- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #39.841
Bi gelişme olursa haberdar et canım merak ederimAmin canım ya inşallah hepimiz bir an önce kavuşuruz bebişlere
Ederim ederim nişanı görüp evi kahkahalar atarak tavaf ederken eşime hemen kk ya yazmalıyım bizim kızlara diyodum.Bi gelişme olursa haberdar et canım merak ederim
Yok cnm bayilcak bişey degil belki her doktorun uygulamasi farklidir ama ben 2 gebeligimde de yasadim bilmiyorum yapmayanlarda vardir. Zaten o an aci degilde sadece bastırma hissi oluyo eminim ustrsinden geliceksin korkulcak bisey degil merak etme.Ayy ciddimisn inşallah bana öyle birşey yapmazlar zaten doktorun dokunmalarını hissedicem diye stresteyim öyle yapsalar bana kesin bayılırım panikten
Bende aynı tepkiyi verdim koşarak eşime nişan ve su geldi dedim evin içinde zıpladım deliler gibiEderim ederim nişanı görüp evi kahkahalar atarak tavaf ederken eşime hemen kk ya yazmalıyım bizim kızlara diyodum.
Suyum falan gelse hiç duramam herhalde ilk işim buraya yazmak olur :)
Canım ne mutlu ya çok sevindim senin adına:) hafi hayırla sağlıkla gelsin inşallah. Bu nişan nasıl geliyo canım nasıl anlıyorsun . Tuvaletini yapınca peçeteyle silerken mi geliyo,bi sıcaklık hissediyosun gidip bakıyorsun çamaşırında mı bulaşmış oluyo tesadüfen mi görüyorsun nasıl oluyoEderim ederim nişanı görüp evi kahkahalar atarak tavaf ederken eşime hemen kk ya yazmalıyım bizim kızlara diyodum.
Suyum falan gelse hiç duramam herhalde ilk işim buraya yazmak olur :)
Ay hiç sorma seninki yine sakin kalmış benimki bön bön suratıma baktı ne yani şimdi doğurcan mı ne nişanı nişan ne diye peşimde koşuyodu sonra internette araştırmaya başladı amaan dedi 4 gün bir haftaya kadar geliyomuş bebek dedi yattı uyudu hainBende aynı tepkiyi verdim koşarak eşime nişan ve su geldi dedim evin içinde zıpladım deliler gibiama şu an hiçbir gelişme yok eşim sakin kalmıştı. Umutlanmayalım diye. Daha avantajlı çıktı
Canım ne mutlu ya çok sevindim senin adına:) hafi hayırla sağlıkla gelsin inşallah. Bu nişan nasıl geliyo canım nasıl anlıyorsun . Tuvaletini yapınca peçeteyle silerken mi geliyo,bi sıcaklık hissediyosun gidip bakıyorsun çamaşırında mı bulaşmış oluyo tesadüfen mi görüyorsun nasıl oluyo
Ben de istiyorum ben de ben deeee :)yatmadan önce lavaboya gitmiştim canım tam peçeteyle sildim tamamen kuru olsun diye bidaha silerken bi anda elime geldi böyle parmak kalınlığında ve uzun peltemsi jel gibi sarı bişey sonradan iyice baktığımda çok hafif pembe olduğunu gördüm
Ayy inşallah canım senin de belirtilerin başlar. Ben iki gündür bol bol tarçın yedim doğumu başlatmaya faydası oluyomuş acaba ondan mı diye düşünmüyo değilim. Her gün sahlep yapıp üstüne 2 3 tatlı kaşığı tarçın koydum bi dene istersen. Çünkü nette de erken doğumu başlatabilir kasılma yapar diyo.Ben de istiyorum ben de ben deeee :)
Ay hiç sorma seninki yine sakin kalmış benimki bön bön suratıma baktı ne yani şimdi doğurcan mı ne nişanı nişan ne diye peşimde koşuyodu sonra internette araştırmaya başladı amaan dedi 4 gün bir haftaya kadar geliyomuş bebek dedi yattı uyudu hain
Cogu kisi bu baskidan bahsediyor ben en ufak birsey hissetmedim nasil birseyse artik.Ya da bebeklerin kilosu fazla da ondanmi yapiyorlarAyy ciddimisn inşallah bana öyle birşey yapmazlar zaten doktorun dokunmalarını hissedicem diye stresteyim öyle yapsalar bana kesin bayılırım panikten
Evet dikisin 1 parmak ustu asiri sis benimde dr normal diyor duzelmesi 6ayi bulur dedibenim de sol göğsüm un ucu çok acıyor lansinoh iyi geldi ama oğlum sürekli emiyor, o uyuyunca ben de yorgunluktan hemen uyumaya geçiyorum sürmeyi ihmal ediyorum maalesef.
Kızlar bu arada sezaryen dikişimin üstü çok ödem oldu, sizlerde olan var mi, 7.günde doktorum dikişlerime hafif olan ödeme normal güzel demişti. Ama bu son hafta ödem daha da arttı
İnşallah bende senin gibi birşey hissetmem ilk dogumum spinal+genel anestezi oldu o yuzden hiç bilmiyorum bu dogumdan çok korkuyorum agrı olmasa bile hiçbirşey hissetmek istemiyorum gerçekten çok panik biriyim kesin beni uyuturlarCogu kisi bu baskidan bahsediyor ben en ufak birsey hissetmedim nasil birseyse artik.Ya da bebeklerin kilosu fazla da ondanmi yapiyorlar
şişlik biraz üstü de uyuşuk dokununca tenime hissetmiyorum gibi. inşallah zamanla geçer ablamın da öyle ymis geçmiş.Evet dikisin 1 parmak ustu asiri sis benimde dr normal diyor duzelmesi 6ayi bulur dedi
Cnm endiselenme artik 1 ay olmus doktorum bana 1 aya kadar 2 3 saatte bir emzir sonra gece kendi kalkinca demişti ama maksimumda 5 6 saat ac kalmasin dedi.Kızlar yarın tam 1 aylık olacak oğlum. Beslenme için belli saati yok, gece 1 buçukta emmeyi bıraktı hemen öncesinde de 30 ml mama vermiştim. saat 4 te uyanayim dedim ama başımı yastiga koyar koymaz alarm kuramadan uyumuşum. eşime de kur demiştim o gelip uyan demiş tamam demişim yine uyunamamışım ,Yani son beslenmeden 4 saat geçmiş oluyor. Son 2 gecedir böyle 4 saat besleyemedim oğlumu ağlayasım geliyor vicdanim çok rahatsız oluyor
aşırı yoruluyorum gün içinde maksimum 1 buçuk saat uyuyorum bazen hiç uyumuyorum öyle olunca gece uyanmakta zorlanıyorumsiz en fazla kac saat ara bırakıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?