2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bana gecen hafta da rapor vermisti bu haftada verdi. Ben de İngilizce ogretmeniyim ilkokulda, allahtan cocuklar bos kalmiyorlar sinif öğretmenleri giriyor ama korkuyorum müdür surat yaoacak diye
Ben de ingceciyim valla burdaki kızları çok seviyom ben ya ortak noktalar çıktıkça da daha da mutlu hissediyorum olmazsa ben de haftaya da gitmem maddi olarak sıkıntıda olsam da bebeğim cooook daha önemli

Ben de ingceciyim valla burdaki kızları çok seviyom ben ya ortak noktalar çıktıkça da daha da mutlu hissediyorum olmazsa ben de haftaya da gitmem maddi olarak sıkıntıda olsam da bebeğim cooook daha önemli
Aynen canim, allahtan benim sinifina girdigim ogretmenlet samimi arkadaşım, onlar her gun arayip sen sakın okulu düşünme biz hallederiz diyorlar sagolsjnlar. Para elbet kazanilir bosver, emin ol kismetleriyle gelecekler. Sen sadece dinlenmene bak

Evet benim dördüncü. Benim de ikinci doğumum çok kötüydü. 30 haftalık doğdu bebeğim çok zorlandım. İnşallah bu bebeklerimizde zorluk çekmeyiz canım

Kızlar maşallah ne hızlı ilerliyor sayfalar. Yetişemiyorum. 6+4 bugün bebeğim ve kalp atışını duyduk şükür
Ben herkese aynı soruyu soruyorum. Endişelerin var kendime engel olamıyorum. Sana da sorsam benim son adet tarihinin belli değil. Ultrasonda bebek boyuna göre 6+3 çıktı hamilelik haftam. Bebek boyu 6mm. Kalp atışı ilk çocuğumda ki gibi hızlı değildi. Biraz daha yavasti. Dr kalp atışı derinden geliyor gibi bir ifade kullandı.o an sormadım kalbi yavaş mı atıyor diye. Acaba bu haftada mı böyle diye merak ettiğim sen soruyorum. Sizin nasıldı.? Bir de bebek boyu CRL kaç ölçüldü ?

Kızlar bugün sabah biliyosununz kese için foktora gittim. 2 tane görüyorum ner değil falan demişti karından hatırlarsınız sonra eve geldim bir adet sancısı bir kanama çok korktum dedim kaybediyorum herhalde. Sonra doktorumla konuştum progestan iğne oldum başka bi doktora gittim vajinal bakalım kese bozulmuş mu diye dedi. Baktı kesenin biri bozulmuş biri fasulye gibi duruyodu takip edilmesi gerekiyormuş. Kızlar kısaca çok yoruldum bugün inşallah kalan bebişim sağlam tutunır bana kesesi normalleşir nolur dua edin bana çok korktum bugün

Benim de 6+4 adete göre ama ultrason ölçüsüne göre 6+3 du. Adetini hatırlamasan da sıkıntı değil. Büyüdükçe zaten ölçümler hep tutarlı gider oradan bilirsin. Kalp atışına gelince, benimkide derinden geliyordu. Yavaştı nispeten bence normal çünkü daha çok küçükler. Dr her şey normal 9. Haftaya kadar gelmene gerek yok dedi. İçini ferah tut aksi bir şey olsa Dr lar zaten Cat diye soyluyorlar

İnşallah sağsalim alırsın kucağına canım Bunlarıda büyüyünce anlatırsın siz ne zor geldiniz dünyaya diye

Çok geçmiş olsun sakın üzme kendini. Muhtemelen diğer kese gelişmedi ve.atildi. kalanı güzelce tutunur inşallah annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…