- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #39.861
Heralde gazdan uyumuyodur cnm. Doktora danisarak gaz giderici damla dene istersenYa kılar şu saat oldu uyumadı bebeğim ve bu yaklaşık 10 gündür devam ediyor gece uyanıp gündüz uyuyor ben zombi gibi geziyorum artık ilk defa bu gece çileden çıktım ve ayakta sallamaya başladım sizce erken mi ? Başka çare bulamadım bu sinirle ne yapacağımı şaşırdım sürekli ağlıyor meme istiyor memeyi emmiyor bile ağzında tutuyor be sabah 10 kadar aralıksız uyumuyor var mı böyle olan yapabileceğim birşey var mı?
Valla anestezi uzmaninin dedigine gore anestezi yukari cikmasin diye yapilan elle kaburgallardan asagi dogru bastirma. Bana ilk bebegimde bir defa bastirmislardi bunda bi bayan hemsire yapmis onunda gucu daha az olunca defalarca yapti zaten dogun esnasinda da rahatsiz olmustum 2 gun falan sirtim kaburgam agridi.
Ya kılar şu saat oldu uyumadı bebeğim ve bu yaklaşık 10 gündür devam ediyor gece uyanıp gündüz uyuyor ben zombi gibi geziyorum artık ilk defa bu gece çileden çıktım ve ayakta sallamaya başladım sizce erken mi ? Başka çare bulamadım bu sinirle ne yapacağımı şaşırdım sürekli ağlıyor meme istiyor memeyi emmiyor bile ağzında tutuyor be sabah 10 kadar aralıksız uyumuyor var mı böyle olan yapabileceğim birşey var mı?
Ayyy hadi hayırlısıKızlar suyum geldi saat 3 de.. şuan sancım 50 lerde anca çıkıyor.. açılmam bir cm ilerlemedi hiç . Dua edin nolur banada açılmam olsun . Kızım sağlık la normal doğsun
Canım benim ben hemşireyim. Sağlık ocağında çalıştım. Gelen lohusalardan gece hiç kalkmayanı bile duydum. Ssen bilinçli bi annesin. Kalkamamış olabilirsin fazla kafana takıp üzme kendini, bebeğne yansımasın. Geçmişi düşünme şimdi daha sık beslemeye bakKızlar yarın tam 1 aylık olacak oğlum. Beslenme için belli saati yok, gece 1 buçukta emmeyi bıraktı hemen öncesinde de 30 ml mama vermiştim. saat 4 te uyanayim dedim ama başımı yastiga koyar koymaz alarm kuramadan uyumuşum. eşime de kur demiştim o gelip uyan demiş tamam demişim yine uyunamamışım ,Yani son beslenmeden 4 saat geçmiş oluyor. Son 2 gecedir böyle 4 saat besleyemedim oğlumu ağlayasım geliyor vicdanim çok rahatsız oluyor
aşırı yoruluyorum gün içinde maksimum 1 buçuk saat uyuyorum bazen hiç uyumuyorum öyle olunca gece uyanmakta zorlanıyorumsiz en fazla kac saat ara bırakıyorsunuz?
Canım bende aynıyım artık delirmiş gibi hissediyorum. Bu aslında doğumu bastırıyormuş ama dağıtamıyorum kafayıKızlar resmen psikolojim bozuldu sabah gözümü açar açmaz ilk düşündüğüm şey doğurmak. Kendimi dinlemekten kafayı yicem artık. Sancım var mı ağrım var mı suyum mu geldi her tuvalete girişimde nişan görecekmişim ümidiyle giriyorum. Böyle yaparak çocuğu psikolojik baskıya sokup daha çok geciktircem Doğumu diye korkuyorum
Her gün dışardayım dışarı çıkmasam iyice tırlatırım zaten canımCanım bende aynıyım artık delirmiş gibi hissediyorum. Bu aslında doğumu bastırıyormuş ama dağıtamıyorum kafayıbiraz dışarı çıkıp alışveriş yapmak gezmek azda olsa kafamı dağıtıyyo. Yenidoğan kıyafetleri bakıyorum biraz unutuyorum . Sende dene istersen. Hem bu sayede yürüyüş yapmış oluyoruz çok bekletti bunlar bizi
Ahh keşke gelselerHer gün dışardayım dışarı çıkmasam iyice tırlatırım zaten canımneden böyle oluyo anlamıyorum gelse ya işte :)
Canım sende hiç açılma var mı? Günlerimiz aynı sayılır. Sence normal doğurabilir miyiz??Her gün dışardayım dışarı çıkmasam iyice tırlatırım zaten canımneden böyle oluyo anlamıyorum gelse ya işte :)
Bende spinal oldum ama belden asagim uyustu omuza kadar cikmadi belki siz oyuzden baskiyi hissetmediniz zaten korkulcak bisey degilki baskiyi hissetmek cok bastirdiklarinda dogum sonrasi kaburga agrisi oluyor. Benimde sukur sirt agrim haric hic bir agrim olmadi uyusuklugum gecince ayni gun bile dimdik yürüdüm ve 1 haftanin icinde kendi ev işlerimi yapiyorum hic dikis agrim olmadi masallah.Kızlar spinalden bahsedilmis. Bence tamamen anestezistinizle alakalı bi durum. Ben dogum esnasinda en ufak bi dokunma dahi hissetmedim. Omuzlarımdan aşagisi komple uyusmustu hiç baskı falan duymadim. Ayrıca bana drum doğum sonrası 1 hafta boyunca günde 4-4.5 litre su içmemi söylemişti bel ağrım olmasın diye. Bi tek 3. Gün o kadar su içememistim o zaman belim ağrımıştı sonra ozellikle su içimine dikkat ettim hiç bir ağrım olmadı. Baş ağrısıda aynı sekilde dogumdan sonraki gün eve geldigimde 1 tane parol aldım dahada hiç almadim. O yüzden doğum ypcak arkadaslar korkmasın herkesin hikayesi ayrı
Ne yazdıysan hepsi bizde var gece 12 de uyanıyor sabah 10 a kadar vik vik durmuyor meme istiyor ama emmiyor ağzında duruyor memem yalancı emzik gibi göğsümde durmak istiyor sabah 10 da uyuyorYa kılar şu saat oldu uyumadı bebeğim ve bu yaklaşık 10 gündür devam ediyor gece uyanıp gündüz uyuyor ben zombi gibi geziyorum artık ilk defa bu gece çileden çıktım ve ayakta sallamaya başladım sizce erken mi ? Başka çare bulamadım bu sinirle ne yapacağımı şaşırdım sürekli ağlıyor meme istiyor memeyi emmiyor bile ağzında tutuyor be sabah 10 kadar aralıksız uyumuyor var mı böyle olan yapabileceğim birşey var mı?
