2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Gerçekten miiiii umutlarımı yerine getirdin canım Allah senden razı olsuuuunn çok teşekkür ederim. İnşallah dediğin gibi olur çok istiyorum normal doğumu tatmayı

İnşallah gönlünden geçen doğumu hayırlısıyla yaparsın allahım kolaylık versin, sağ salim kavuşursunuz inşallah meleğinize bol sütlü günler sizin olsun

Bende 40+4 de sezeryanla doğum yaptım canım Allah yardımcın olsun :)

Biz de aynıyız ya ben banyo tasına sıcak su yapıyorum ıslak mendilleri hem yıkamış hem ısıtmış oluyorum. Havlu ısıtıp bacaklarına koyuyorum. Tam bir işkence oluyor alt değiştirmesi. Çok nadir sessiz duruyor. Bir de bezi açınca işiyoruz tüm üst değiştirme işi oluyor. Daha da bir kıyametler kopuyor.

Kızlar göğüs pompası ne aldınız doktor bana da al istersen şimdiden hastanede lazım olmaz da eve geçince lazım olur dedi. Baktım internetten birsürü bişey yazıyor ve hiç göğüs pompası görmedim ben hayatımda cahillik ne kötü :) bilemedim ne alacağımı. Tekli çiftli var bide elektrikli elektriksiz var

Bizim buralarda gündüz uyuyan bebek anneyi gece uyuyan bebek babayı severmiş derler :)

:))) bu bebişler bize neler yaptırıyor yaa. İyi düşünmüşsün canım. Eşimde napacağını şaşıyor ağlaması karşısında. Acaba aç mı yok karnı ağrıyor kesin pişik olmuş bacağında mı sıkıntı var diye düşünüyoruz. Halbuki tek sıkıntı o alt değişme merasimi :)) Allah yardımcımız olsun

Yok açmıyorum ama karanlık olunca başlıyor ağlamaya istemiyor ağzında meme olsun istiyor arada memeye rağmen ağlıyor öyle öyle sabahlıyor işte bende çözüm arıyorum
Canım senin durum gaz belirtisine benziyor gaz çıkarma yöntemleri var dene istersen. Memeye rağmen huysuzlanıyorsa gazdır bence

Canım ben içe zıbın üstüne alt üst takım çorap eldiven ve ince bohçaya sarıp sonra kalın battaniyeyle sarıyorum kundak gibi yani. Kundak yapmayı denedim ama elleriyle başedemedim illa yüzünde olacak

Amin canım valla anaların hakkı ödenmez derler ya işte buyüzden

Canım ben içe zıbın üstüne alt üst takım çorap eldiven ve ince bohçaya sarıp sonra kalın battaniyeyle sarıyorum kundak gibi yani. Kundak yapmayı denedim ama elleriyle başedemedim illa yüzünde olacak
Bizimde eller kafasının yanında olacak asla battaniyeye sokturmuyor tam bebek uyuma şekli bayılıyorum ya

Bizimde eller kafasının yanında olacak asla battaniyeye sokturmuyor tam bebek uyuma şekli bayılıyorum ya
Bazen elini gözüne kapatıyor yaa ölürüm sana annemmm diyorum sonra dediğime şaşıyorum anne olduk ya biz :)) hamile kalma uğraşı hamileliktir doğumdur herşey bir yana senden bi parça kollarının arasında şaka gibi geliyor. Rabbim bütün isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Amin canım rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın

Randevu nasıl geçti kuzum merak ediyorum
Şimdi geldim canım eve. Bi değişiklik yok kilo 3650 kilo almamış fazla. Normal Doğuma engel bi durum yok suyun iyi herşey normal dedi. Pilates topunda zıplama dedi kordonu falan dolanabilir dedi yürüyüş önerdi. Bende haberler bu kadar. Yine doğuramadım yine doğuramadım:)))

Kızlar ben bu ultrason kâğıtlarından hiç anlamıyorum neler yazıyor burda bilen var mı

Eklentiler

• AAD67757-2A89-4BAC-8951-CDE64B9D5A45.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 70
Olsun kuzum bebeğin normal doğacak durumda buna çok şükür az kaldı kavuşcaz demek pilates topunda zıplamak kordon dolanmasına sebep oluyomuş hiç duymamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…