- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #39.821
sabır tükeniyor anladığım kadarıyla 9 ay sonra. İşallah yarın birgün seninde doğum haberlerini alırız. İşallah dilediğin gibş olur herşeyÖyle tabi. Ama heveslenip de gelmemesi kötü oldu. Neyse hayırlısı neyse o olsun
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğiniKıZlar yarın sabah 8 de sezeryan olcam dua edin bana lütfen Rabbim cesaret güç kuvvet versin
Allah razı olsun canımAllah yardımcın olsun canım yarınSezerbusra21 da Doğuma girecekti ikinize de dua edeceğim
Canım benim gibisin, seni çok iyi anlıyorum bende kendimi çok zorladım su geldi çok. Hevesle gittik dün hastaneye ama açılma yine yok dedilerKızlar çok üzgünüm şu andün 5 saat yürüyüş yaptım kemiklerim acıyana kadar pilates topunda zıpladım bugün de biraz önce pilates topunda zıplıyordum ayağa kalkmamla bacaklarımdan sular aktı. Bir çay bardağı kadardı. Doktoruma yazdım. Gel bakalım dedi. Açıklık yok sancı yok hiç bişey yok .baktılar alttan hemşireler gelen amniyon değil sulu akıntıymış . Pilates tetiklemiştir dedi. Yine hüsran eli boş döndük eve
Allah razı olsun canım amin inşallah çok şükür oldu bitti demeyi nasip etsin herkeseAllah yardımcın olsun canım. İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğinibol bol dua et kuzum allah kolaylık versin . İnşaallah çabuk ayaklanırsın, sütün bol olur. Gazsız, sancısız, bol sütlü, sağlıklı günler geçirirsin
Amin canım inşallahAllah razı olsun canım amin inşallah çok şükür oldu bitti demeyi nasip etsin herkese
Heves ediyor insan bir an önce kavuşmak istiyor. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza canımsabır tükeniyor anladığım kadarıyla 9 ay sonra. İşallah yarın birgün seninde doğum haberlerini alırız. İşallah dilediğin gibş olur herşey
Gerçekten çok üzücü bir durum. Bir an önce gelsin istiyorum artıkCanım benim gibisin, seni çok iyi anlıyorum bende kendimi çok zorladım su geldi çok. Hevesle gittik dün hastaneye ama açılma yine yok dedilerbizde çok üzüldük. Umutlanarak gitmiştik. Sancım da vardı ama bn çok mutluydum doğurcam diye olmadı. Hayırlısı, vakti değil demek ki. Üzülme sağlıklı olması için dua et. Onlar zamanını biliyorlar. Ne kadar stres yaparsak o kadar üzlcez ve üzcez. Takmamaya çalışalım. Rabbim hayırlı zamanda gönderir emin ol
Amin kuzum inşallah hayırlısıylaGerçekten çok üzücü bir durum. Bir an önce gelsin istiyorum artıkinşallah kavuşuruz yavrucaklarımıza sağlıkla canım bol bol dua
Canım ilk önce sakin ol. Bence aramana gerek yok. Benimde 6-7 saat önce geldi aramadım. Suyun gelirse veya sancın başlarsa aramalısın. Nişandan bir hafta sonra doğum yapanlarda var. Ama içim rahat değil diyosan arayıp danışmanda fayda varKızlaaar nişanım geldi az önce o kadar heyecanlandım ki. Şimdi napıcam doktoru aramaya gerek var mı? Salı günü randevum ama. Bundan sonra ne olucak ne zman başlar ki doğum. Valla tüm okuduklarımı unuttum.
Ayy ne sevinmiştim hemen gelir diye inşallah bi hafta bekletmez bizim kız.Canım ilk önce sakin ol. Bence aramana gerek yok. Benimde 6-7 saat önce geldi aramadım. Suyun gelirse veya sancın başlarsa aramalısın. Nişandan bir hafta sonra doğum yapanlarda var. Ama içim rahat değil diyosan arayıp danışmanda fayda var
Hiç belli olmaz kuzum bakarsın sabaha kalmaz  ben pek umutlandırmamaya çalışıyorum sonra üzülmeyeyim diye bence sende öyle yap. Başka belirtin var mıAyy ne sevinmiştim hemen gelir diye inşallah bi hafta bekletmez bizim kız.
Valla anestezi uzmaninin dedigine gore anestezi yukari cikmasin diye yapilan elle kaburgallardan asagi dogru bastirma. Bana ilk bebegimde bir defa bastirmislardi bunda bi bayan hemsire yapmis onunda gucu daha az olunca defalarca yapti zaten dogun esnasinda da rahatsiz olmustum 2 gun falan sirtim kaburgam agridi.Nasıl baskı yaptılar canım
Keşke yaa ne güzel olur sabah doğurmuş olsam.Hiç belli olmaz kuzum bakarsın sabaha kalmaz  ben pek umutlandırmamaya çalışıyorum sonra üzülmeyeyim diye bence sende öyle yap. Başka belirtin var mı
Ayy ciddimisn inşallah bana öyle birşey yapmazlar zaten doktorun dokunmalarını hissedicem diye stresteyim öyle yapsalar bana kesin bayılırım paniktenValla anestezi uzmaninin dedigine gore anestezi yukari cikmasin diye yapilan elle kaburgallardan asagi dogru bastirma. Bana ilk bebegimde bir defa bastirmislardi bunda bi bayan hemsire yapmis onunda gucu daha az olunca defalarca yapti zaten dogun esnasinda da rahatsiz olmustum 2 gun falan sirtim kaburgam agridi.
Sen yinede herşeye hazırlıklı ol canım kasılmalar başladıysaKeşke yaa ne güzel olur sabah doğurmuş olsam.
Başka belirti yok ne sancı ne ağrı arada bir kıpırdıyo hafif geriliyo karnım o kadar.
Amin canım ya inşallah hepimiz bir an önce kavuşuruz bebişlereSen yinede herşeye hazırlıklı ol canım kasılmalar başladıysaallah ım tez zamanda evlatlarımıza sağ salim kavuşmayı nasip etsin
Geçmiş olsun canım bende hiç olmamıştı istersen tekrar bir görün doktoruna için rahat etsin saglık bu sonuçta içinide ferah tut inşallah önemli birşey degildir kişiden kişiyede degişebilir tabibenim de sol göğsüm un ucu çok acıyor lansinoh iyi geldi ama oğlum sürekli emiyor, o uyuyunca ben de yorgunluktan hemen uyumaya geçiyorum sürmeyi ihmal ediyorum maalesef.
Kızlar bu arada sezaryen dikişimin üstü çok ödem oldu, sizlerde olan var mi, 7.günde doktorum dikişlerime hafif olan ödeme normal güzel demişti. Ama bu son hafta ödem daha da arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?