2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben de spinal oldum ve cok memnun kaldim. Ilk ayaga kalktiktan sonra bir daha hic yatmadim sukur. Hep kendim ilgilendim bebegimle. Eve gelince de normal hayatima devam ettim masallah=)
Ne kadar yurursen o kadar kolay atlatirsin dedi doktorum en gec 1 saatte bir 10 dk yurudum koridorda da.
Bebegi cikarirken olan cekistirmeler de hic rahatsiz edici degil heyecanla bebegimi bekledim sadece=)

Bas agrisi olmamasi icin ameliyat sirasinda basini hic oynatma dedi bana anestezi uzmani. Hic oynatmadim sadece bebegimi yanagima degdirdiklerinde hafif cevirdim, odanda da basin yukarida olsun dedi. Sukur bas agrisi olmadi ustelik migrenim var benim cok korkuyordum bas agrisindan.

Kaç kilo aldın canım

Ben 53 le hamile kaldım şuan 67 hatta doktora geçen Cuma gittiğimde kızdı 1 haftada 2 kilo almışsın olmaz böyle dikkat et yediklerine dedi. Sen kaç aldın Ben sancıyı anlamıyorum galiba :) belim felan ağrıyor ama sancı mı bilmiyorum ki. Benim acı eşiğim yüksek anlamıyorum pek ayıramıyorum ağrıyla sancıyı galiba.

Canım geçen hafta nstde ebe ağrın var senin dedi, Ağrı dediği kasılmaydı o zaman. Çok hafif kasılıyo dedim. Hafif dediğin 100 oldu dedi. Ona da ağrı diyolarmış. Şimdi bildiğin belden bacaktan gelen sancım oluyo bazen kıpırdayamıyorum. Toplamda da 7-8 kilo aldım

Kizimin sariligi dusmeye baslamis sukur ama hala yuksek. Sariligin tam olarak gecmesi ne kadar surer acaba

Cokk sik emzirmeye calisiyorum memeyi tutuyor ama cok uzun kalmiyor, arada sagip veriyorum. Doktorumuz ne kadar sut aldigini gormen lazim dedi o yuzden. Cok iyi beslenmeliymis.

Bu arada gumus kapak almistim inanilmaz memnunum. Ilk gunden beri kullaniyorum baska hicbirsey kullanmadim krem vs. Sagmaya baslayinca aksatmistim baktim kizariklik olmus hemen yine kullanmaya basladim birsey kalmadi sukur.

Eldiveni mecbur takıyorum canım suratını yırtıyor 40 ı çıkınca tırnaklarını kesicem

Allahım ya seni almadan aklı nerdeymis de simdi mezhep farklı diye ortaya düşmüş. Ay ne garip birşey ya madem o sana. Ayak uydursun biraz. Onun annesine uyası var bence canım mezhep falan bahanesi
Bncede ama kndi bilir alir kizimi giderim anasi ile oturur umurumda olmaz artk cok yıprandım

Ayy hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. Geçmiş olsun, bol sütlü günlerin olur inşallah. Bizde bensu ikra koyicaz allah izin verirde bizimkisi gelirse

Kızlar bisey sorcam bebeğim 12 günlük oldu hic kusmuyodu fakat bu 2 gündür çok emiyo sonra kusuyo sonra tekrar meme istiyo tekrar kusuyo bi kısır döngüye giriyoruz napcagimi sasırdım meme vermesem çok agliyo

Çok sagol canım anlattıkların bile iyi geldi

Kızlar bisey sorcam bebeğim 12 günlük oldu hic kusmuyodu fakat bu 2 gündür çok emiyo sonra kusuyo sonra tekrar meme istiyo tekrar kusuyo bi kısır döngüye giriyoruz napcagimi sasırdım meme vermesem çok agliyo
Bizde öyleyiz çok yiyince kusuyoruz. Meme istemiyor ama sonrasında. Gaz sancısı gelince emmek istiyor emince gazı artıyor biz de o zaman sorun yaşıyoruz kısır döngü oluyor

Bizde öyleyiz çok yiyince kusuyoruz. Meme istemiyor ama sonrasında. Gaz sancısı gelince emmek istiyor emince gazı artıyor biz de o zaman sorun yaşıyoruz kısır döngü oluyor
Bizim ev çok kalabalık cocuk habire birilerinin kucaginda güvende hissetmek icin galiba devamli memede durmak istiyor birakmiyim diyede iyice emiyor yani aç oldugundan degil e bu seferde kusmaya basladi ben nedeninin oyle oldugunu dusundum ama sonucta ne yapcam bilmiyorum

Canım o sadece emmeye bagli olmuyo bizimki hiç uyumuyodu 30 ml yetmiyodu her seferinde 50 ml aliyodu özellikle sağip verdim ne kadar emdigini görmek için ona ragmen 1 gece hastanede kaldik deger 18di ertesi gün 13e düştü dünde kontrole gittik 10 günlükken 11e düşmüs daha sariliktan korkmaniza gerek yok dedi dr fakat kis bebekleri güneş alamadigi için risk artiyomus pencerenin önüne götür güneş oldugunda ayaklari kollari kafagi aç günes alsin

Kizlar merhaba bugun aylik kontrolumuz vardi kalbinde masum bir ufuruk duyduğunu soyledi doktor eko istedi cok uzgunum yarin kardiyolojiye gdiecegiz dua edin bize

Kızlar sırt dikeni diye bşey var bebeğinde çıkartan var mı?
Bnm kızımda çıktı ama ben bi ebeden dinledim sırt dikeni die nsey yokmus sırt ovalandigi icin kılların düğüm olmasi diodu kendisi kayinvalidem her banyoda sirtini ovaliodu kizimin simdi ovalattirmiorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…