2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ayy ciddimisn inşallah bana öyle birşey yapmazlar zaten doktorun dokunmalarını hissedicem diye stresteyim öyle yapsalar bana kesin bayılırım panikten
Yok cnm bayilcak bişey degil belki her doktorun uygulamasi farklidir ama ben 2 gebeligimde de yasadim bilmiyorum yapmayanlarda vardir. Zaten o an aci degilde sadece bastırma hissi oluyo eminim ustrsinden geliceksin korkulcak bisey degil merak etme.

Ederim ederim nişanı görüp evi kahkahalar atarak tavaf ederken eşime hemen kk ya yazmalıyım bizim kızlara diyodum.
Suyum falan gelse hiç duramam herhalde ilk işim buraya yazmak olur :)
Bende aynı tepkiyi verdim koşarak eşime nişan ve su geldi dedim evin içinde zıpladım deliler gibi ama şu an hiçbir gelişme yok eşim sakin kalmıştı. Umutlanmayalım diye. Daha avantajlı çıktı

Ederim ederim nişanı görüp evi kahkahalar atarak tavaf ederken eşime hemen kk ya yazmalıyım bizim kızlara diyodum.
Suyum falan gelse hiç duramam herhalde ilk işim buraya yazmak olur :)
Canım ne mutlu ya çok sevindim senin adına:) hafi hayırla sağlıkla gelsin inşallah. Bu nişan nasıl geliyo canım nasıl anlıyorsun . Tuvaletini yapınca peçeteyle silerken mi geliyo,bi sıcaklık hissediyosun gidip bakıyorsun çamaşırında mı bulaşmış oluyo tesadüfen mi görüyorsun nasıl oluyo

Bende aynı tepkiyi verdim koşarak eşime nişan ve su geldi dedim evin içinde zıpladım deliler gibi ama şu an hiçbir gelişme yok eşim sakin kalmıştı. Umutlanmayalım diye. Daha avantajlı çıktı
Ay hiç sorma seninki yine sakin kalmış benimki bön bön suratıma baktı ne yani şimdi doğurcan mı ne nişanı nişan ne diye peşimde koşuyodu sonra internette araştırmaya başladı amaan dedi 4 gün bir haftaya kadar geliyomuş bebek dedi yattı uyudu hain

yatmadan önce lavaboya gitmiştim canım tam peçeteyle sildim tamamen kuru olsun diye bidaha silerken bi anda elime geldi böyle parmak kalınlığında ve uzun peltemsi jel gibi sarı bişey sonradan iyice baktığımda çok hafif pembe olduğunu gördüm

Ben de istiyorum ben de ben deeee :)

Ben de istiyorum ben de ben deeee :)
Ayy inşallah canım senin de belirtilerin başlar. Ben iki gündür bol bol tarçın yedim doğumu başlatmaya faydası oluyomuş acaba ondan mı diye düşünmüyo değilim. Her gün sahlep yapıp üstüne 2 3 tatlı kaşığı tarçın koydum bi dene istersen. Çünkü nette de erken doğumu başlatabilir kasılma yapar diyo.

seninki baya kötüymüşş canım bizimki geceye kadar bekledi, herhalde ben yarın yine iş yolcusuyum aşkım uyuyalım mı dedi uyudu

Ya kılar şu saat oldu uyumadı bebeğim ve bu yaklaşık 10 gündür devam ediyor gece uyanıp gündüz uyuyor ben zombi gibi geziyorum artık ilk defa bu gece çileden çıktım ve ayakta sallamaya başladım sizce erken mi ? Başka çare bulamadım bu sinirle ne yapacağımı şaşırdım sürekli ağlıyor meme istiyor memeyi emmiyor bile ağzında tutuyor be sabah 10 kadar aralıksız uyumuyor var mı böyle olan yapabileceğim birşey var mı?

Evet dikisin 1 parmak ustu asiri sis benimde dr normal diyor duzelmesi 6ayi bulur dedi

Cogu kisi bu baskidan bahsediyor ben en ufak birsey hissetmedim nasil birseyse artik.Ya da bebeklerin kilosu fazla da ondanmi yapiyorlar
İnşallah bende senin gibi birşey hissetmem ilk dogumum spinal+genel anestezi oldu o yuzden hiç bilmiyorum bu dogumdan çok korkuyorum agrı olmasa bile hiçbirşey hissetmek istemiyorum gerçekten çok panik biriyim kesin beni uyuturlar

Kızlar yarın tam 1 aylık olacak oğlum. Beslenme için belli saati yok, gece 1 buçukta emmeyi bıraktı hemen öncesinde de 30 ml mama vermiştim. saat 4 te uyanayim dedim ama başımı yastiga koyar koymaz alarm kuramadan uyumuşum. eşime de kur demiştim o gelip uyan demiş tamam demişim yine uyunamamışım ,Yani son beslenmeden 4 saat geçmiş oluyor. Son 2 gecedir böyle 4 saat besleyemedim oğlumu ağlayasım geliyor vicdanim çok rahatsız oluyor
aşırı yoruluyorum gün içinde maksimum 1 buçuk saat uyuyorum bazen hiç uyumuyorum öyle olunca gece uyanmakta zorlanıyorum siz en fazla kac saat ara bırakıyorsunuz?

Cnm endiselenme artik 1 ay olmus doktorum bana 1 aya kadar 2 3 saatte bir emzir sonra gece kendi kalkinca demişti ama maksimumda 5 6 saat ac kalmasin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…