Benim kızımın doktoru sarılıkken bile uyandırma dedi bir haftalıktı 4-5 saatte bir emdi hep şimdi 17 günlük olduk kızım nezaman isterse ozaman emiyor bazen 4 saat uyuyup ta istiyor bazen saat başı ben onun keyfine bıraktım gece nerdeyse hiç emmiyor ama hep mememde uyuyor yalancı emzik yaptı beni arada bi ağzını oynatıyor memem ağzında hep çok yoruluyorum bence bebeğin nezaman isterse ozaman ver ozaman daha güzel emiyorlar sende daha rahat edersin doktor dediki hiçbir bebek açlıktan ölmez mutlaka ağlayarak açlığını belli eder bırak uyusun dediKızlar yarın tam 1 aylık olacak oğlum. Beslenme için belli saati yok, gece 1 buçukta emmeyi bıraktı hemen öncesinde de 30 ml mama vermiştim. saat 4 te uyanayim dedim ama başımı yastiga koyar koymaz alarm kuramadan uyumuşum. eşime de kur demiştim o gelip uyan demiş tamam demişim yine uyunamamışım ,Yani son beslenmeden 4 saat geçmiş oluyor. Son 2 gecedir böyle 4 saat besleyemedim oğlumu ağlayasım geliyor vicdanim çok rahatsız oluyor
aşırı yoruluyorum gün içinde maksimum 1 buçuk saat uyuyorum bazen hiç uyumuyorum öyle olunca gece uyanmakta zorlanıyorumsiz en fazla kac saat ara bırakıyorsunuz?
Biz de öyleyiz gece gündüz farkını öğrenemedi daha.Ne yazdıysan hepsi bizde var gece 12 de uyanıyor sabah 10 a kadar vik vik durmuyor meme istiyor ama emmiyor ağzında duruyor memem yalancı emzik gibi göğsümde durmak istiyor sabah 10 da uyuyor
Benimki uyusa ben uyandırmam. 4 saat çok değil üzülme. Acıksa ağlardı zaten.Mama da tok tutmuştur. Bizimki en fazla 2saatte bir kendi emmek istiyor.Kızlar yarın tam 1 aylık olacak oğlum. Beslenme için belli saati yok, gece 1 buçukta emmeyi bıraktı hemen öncesinde de 30 ml mama vermiştim. saat 4 te uyanayim dedim ama başımı yastiga koyar koymaz alarm kuramadan uyumuşum. eşime de kur demiştim o gelip uyan demiş tamam demişim yine uyunamamışım ,Yani son beslenmeden 4 saat geçmiş oluyor. Son 2 gecedir böyle 4 saat besleyemedim oğlumu ağlayasım geliyor vicdanim çok rahatsız oluyor
Bende hissetmedim başta hissedicem diye korktum hatta, gerildim falan. Sonra baktım bişey yok :)Cogu kisi bu baskidan bahsediyor ben en ufak birsey hissetmedim nasil birseyse artik.Ya da bebeklerin kilosu fazla da ondanmi yapiyorlar
Canım bence normal doğuramayız bu gidişle. Çünkü çocuk her geçen gün kilo alıyo 4 ten fazla riskli diyolar normale. Allahtan ümit kesilmez tabi ama ben yavaş yavaş kendimi hazırlamaya başladım sezeryan da olabilirim diye. Bi De bildiğim kadarıyla hiç açılma yoksa suni sancı açılma yapmıyormuş. Belli bi açıklığı artırır ama hiç yoksa boşuna sancı çektiğinle kalırsın diyolar. Ama bence ne olursa olsun boşuna değil çünkü sezeryan olcak olsan bile sancı sütün gelmesine yardımcı oluyoCanım sende hiç açılma var mı? Günlerimiz aynı sayılır. Sence normal doğurabilir miyiz??
Sezeryanda da hemen sutun geliyo cnm. Yanlis bir bilgi kisiye gore degisir 2 gebeligimdede aninda geldi sutum. Insallah normal olursun ama sutu sanciya baglamakta dogru degil benim deneyimledigim.Canım bence normal doğuramayız bu gidişle. Çünkü çocuk her geçen gün kilo alıyo 4 ten fazla riskli diyolar normale. Allahtan ümit kesilmez tabi ama ben yavaş yavaş kendimi hazırlamaya başladım sezeryan da olabilirim diye. Bi De bildiğim kadarıyla hiç açılma yoksa suni sancı açılma yapmıyormuş. Belli bi açıklığı artırır ama hiç yoksa boşuna sancı çektiğinle kalırsın diyolar. Ama bence ne olursa olsun boşuna değil çünkü sezeryan olcak olsan bile sancı sütün gelmesine yardımcı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?