- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #39.881
Canim ben de asiri panik bir insanim doktoruma yalvardim beni genel yapin diye ama kabul etmedi yani spinalde aci olmaz dedi olsun dedim ben beni canli canli kestiginizi bilecegim icin cok korkuyorum neyse belden igneyi yaptilar uyusmus belden asagisi ama ben hala doktora diyorumki ne olur beni simdi kesme daha uyusmadi meger coktan kesmis bile hic hissetmiyorsun bi baktim bebegin aglama sesi o an cok guzeldi darisi basinaİnşallah bende senin gibi birşey hissetmem ilk dogumum spinal+genel anestezi oldu o yuzden hiç bilmiyorum bu dogumdan çok korkuyorum agrı olmasa bile hiçbirşey hissetmek istemiyorum gerçekten çok panik biriyim kesin beni uyuturlar
Hmmm o zaman kişiden kişiye değişen bişey sanırım. Kim yazdı hatırlamıyorum da biri yazmıştı iyi ki de sancı aldım normal doğuramadım ama en azından sütüm geldi diye. Ben de ordan yola çıkarak söyledim. Gelmicek olduktan sonra normal doğurup da gelmeyen de oluyo gerçiSezeryanda da hemen sutun geliyo cnm. Yanlis bir bilgi kisiye gore degisir 2 gebeligimdede aninda geldi sutum. Insallah normal olursun ama sutu sanciya baglamakta dogru degil benim deneyimledigim.
Benim de hemen geldi sütüm canım. Sancıyla alakası yok. Sezaryen oldum ben de.Hmmm o zaman kişiden kişiye değişen bişey sanırım. Kim yazdı hatırlamıyorum da biri yazmıştı iyi ki de sancı aldım normal doğuramadım ama en azından sütüm geldi diye. Ben de ordan yola çıkarak söyledim. Gelmicek olduktan sonra normal doğurup da gelmeyen de oluyo gerçi
Kuzum benimki cumartesi 2900 gramdı. Hiç açılmam yok bende artık ümidimi kesiyorum. Ve hergün sancımın olması çok kötüCanım bence normal doğuramayız bu gidişle. Çünkü çocuk her geçen gün kilo alıyo 4 ten fazla riskli diyolar normale. Allahtan ümit kesilmez tabi ama ben yavaş yavaş kendimi hazırlamaya başladım sezeryan da olabilirim diye. Bi De bildiğim kadarıyla hiç açılma yoksa suni sancı açılma yapmıyormuş. Belli bi açıklığı artırır ama hiç yoksa boşuna sancı çektiğinle kalırsın diyolar. Ama bence ne olursa olsun boşuna değil çünkü sezeryan olcak olsan bile sancı sütün gelmesine yardımcı oluyo
Kuzum benimki cumartesi 2900 gramdı. Hiç açılmam yok bende artık ümidimi kesiyorum. Ve hergün sancımın olması çok kötühiç geçmiyo ve çok sık doktor dayanamazsan sezaryene alayım diyo ama normali çoookkk istiyorum. Hemen kalkıp meleğimi emzirmek hasret gidermek istiyorum. Kimseye muhtaç olmak istemiyorum hep bi umut var. Allah hayırlısıyla gönlümüzden geçen bi doğum nasip etsinn sütümüz bari iyi gelirde o canımızı sıkmaz
Çooookkkk teşekkür ederim inşallah dediğiniz gbi olur. içimi rahatlattınız amin inşallah çok sağolun. Allah size de evladınızla sevdiklerinizle uzun huzurlu sağlıklı bi hayat nasip etsinSezeryan olınca da kalkabiliyosınuz. Genel anestezi ile oldum. Hemen kucagıma verdiler biraz yatakta sarıldık bebegimle. Hemen ayaklandım ve hiç yatmadım hep kendim kalkıp yattım 2 güne hiçbir şeyim kalmadı. Normal dogumda da dikişler olıyor agrı sancı olıyor aynı hesap şu an kırkımız çıkıyor ne bir agrı ne bir sancı hiçbir şey yok. ve ilk adetimi de bugün oldum :) kendinize korku vermeyün Rabbim saglıklı dogumlar nasip etsin
İnşallahh bende senin gibi olurum hissetmem dogumum güzel geçer inşallahCanim ben de asiri panik bir insanim doktoruma yalvardim beni genel yapin diye ama kabul etmedi yani spinalde aci olmaz dedi olsun dedim ben beni canli canli kestiginizi bilecegim icin cok korkuyorum neyse belden igneyi yaptilar uyusmus belden asagisi ama ben hala doktora diyorumki ne olur beni simdi kesme daha uyusmadi meger coktan kesmis bile hic hissetmiyorsun bi baktim bebegin aglama sesi o an cok guzeldi darisi basina
Ben daha doğum yapmadım ama iyice araştırdım bebeği rahatsız eden birşeymiş. Duş alırken sırtına avuç içinle hafif masaj yapacakmışsın, o zaman çıkıyormuş. Zaman geçtikçe dökülüyo ama bebeğin rahatlaması için duş aldıkça çıkartın diyen doktorlar varKızlar sırt dikeni diye bşey var bebeğinde çıkartan var mı?
