2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Aynı durum benim bebeğimde de var. Altını açınca ağlamaktan morarıyor resmen arada kaldırıyorum mecburen. Islak mendilden hiç hoşlanmıyor sanırım ondan olabilir

Topuktan kan aldıkları için ilk zamanlar her alti açıldığında topuğuna birsey batacak diye agliyorlarmis. Dr da ondan gülmüştür. 20 gün sonra falan nornale doner

@butterfly54
ruhum_mavi
@sezson
@Minik bebis
Tamamen ayni ddurumdayiz ve cildiricam inanilmaz stres oluyorum her alt degistirmede. 10 kere degisiyorsam 8inde kesin kiyamet kopuyor. Badisinin citcitlarini kapatinca susuyor :))))

Kızlar bizimle aynı durumda olduğunuzu görünce çok sevindim:) çıldıracaktım yoksa. Benim kız da altını açınca genelliklle çiş yapıyor ve alt açma merasimi daha bir uzuyor. Deli gibi ağlıyor. Ben ıslak mendili pişik olunca bıraktım. Temizleme pamuğu ve fısfıslı şişeye koyduğum kaynamış soğumuş suyu kullanıyorum. O mu soğuk geliyor bilmiyorum. İnşallah biran önce geçer bu huyu.

Ben de altına kısa kollu çıtçıtlı body üzerine ayaklı penye tulum giydiriyorum. Tulumun içine 1 adet çorap giydiriyorum. Üzerine de penye battaniye sarıyorum. Şapka ve eldiveni ilk haftadan sonra bıraktık biz. Çok kalın giyinmeye alıştırmamak lazım.

Olsun kuzum bebeğin normal doğacak durumda buna çok şükür az kaldı kavuşcaz demek pilates topunda zıplamak kordon dolanmasına sebep oluyomuş hiç duymamıştım
Ben de duymamıştım . Pilates topunu Doğuma hazırlık esnasında kullanıyoruz daha çok dedi. Hastaneye yatış yapılıyor ya açıklık falan oluyo o zaman zıplanıyomuş

Bende normal istiyorum sezeryan olursa bana bakacak kimsem yok. Ben hurma yiyorum hergün duş alıyorum sadece bide Evin içinde yürüyorum başka da bişey yapmıyorum. Ama kasılma çok bende işte. Çok hareket edince alt tarafım çok acıyor göbeğim yırtılacakta aşağıya düşecek gibi sanki yürürken. Dün o kadar çok kasılmış ki bugün karnımın içi acıyor resmen.Ayaklarımın altı çok acıyor. Bizimkine de 38 haftaya girdiğimde 3400 artı eksi 500 gram olabilir dedi. Gününü beklerde de sezeryana kalırsam vay halime artık.

Aaa evet . 2 haftaydı geriden gelişi . Sonra gittiğimizde tamam düzelmiş demişti. Çok ağladım üzüldüm diye söylemedi herhalde hala geriden geldiğini.
Canım son haftalarda ölçümleri doğru yapamıyorlarmış başı aşağıda ve yerleri daraldı diye. Kaldı ki haftası da yine cok geride değil benim mesela 4 haftadır 37. Haftada gözüküuor hiç kilo almıyor. Bebeğinin kilosu çok iyi o yüzden hiç sorun etme bir şeyi stres yapma. Saglıklı bebeğin önemli olan o.

Bende senin gibi giydiriyorum hatta cogu zaman corapta giydirmiyorum doktor tek kat kiyafet ustune battaniye yeterli olur normal sicakliktaki eve demisti. Pelus battaniyede kesinlikle ortme atesini yukseltirsin dedi. Bencede cok sicak iyi olmaz

Canım benimde kasılmalar sancıya döndü hiç geçmiyo açılmam hiç yok. Çookk yürüyorum hurma çok yiyorum senin gibi duşta sık sık alıyom adaçayı içiyorum ama açılmıyo. İlişki dediler onu da zorla yaptık sancıyı başlattı ama açılmıyo. Son haftalarda çok kilo almıyo yapıarsın inşallah normal doğumu. Allahım hayırlısını verir illaki. Dua edelim. Ahududu yaprağı çayı da iyi geliyomuş ben daha bulamadım. Adaçayı çok sancı getiriyo. Yada bana öyle oldu. Günü geçse de bekle bence. Bende beklicem sürekli kontrole gitcem. Sezaryen olacak olursa da allahım hemen ayaklanmayı nasip etsin. İnşallah zorlanmazsın

Kaç kilo aldın canım

Kendini cok kotu hissedersen anestezi uzm dr sorup uyutalimmi diyor bende oyle oldu doktorum gerek yok korkmuyor dedi bende ilk girerken cok korkuyordum masaya yatinca tum korkum gecti.ameliyathane personeli cok rahatlatiyor insani merak etme.Kafayi yemistim bende spinali arastirmaktan ama gercekten cok rahat bir dogum sekli.45 dk suruyor ama zaman nasil geciyor gercekten hic anlamiyorsun.Birde benim uyusuklugum gecmeye baslarken gogus bolgemde oyle tatli bir kasinma oldu ki sanirim herkeste oluyormus.Allah sana hayirli dogumlar nasip etsin kafana takilan birsey varsa cevaplarim.Daha once yasayan birinden iyi seyler duymak istiyor insan zaman yaklasinca.

Ayni sekildeyiz ilk zamanlar daha fenaydi simdi biraz biraz alismaya basladi

Kuzum allaha şükür iyiki maşallah gelişimi. Kafaya takılacak bişey yok. Bizimki 2-3 hafta geriden geliyo

Yok zaten şu an hiç takmıyorum Allah’a şükür kilosu iyi 3 ü geçtikten sonra sorun yok . Çok sağolun. Bi De hayırlısıyla kavuşabilsek :)

Sanırım korkuyolar benimkide aglıyor ugunacak sanıyorum o derece aglıyor ellerimi tutmaya çalışıyor korkuyır gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…