah sen de duyarsinKızlar 5+5’te kalp atışı duyulur mu randevum o gün.
Evet benim dördüncü. Benim de ikinci doğumum çok kötüydü. 30 haftalık doğdu bebeğim çok zorlandım. İnşallah bu bebeklerimizde zorluk çekmeyiz canımmasallah benden baskada ucuncu bebegini bekleyenler varmis.gerci phonix dorduncu sanirim.Allah saglikla bebeklerimize kavusmayi nasip etsin.bende sezeryan konusunda korkuyorum.deneyimli olmak daha kotu bence.ilk sezeryanimda ikinci gun ayaga kalkmistim.agrilarim vardi ama kendimi iyi hissediyordum.ikinci agir gecti benimde ilk sezeryani yapan doktor bastan savma dikmis cogu katlari dikmemis dedi.iyi acilmamis Allah korumus dedi doktorum.sezeryan ameliyatim 45 dk surdu sonra iki hafta kendime gelemedim.kalkip bebegimle ilgilenemedim.cok agir gecti.o yuzden simdi korkuyorum biraz.saglikla dogsunda aci cekmeye raziyim.ama insan unutamiyor.Birde bize ihtiyaci olan uc tane cocuk olunca daha cabuk toparlaniriz insallah.
İlk randevumu o güne alabildim. Vajinadan baksın artık alışmak lazım :)Belki vajinadan bakarsa görülür. Ama karından sanmıyorum.
Ben herkese aynı soruyu soruyorum. Endişelerin var kendime engel olamıyorum. Sana da sorsam benim son adet tarihinin belli değil. Ultrasonda bebek boyuna göre 6+3 çıktı hamilelik haftam. Bebek boyu 6mm. Kalp atışı ilk çocuğumda ki gibi hızlı değildi. Biraz daha yavasti. Dr kalp atışı derinden geliyor gibi bir ifade kullandı.o an sormadım kalbi yavaş mı atıyor diye. Acaba bu haftada mı böyle diye merak ettiğim sen soruyorum. Sizin nasıldı.? Bir de bebek boyu CRL kaç ölçüldü ?Kızlar maşallah ne hızlı ilerliyor sayfalar. Yetişemiyorum. 6+4 bugün bebeğim ve kalp atışını duyduk şükür
Senin de olacak inşallah canım. En hayırlı zamanda senin dr haberlerini okuyacağızYaa ne güzel hamileliginizi konuşuyorsunuz kıskandım valla
Benim de 6+4 adete göre ama ultrason ölçüsüne göre 6+3 du. Adetini hatırlamasan da sıkıntı değil. Büyüdükçe zaten ölçümler hep tutarlı gider oradan bilirsin. Kalp atışına gelince, benimkide derinden geliyordu. Yavaştı nispeten bence normal çünkü daha çok küçükler. Dr her şey normal 9. Haftaya kadar gelmene gerek yok dedi. İçini ferah tut aksi bir şey olsa Dr lar zaten Cat diye soyluyorlarBen herkese aynı soruyu soruyorum. Endişelerin var kendime engel olamıyorum. Sana da sorsam benim son adet tarihinin belli değil. Ultrasonda bebek boyuna göre 6+3 çıktı hamilelik haftam. Bebek boyu 6mm. Kalp atışı ilk çocuğumda ki gibi hızlı değildi. Biraz daha yavasti. Dr kalp atışı derinden geliyor gibi bir ifade kullandı.o an sormadım kalbi yavaş mı atıyor diye. Acaba bu haftada mı böyle diye merak ettiğim sen soruyorum. Sizin nasıldı.? Bir de bebek boyu CRL kaç ölçüldü ?
İkinci gebeligim. Kiloluyum bir de. Karın bölgesi yağlı olunca alttan bakmak istiyor Dr lar. Ben epey alistimİlk randevumu o güne alabildim. Vajinadan baksın artık alışmak lazım :)
İnşallah sağsalim alırsın kucağına canım Bunlarıda büyüyünce anlatırsın siz ne zor geldiniz dünyaya diyeKızlar bugün sabah biliyosununz kese için foktora gittim. 2 tane görüyorum ner değil falan demişti karından hatırlarsınız sonra eve geldim bir adet sancısı bir kanama çok korktum dedim kaybediyorum herhalde. Sonra doktorumla konuştum progestan iğne oldum başka bi doktora gittim vajinal bakalım kese bozulmuş mu diye dedi. Baktı kesenin biri bozulmuş biri fasulye gibi duruyodu takip edilmesi gerekiyormuş. Kızlar kısaca çok yoruldum bugün inşallah kalan bebişim sağlam tutunır bana kesesi normalleşir nolur dua edin bana çok korktum bugün
İnşallah canım yaa çok istiyorum bende hamile olmakSenin de olacak inşallah canım. En hayırlı zamanda senin dr haberlerini okuyacağız
Çok geçmiş olsun sakın üzme kendini. Muhtemelen diğer kese gelişmedi ve.atildi. kalanı güzelce tutunur inşallah annesiKızlar bugün sabah biliyosununz kese için foktora gittim. 2 tane görüyorum ner değil falan demişti karından hatırlarsınız sonra eve geldim bir adet sancısı bir kanama çok korktum dedim kaybediyorum herhalde. Sonra doktorumla konuştum progestan iğne oldum başka bi doktora gittim vajinal bakalım kese bozulmuş mu diye dedi. Baktı kesenin biri bozulmuş biri fasulye gibi duruyodu takip edilmesi gerekiyormuş. Kızlar kısaca çok yoruldum bugün inşallah kalan bebişim sağlam tutunır bana kesesi normalleşir nolur dua edin bana çok korktum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?