2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar merhaba bugun aylik kontrolumuz vardi kalbinde masum bir ufuruk duyduğunu soyledi doktor eko istedi cok uzgunum yarin kardiyolojiye gdiecegiz dua edin bize
Kizlar merhaba bugun aylik kontrolumuz vardi kalbinde masum bir ufuruk duyduğunu soyledi doktor eko istedi cok uzgunum yarin kardiyolojiye gdiecegiz dua edin bize
canım yiğenimin bebeginin kalbinde minik bir delik vardı doğuştan çok üzülduler. Dr 6 ay sonra düzelir demişti ama onlar karalar bağladılar. Sakın ümitsizliğe kapılma zamanla düzeliyor. Dualarımız sizinle canım. İşallah önemli birsey değildir

Insallah ne olur dua edin

Evet canm ben de ne kadar oldugunu gormek icin sagiyorum. 3 saatte bir en az 50-55 ml almasi lazimmis ben fazla da veriyorum bakalim insallah tamamen kurtuluruz. Ayni zamanda emziriyorsun dimi sen de sagdiklarin disinda? Ben emmeyi birakmasin diye emziriyorum da sik sik ama az suruyor.

Son düzenleme:
Ben hep emziriyorum ilk zamanlarda emdikten sonra sütüm artiyordu onu sağıp bakiyordum hastanede kaldigindada elimize almamiz yasakti mecbur biberonla verdim anne sütünü sağip baktim ne kadar emiyor diye 2 saatte bi 50 ml gidiyordu dahada araniyordu şimdi gene emziriyorum daha biberon vermedim kilo alımı iyi gidiyor

artik sagmiyorsun yani oyle mi canim? Ben de yavas yavas biraksam diyorum ama yeterli emmezse diye de korkuyorum nasil anlayacagim diye. Biberona da alismasin diyorlar.

Benim kizim 10 gunluk daha, su an sagip veriyorum kontrol edebiliyorum 5-6 cisli bez oluyor ama sagmayi birakmaya korkuyorum ac kalicak az emecek yine diye:/
Eger kontrolun yakınsa bekle madem çunku insallah komple risk ortadan kalkar eger uzaksada arada bi sagip bak ama cogunlukla emzir derim memeden uzaklasmasın

Uzun yada yarim kol citcitli body ayaklarina iki kat çorap üzerine ayakli penye alt, sonra da penye alt üst takım yada tulum giydiriyorum. Eldiven takiyorum şapka dan nefret ediyor zaten şapka saçından ya yüzünü kapatıyor ya da çıkıyor, penye battaniye kullaniyoruz bir de üzerine. Sizin resimdeki gibi sapka gözünü kapatsa kıyamet kopuyor

ruhum_mavi bizde de durum aynı alt değiştirme kabus oğlum da altını kapattirmazdi hele kiyafet değiştirme bu kızlar pek bir edepli canım çıplak kalmaya tahammülleri yok

Kızlar sırt dikeni diye bşey var bebeğinde çıkartan var mı?
Bize gebe eğitiminde bahsettler. Bebrklerin sırt tüylerinin kıyafetlerdeki havlarla toplanmasıymış. Sakın çekmeyin kendi haline bırakın dediler.

Kızlar bisey sorcam bebeğim 12 günlük oldu hic kusmuyodu fakat bu 2 gündür çok emiyo sonra kusuyo sonra tekrar meme istiyo tekrar kusuyo bi kısır döngüye giriyoruz napcagimi sasırdım meme vermesem çok agliyo
Ben de benzer bir döngüye girdim. Kusmuyor ama karnı oldu taş gibi. Artık aç olmadığını bildiğim zaman ağlarsa boş olan memeyi veriyorum pek süt gelmiyor. Zaten yalancı emzik gibi kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…