- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #39.901
Oğlum ağlayınca altını açardım sussun diye üstüne battaniye atardım gidip yemek yapardım bayılırdı altı açık durmaya kızımda tam tersi Doğdu doğalı alt değiştirmek korkunç geliyor katıla katıla ağlıyor ıslak mendille temizliyorum kucağıma alıp susturuyorum sonra geri yatırıp krem sürüp bezliyorum tekrar kucağıma alıp susturuyorum sonra giydiriyorum normalde hiç ağlamaz aynı senin oğlan gibi yani ne olacak bilmiyorumYa bu bebekler altını açınca neden ağlar bilgisi olan var mı? Benim bebeğim normalde hiç ağlayan bir bebek değil ama altını açtığım anda öyle bir ağlıyor ki nefesi kesilecek sanıyorum. Altını kapattığım anda susuyor. Gece gündüz aynı şekilde. Kafayı yicem. Doktorumuza sordum güldü geçti cevap vermedi.
Aynı durum benim bebeğimde de var. Altını açınca ağlamaktan morarıyor resmen arada kaldırıyorum mecburen. Islak mendilden hiç hoşlanmıyor sanırım ondan olabilirYa bu bebekler altını açınca neden ağlar bilgisi olan var mı? Benim bebeğim normalde hiç ağlayan bir bebek değil ama altını açtığım anda öyle bir ağlıyor ki nefesi kesilecek sanıyorum. Altını kapattığım anda susuyor. Gece gündüz aynı şekilde. Kafayı yicem. Doktorumuza sordum güldü geçti cevap vermedi.
Salondaki masama alt değiştirmek için düzenek kurdum böyle alt değiştirmem okadar uzun sürüyorki ağlaması yüzünden üşütmesin diye böyle yaptım sobanın önünde değiştiriyorum ıslak mendilleride sobada ısıtıp kullanıyorum tavsiye ederim canım napalım ev bu kış böyle misafir geleceği zaman topluyorum bide böyle belim sırtım ağrımıyor yüksekte giydirmek temizlemek çok rahatAynı durum benim bebeğimde de var. Altını açınca ağlamaktan morarıyor resmen arada kaldırıyorum mecburen. Islak mendilden hiç hoşlanmıyor sanırım ondan olabilir
Canım vajinamda 1 haftada inanılmaz ağrı ve acı var oturup kalkamıyorum altıma bişey giyerken tek ayak üstünde dururken kemiklerim sızlıyor dün akşam baktı hemşire bir cm bile açıklık yok39 haftalik olduk gelen giden bisey yok.dr muayene de etmedi sancin suyun gelirse muayne yaparız diyor yarin kontrole gidicem kendim mi desem acaba cati muayenesi yaoin diye vajinamda 2 gundur bi acı var acaba aciklik olunca boyle bi his oluyormu kizlar.simdilik normal gorunuyor ama alttan muayne olmadim sonucta
Topuktan kan aldıkları için ilk zamanlar her alti açıldığında topuğuna birsey batacak diye agliyorlarmis. Dr da ondan gülmüştür. 20 gün sonra falan nornale donerYa bu bebekler altını açınca neden ağlar bilgisi olan var mı? Benim bebeğim normalde hiç ağlayan bir bebek değil ama altını açtığım anda öyle bir ağlıyor ki nefesi kesilecek sanıyorum. Altını kapattığım anda susuyor. Gece gündüz aynı şekilde. Kafayı yicem. Doktorumuza sordum güldü geçti cevap vermedi.
Allahım şu masumiyete bak bize de nasip et kavuşalım yavrumuza :) ben daha doğurmadığını için soruna cevap veremiyorum tek ilgilendiğim çok tatlı oluşu :) kucağıma alıp koklayasım geldi :))Kızlar oğlum yazın doğmuştu bunda bocaladım biraz ev sıcak çokta anormal sıcak değil terliyoruz yoksa siz nasıl giydiriyorsunuz bebişleri benim kızımın içinde birtane yarım kol badi üstünde uzun kol badi ayağında çorap onun üstünde ayaklı penye alt en üstte te böyle penye bir tulum var ayağından pandufu hiç çıkarmıyorum yoksa soğuk oluyor hep kucağıma alırken de yelek giydiriyorum çok mu ince ya Yatıncada battaniyeye sarıyorum
senin kaç gündür başladı benim 10 gün oldu böyle olalı arrık uykusuzluktan başım dönüyor gündüz uyandırmaya çalışıyorum banamısın demiyor uyanmıyor acıkınca kalkıyor gece gözü açık ve bir çok yöntem denedim yok ışık kapandı kı çığlığı basıyor açmıyorum ama ayakta salladım dün gece bi 10 dk işe yaradı yine başladı ağlamaya bir tek meme tamam meme verelim ama uyursam diye korkuyorum onu boğmaktanNe yazdıysan hepsi bizde var gece 12 de uyanıyor sabah 10 a kadar vik vik durmuyor meme istiyor ama emmiyor ağzında duruyor memem yalancı emzik gibi göğsümde durmak istiyor sabah 10 da uyuyor
Aldım biagaia diye bir damla dr danışmadım valla ana hala kullanmadım gazı var evet ama gündüz de var gündüz uyuyor gece uyanıyor gözü açık ne zormuş gece uyanan çocukHeralde gazdan uyumuyodur cnm. Doktora danisarak gaz giderici damla dene istersen
