- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #39.921
Gerçekten miiiiiBenimde erken doğum diye ilaç kullandım. Sonra ilacı bırakınca grlmedi bekledim doktor 41+3 te suni sancı olmadı sezeryan dedi. Ama çok şükür 39+5 te kendiliğinden geldi. Gönlünü ferah tut sağlığı yerinde olsun mutlaka çıkacak oradan diye düşün
İnşallah gönlünden geçen doğumu hayırlısıyla yaparsın40+3 de sonunda doktorumu ikna ettim suni sancı için. Yarın sabahtan suni sancı verilecek eğer normal olursa olacak yoksa sezeryan dedik. 40+4 de zor zaten normal dogum ama olsun denemedim demek istemiyorum. Dua edin bize olur mu sağ salim kavuşalım
Bende 40+4 de sezeryanla doğum yaptım canım Allah yardımcın olsun :)40+3 de sonunda doktorumu ikna ettim suni sancı için. Yarın sabahtan suni sancı verilecek eğer normal olursa olacak yoksa sezeryan dedik. 40+4 de zor zaten normal dogum ama olsun denemedim demek istemiyorum. Dua edin bize olur mu sağ salim kavuşalım
Biz de aynıyız yaYa bu bebekler altını açınca neden ağlar bilgisi olan var mı? Benim bebeğim normalde hiç ağlayan bir bebek değil ama altını açtığım anda öyle bir ağlıyor ki nefesi kesilecek sanıyorum. Altını kapattığım anda susuyor. Gece gündüz aynı şekilde. Kafayı yicem. Doktorumuza sordum güldü geçti cevap vermedi.
Senin durumun benden vahim benim tek çocuk böyleyim ikinci olsaydı napardım offf ya rabbim onlara sağlık versin de başka birşey istemeyiz benim de gündüz uyuyor emzir altını değiş yemek yap derken akşam oluyor ev işini bıraktım misafir gelecek diye kara kara düşünüyorum napacam diye ev kirlendi ameliyat yerim ağrıyor kalkıp yapsam daha kötü olur diye korkuyorum yapan yok böyle kaldım işte ama denemediğim yöntem kalmadı uyusun diye yok yani gaz ilacı almıştım artık bu gece deneyecem gazdan uyumuyor diyecem ama gündüz de gazı var olunca ağlıyor uyanıyor gece neden aralıksız uyanık onu anlamış değilim
:))) bu bebişler bize neler yaptırıyor yaa. İyi düşünmüşsün canım. Eşimde napacağını şaşıyor ağlaması karşısında. Acaba aç mı yok karnı ağrıyor kesin pişik olmuş bacağında mı sıkıntı var diye düşünüyoruz. Halbuki tek sıkıntı o alt değişme merasimi :)) Allah yardımcımız olsunSalondaki masama alt değiştirmek için düzenek kurdum böyle alt değiştirmem okadar uzun sürüyorki ağlaması yüzünden üşütmesin diye böyle yaptım sobanın önünde değiştiriyorum ıslak mendilleride sobada ısıtıp kullanıyorum tavsiye ederim canım napalım ev bu kış böyle misafir geleceği zaman topluyorum bide böyle belim sırtım ağrımıyor yüksekte giydirmek temizlemek çok rahat
Canım senin durum gaz belirtisine benziyor gaz çıkarma yöntemleri var dene istersen. Memeye rağmen huysuzlanıyorsa gazdır benceYok açmıyorum ama karanlık olunca başlıyor ağlamaya istemiyor ağzında meme olsun istiyor arada memeye rağmen ağlıyor öyle öyle sabahlıyor işte bende çözüm arıyorum
Canım ben içe zıbın üstüne alt üst takım çorap eldiven ve ince bohçaya sarıp sonra kalın battaniyeyle sarıyorum kundak gibi yani. Kundak yapmayı denedim ama elleriyle başedemedim illa yüzünde olacakKızlar oğlum yazın doğmuştu bunda bocaladım biraz ev sıcak çokta anormal sıcak değil terliyoruz yoksa siz nasıl giydiriyorsunuz bebişleri benim kızımın içinde birtane yarım kol badi üstünde uzun kol badi ayağında çorap onun üstünde ayaklı penye alt en üstte te böyle penye bir tulum var ayağından pandufu hiç çıkarmıyorum yoksa soğuk oluyor hep kucağıma alırken de yelek giydiriyorum çok mu ince ya Yatıncada battaniyeye sarıyorum
Amin canım valla anaların hakkı ödenmez derler ya işte buyüzden:))) bu bebişler bize neler yaptırıyor yaa. İyi düşünmüşsün canım. Eşimde napacağını şaşıyor ağlaması karşısında. Acaba aç mı yok karnı ağrıyor kesin pişik olmuş bacağında mı sıkıntı var diye düşünüyoruz. Halbuki tek sıkıntı o alt değişme merasimi :)) Allah yardımcımız olsun
Bizimde eller kafasının yanında olacak asla battaniyeye sokturmuyor tam bebek uyuma şekli bayılıyorum yaCanım ben içe zıbın üstüne alt üst takım çorap eldiven ve ince bohçaya sarıp sonra kalın battaniyeyle sarıyorum kundak gibi yani. Kundak yapmayı denedim ama elleriyle başedemedim illa yüzünde olacak
Aynen bizde de öyle derler:) ama her şekilde biz bakıyoruz gece daha beter oluyor nasıl sevmeyse o daBizim buralarda gündüz uyuyan bebek anneyi gece uyuyan bebek babayı severmiş derler :)
Randevu nasıl geçti kuzum merak ediyorumBenim geçen pzt 3600 dü. Bugün kaç çıkcak bakalım 3 te randevum. Hep dua ediyorum normal olsun diye ama bakalım hayırlısı neyse o olcak. Senin sancın da var nişanın da geldi neden başlamıyor Doğumun
Bazen elini gözüne kapatıyor yaa ölürüm sana annemmm diyorum sonra dediğime şaşıyorum anne olduk ya biz :)) hamile kalma uğraşı hamileliktir doğumdur herşey bir yana senden bi parça kollarının arasında şaka gibi geliyor. Rabbim bütün isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinBizimde eller kafasının yanında olacak asla battaniyeye sokturmuyor tam bebek uyuma şekli bayılıyorum ya
Amin canım rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsınBazen elini gözüne kapatıyor yaa ölürüm sana annemmm diyorum sonra dediğime şaşıyorum anne olduk ya biz :)) hamile kalma uğraşı hamileliktir doğumdur herşey bir yana senden bi parça kollarının arasında şaka gibi geliyor. Rabbim bütün isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Şimdi geldim canım eve. Bi değişiklik yok kilo 3650 kilo almamış fazla. Normal Doğuma engel bi durum yok suyun iyi herşey normal dedi. Pilates topunda zıplama dedi kordonu falan dolanabilir dedi yürüyüş önerdi. Bende haberler bu kadar. Yine doğuramadım yine doğuramadım:)))Randevu nasıl geçti kuzum merak ediyorum
Olsun kuzum bebeğin normal doğacak durumdaŞimdi geldim canım eve. Bi değişiklik yok kilo 3650 kilo almamış fazla. Normal Doğuma engel bi durum yok suyun iyi herşey normal dedi. Pilates topunda zıplama dedi kordonu falan dolanabilir dedi yürüyüş önerdi. Bende haberler bu kadar. Yine doğuramadım yine doğuramadım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?