Canım acıkınca kendi uyanmıyor mu? Yada sen sesini duymuyor olabilir misin? Biz de dün 1 aylık olduk. Ben başlarda 2 saatte bire saat kuruyordum ama son birkaç haftadır kendisi 2,5 saatte bir uyanmaya başladı. Maksimum 3 saate uyanıyor. Acıkıyor mızırdanıyor ben de onun sesine uyanıyorum. Artık saat kurmuyorum. Ama 4 saat de çok fazla bir ara değil. Çok acıksa kendisi bağırarak ağlardı sen de duyardın mutlaka. Kendini kötü hissetmeKızlar yarın tam 1 aylık olacak oğlum. Beslenme için belli saati yok, gece 1 buçukta emmeyi bıraktı hemen öncesinde de 30 ml mama vermiştim. saat 4 te uyanayim dedim ama başımı yastiga koyar koymaz alarm kuramadan uyumuşum. eşime de kur demiştim o gelip uyan demiş tamam demişim yine uyunamamışım ,Yani son beslenmeden 4 saat geçmiş oluyor. Son 2 gecedir böyle 4 saat besleyemedim oğlumu ağlayasım geliyor vicdanim çok rahatsız oluyor
aşırı yoruluyorum gün içinde maksimum 1 buçuk saat uyuyorum bazen hiç uyumuyorum öyle olunca gece uyanmakta zorlanıyorumsiz en fazla kac saat ara bırakıyorsunuz?
Benim geçen pzt 3600 dü. Bugün kaç çıkcak bakalım 3 te randevum. Hep dua ediyorum normal olsun diye ama bakalım hayırlısı neyse o olcak. Senin sancın da var nişanın da geldi neden başlamıyor DoğumunKuzum benimki cumartesi 2900 gramdı. Hiç açılmam yok bende artık ümidimi kesiyorum. Ve hergün sancımın olması çok kötühiç geçmiyo ve çok sık doktor dayanamazsan sezaryene alayım diyo ama normali çoookkk istiyorum. Hemen kalkıp meleğimi emzirmek hasret gidermek istiyorum. Kimseye muhtaç olmak istemiyorum hep bi umut var. Allah hayırlısıyla gönlümüzden geçen bi doğum nasip etsinn sütümüz bari iyi gelirde o canımızı sıkmaz
Ben 34+4’te sezeryan yaptım ameliyathanede bebeği göğsüme verdiler hemen sütüm geldi. Sezeryan yada normal doğum olmasıyla alakası yok. Bilimsel olarak plasenta aşağı indiği anda süt gelir. Ama bazısında hemen gelir bazısında 3-4 günü bulur. Bu tamamen bünyeye bağlı. Doğum şekliyle alakası yok.Canım bence normal doğuramayız bu gidişle. Çünkü çocuk her geçen gün kilo alıyo 4 ten fazla riskli diyolar normale. Allahtan ümit kesilmez tabi ama ben yavaş yavaş kendimi hazırlamaya başladım sezeryan da olabilirim diye. Bi De bildiğim kadarıyla hiç açılma yoksa suni sancı açılma yapmıyormuş. Belli bi açıklığı artırır ama hiç yoksa boşuna sancı çektiğinle kalırsın diyolar. Ama bence ne olursa olsun boşuna değil çünkü sezeryan olcak olsan bile sancı sütün gelmesine yardımcı oluyo
Kuzum açılmam hiç yok. Nst de bi hafta önce sancılar 100 deydi düzenli. Ajnlayamıyorum bende. Önce erken doğum riskinden hep ilaç kullandım yattım. Şimdide gelmiyo. Suyum da geliyo azar azar. Anlayamıyorum vallaBenim geçen pzt 3600 dü. Bugün kaç çıkcak bakalım 3 te randevum. Hep dua ediyorum normal olsun diye ama bakalım hayırlısı neyse o olcak. Senin sancın da var nişanın da geldi neden başlamıyor Doğumun
Yok benim omzumdan asagisiydı hatta göğsümde et beni vardı ameliyat esnasinda onuda kesti aldı onuda hissetmedim. Benimde aksamina kendi cocuguma kendim baktim uyusukluk gectikten itibaren rahattımBende spinal oldum ama belden asagim uyustu omuza kadar cikmadi belki siz oyuzden baskiyi hissetmediniz zaten korkulcak bisey degilki baskiyi hissetmek cok bastirdiklarinda dogum sonrasi kaburga agrisi oluyor. Benimde sukur sirt agrim haric hic bir agrim olmadi uyusuklugum gecince ayni gun bile dimdik yürüdüm ve 1 haftanin icinde kendi ev işlerimi yapiyorum hic dikis agrim olmadi masallah.
Benimde hemen geldiSezeryanda da hemen sutun geliyo cnm. Yanlis bir bilgi kisiye gore degisir 2 gebeligimdede aninda geldi sutum. Insallah normal olursun ama sutu sanciya baglamakta dogru degil benim deneyimledigim.
Aynen canım sağlıkla gelsinlerde artık. Bende bugün kontrolüm vardı çatı muayeneside oldum ve kemklerimin çok basık oldugunu normal yapamayacagımı söyledi. Biyandan rahatladım biyandan burukluk oldu sanki. Kilosuda 2900 çıktı çok şaşırdım geçen hafta 2600 dü. En geç pazartesi alalım bebeği suyuda azalmaya başlamış dedi. Çok tuhaf duygular yaşıyorum şuan :)Hiç sanmıuorum canım bizim kız babası gibi geç doğacak belli sağ salim gelsinlerde önemli olan obizimde baş çevresi geri gidiyor hatta fl olan boyu bile her hafta farklı sürekli ölçümleri değişik doktorun o yüzden cok takılmıyorum artık saldım
Bugn kontrolüm vardı 2900 olmuş çok şkür 2600 dü geöen hafta. Çok şaşırdım. Ama bu hafta sürekli muz ve pekmez yedim :) birde çatımın dar oldugunu ve normal yapamayacgımk söyledi. Pzartesi gel alalıö suyuda azalmaya başlamış dedi. Stresli ve heyecanlıyım :)Cnm merak etme son haftalarda gelişim yavaslıyor ya da duruyor alcağnı almıştır o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?