Yok açmıyorum ama karanlık olunca başlıyor ağlamaya istemiyor ağzında meme olsun istiyor arada memeye rağmen ağlıyor öyle öyle sabahlıyor işte bende çözüm arıyorumGazdan olabilir. Bide Gece kalkınca Işık’ları felan acıyormuşum canım. ablamın Doktoru çocukların geceyi gündüzü ayırmasın için geceleri ışık yakmayın demişti. Belki bi faydası olur bu bilginin gazdan değilse
Bende içine uzun ya da yarım kollu zıbın üstüne ğenye tulum altına tulumun üzerine ayaklı pantalon gidiriyorum içerisi çok sıcak değilse örme hırka o kadar. Çok giydirmekte rahatsız eder diye düşünüyorumKızlar oğlum yazın doğmuştu bunda bocaladım biraz ev sıcak çokta anormal sıcak değil terliyoruz yoksa siz nasıl giydiriyorsunuz bebişleri benim kızımın içinde birtane yarım kol badi üstünde uzun kol badi ayağında çorap onun üstünde ayaklı penye alt en üstte te böyle penye bir tulum var ayağından pandufu hiç çıkarmıyorum yoksa soğuk oluyor hep kucağıma alırken de yelek giydiriyorum çok mu ince ya Yatıncada battaniyeye sarıyorum
Insallahhh canim bebegi yanagima getirdiler bayagi bi kokladim sevdim iki uc dakika falandi bir de beni odaya cikardiktan bir saat sonra falan gogsumu actilar bebegi soyup 15 dakika falan gogus kafesimin oldugu yere uzattilar kokumu alsin diye cok guzeldiİnşallahh bende senin gibi olurum hissetmem dogumum güzel geçer inşallah
Peki bebegi yanaga getiriyorlar ya kaç dakika duruyo peki hemen götürüyolar mı
Doğduğundan buyana böyle canım gece huzursuz gündüz hep uyuyor maalesef bebek uyuyunca uyuma şansım Yok oğlum öğlenci bire gidiyor öğlene kadar oğlumla ilgileniyorum oda daha küçük kahvaltı yaptır ortalık topla dersleri o okula gidince ev işi çamaşır yemek bebek bu arada hep uyuyor tabi 4 saatte bir ağlıyor emziriyorum alt değiştiriyorum tam işim bitiyor oğlum okuldan geliyor sonra eşim tam kafamı akşam yastığa koyuyorum kız uyanıyor sabaha kadar ben iptal aynaya bakamıyorum çöktüm yaÇ
senin kaç gündür başladı benim 10 gün oldu böyle olalı arrık uykusuzluktan başım dönüyor gündüz uyandırmaya çalışıyorum banamısın demiyor uyanmıyor acıkınca kalkıyor gece gözü açık ve bir çok yöntem denedim yok ışık kapandı kı çığlığı basıyor açmıyorum ama ayakta salladım dün gece bi 10 dk işe yaradı yine başladı ağlamaya bir tek meme tamam meme verelim ama uyursam diye korkuyorum onu boğmaktan
Benimde erken doğum diye ilaç kullandım. Sonra ilacı bırakınca grlmedi bekledim doktor 41+3 te suni sancı olmadı sezeryan dedi. Ama çok şükür 39+5 te kendiliğinden geldi. Gönlünü ferah tut sağlığı yerinde olsun mutlaka çıkacak oradan diye düşünKuzum açılmam hiç yok. Nst de bi hafta önce sancılar 100 deydi düzenli. Ajnlayamıyorum bende. Önce erken doğum riskinden hep ilaç kullandım yattım. Şimdide gelmiyo. Suyum da geliyo azar azar. Anlayamıyorum vallasenin meleğin iyi kilo almış maşallah. Zaman geçtikçe sezaryene dönecek sanırım allahım hayırlısını gönlünden geçeni verir inşallah
Senin durumun benden vahim benim tek çocuk böyleyim ikinci olsaydı napardım offf ya rabbim onlara sağlık versin de başka birşey istemeyiz benim de gündüz uyuyor emzir altını değiş yemek yap derken akşam oluyor ev işini bıraktım misafir gelecek diye kara kara düşünüyorum napacam diye ev kirlendi ameliyat yerim ağrıyor kalkıp yapsam daha kötü olur diye korkuyorum yapan yok böyle kaldım işte ama denemediğim yöntem kalmadı uyusun diye yok yani gaz ilacı almıştım artık bu gece deneyecem gazdan uyumuyor diyecem ama gündüz de gazı var olunca ağlıyor uyanıyor gece neden aralıksız uyanık onu anlamış değilimDoğduğundan buyana böyle canım gece huzursuz gündüz hep uyuyor maalesef bebek uyuyunca uyuma şansım Yok oğlum öğlenci bire gidiyor öğlene kadar oğlumla ilgileniyorum oda daha küçük kahvaltı yaptır ortalık topla dersleri o okula gidince ev işi çamaşır yemek bebek bu arada hep uyuyor tabi 4 saatte bir ağlıyor emziriyorum alt değiştiriyorum tam işim bitiyor oğlum okuldan geliyor sonra eşim tam kafamı akşam yastığa koyuyorum kız uyanıyor sabaha kadar ben iptal aynaya bakamıyorum çöktüm ya
Yaaaa sen de mi :) hepten sona kaldım iyi mi40+3 de sonunda doktorumu ikna ettim suni sancı için. Yarın sabahtan suni sancı verilecek eğer normal olursa olacak yoksa sezeryan dedik. 40+4 de zor zaten normal dogum ama olsun denemedim demek istemiyorum. Dua edin bize olur mu sağ salim kavuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?