- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #39.981
Allah sabır versin canım. Eşinin aklı başına gelirde hatasını anlar işallahBncede ama kndi bilir alir kizimi giderim anasi ile oturur umurumda olmaz artk cok yıprandım
Kizlar merhaba bugun aylik kontrolumuz vardi kalbinde masum bir ufuruk duyduğunu soyledi doktor eko istedi cok uzgunum yarin kardiyolojiye gdiecegiz dua edin bize
canım yiğenimin bebeginin kalbinde minik bir delik vardı doğuştan çok üzülduler. Dr 6 ay sonra düzelir demişti ama onlar karalar bağladılar. Sakın ümitsizliğe kapılma zamanla düzeliyor. Dualarımız sizinle canım. İşallah önemli birsey değildirKizlar merhaba bugun aylik kontrolumuz vardi kalbinde masum bir ufuruk duyduğunu soyledi doktor eko istedi cok uzgunum yarin kardiyolojiye gdiecegiz dua edin bize
Insallah ne olur dua edincanım yiğenimin bebeginin kalbinde minik bir delik vardı doğuştan çok üzülduler. Dr 6 ay sonra düzelir demişti ama onlar karalar bağladılar. Sakın ümitsizliğe kapılma zamanla düzeliyor. Dualarımız sizinle canım. İşallah önemli birsey değildir
Evet canm ben de ne kadar oldugunu gormek icin sagiyorum. 3 saatte bir en az 50-55 ml almasi lazimmis ben fazla da veriyorum bakalim insallah tamamen kurtuluruz. Ayni zamanda emziriyorsun dimi sen de sagdiklarin disinda? Ben emmeyi birakmasin diye emziriyorum da sik sik ama az suruyor.Canım o sadece emmeye bagli olmuyo bizimki hiç uyumuyodu 30 ml yetmiyodu her seferinde 50 ml aliyodu özellikle sağip verdim ne kadar emdigini görmek için ona ragmen 1 gece hastanede kaldik deger 18di ertesi gün 13e düştü dünde kontrole gittik 10 günlükken 11e düşmüs daha sariliktan korkmaniza gerek yok dedi dr fakat kis bebekleri güneş alamadigi için risk artiyomus pencerenin önüne götür güneş oldugunda ayaklari kollari kafagi aç günes alsin
İnşallah bişey yoktur geçici durumdur. Allahım sabır sağlık sıhhat versin canım üzülmeInsallah ne olur dua edin
Ben hep emziriyorum ilk zamanlarda emdikten sonra sütüm artiyordu onu sağıp bakiyordum hastanede kaldigindada elimize almamiz yasakti mecbur biberonla verdim anne sütünü sağip baktim ne kadar emiyor diye 2 saatte bi 50 ml gidiyordu dahada araniyordu şimdi gene emziriyorum daha biberon vermedim kilo alımı iyi gidiyorEvet canm ben de ne kadar oldugunu gormek icin sagiyorum. 3 saatte bir en az 50-55 ml almasi lazimmis ben fazla da veriyorum bakalim insallah tamamen kurtuluruz. Ayni zamanda emziriyor musun sen de sagdikllarin disinda? Ben emmeyi birakmasin diye emziriyorum da sik sik ama az suruyor.
artik sagmiyorsun yani oyle mi canim? Ben de yavas yavas biraksam diyorum ama yeterli emmezse diye de korkuyorum nasil anlayacagim diye. Biberona da alismasin diyorlar.Ben hep emziriyorum ilk zamanlarda emdikten sonra sütüm artiyordu onu sağıp bakiyordum hastanede kaldigindada elimize almamiz yasakti mecbur biberonla verdim anne sütünü sağip baktim ne kadar emiyor diye 2 saatte bi 50 ml gidiyordu dahada araniyordu şimdi gene emziriyorum daha biberon vermedim kilo alımı iyi gidiyor
Günde 5-6 çişli bez oluyosa doyuyodur diyolar bende ona güveniyorum :) senin kaç günlük bebeğinartik sagmiyorsun yani oyle mi canim? Ben de yavas yavas biraksam diyorum ama yeterli emmezse diye de korkuyorum nasil anlayacagim diye. Biberona da alismasin diyorlar.
Habrr yok canım merak ediyoruz ama hiç yazamadı. İnşallah hayırlısıyla sağ salim kavuşur yavrucunaSezerbusra21 napti kizlar haber varmi
Benim kizim 10 gunluk daha, su an sagip veriyorum kontrol edebiliyorum 5-6 cisli bez oluyor ama sagmayi birakmaya korkuyorum ac kalicak az emecek yine diye:/Günde 5-6 çişli bez oluyosa doyuyodur diyolar bende ona güveniyorum :) senin kaç günlük bebeğin
Eger kontrolun yakınsa bekle madem çunku insallah komple risk ortadan kalkar eger uzaksada arada bi sagip bak ama cogunlukla emzir derim memeden uzaklasmasınBenim kizim 10 gunluk daha, su an sagip veriyorum kontrol edebiliyorum 5-6 cisli bez oluyor ama sagmayi birakmaya korkuyorum ac kalicak az emecek yine diye:/
2 gun sonra kontrolumuz, bakalim artik korkma derse doktorumuz yavas yavas birakirim sagmayi insallah. Saol canm.Eger kontrolun yakınsa bekle madem çunku insallah komple risk ortadan kalkar eger uzaksada arada bi sagip bak ama cogunlukla emzir derim memeden uzaklasmasın
Ben magnezyum hiç içmedim zaten canımHala dogum yapmayan kizlar magnezyum iciyormsunz drunuz kestimi .
Kramp yok ama dr ic diyo bazi drlar son haftalarda birakin diyormus sanci icin ondan sordum cnmBen magnezyum hiç içmedim zaten canım
Evet ben de hep öyle okudum burda içenlerden canım. 37 38 de bıraktı kızlar.Kramp yok ama dr ic diyo bazi drlar son haftalarda birakin diyormus sanci icin ondan sordum cnm
Ben cok içmedim ama doktor yine de 37 den sonra bıraktırdı bana rahim kasılmalarını engelliyor artık kasılması lazım ki doğum olsun dedi.Kramp yok ama dr ic diyo bazi drlar son haftalarda birakin diyormus sanci icin ondan sordum cnm
Bana da sancıyı engellemesin kes dediKramp yok ama dr ic diyo bazi drlar son haftalarda birakin diyormus sanci icin ondan sordum cnm
Kızlar oğlum yazın doğmuştu bunda bocaladım biraz ev sıcak çokta anormal sıcak değil terliyoruz yoksa siz nasıl giydiriyorsunuz bebişleri benim kızımın içinde birtane yarım kol badi üstünde uzun kol badi ayağında çorap onun üstünde ayaklı penye alt en üstte te böyle penye bir tulum var ayağından pandufu hiç çıkarmıyorum yoksa soğuk oluyor hep kucağıma alırken de yelek giydiriyorum çok mu ince ya Yatıncada battaniyeye sarıyorum
Bize gebe eğitiminde bahsettler. Bebrklerin sırt tüylerinin kıyafetlerdeki havlarla toplanmasıymış. Sakın çekmeyin kendi haline bırakın dediler.Kızlar sırt dikeni diye bşey var bebeğinde çıkartan var mı?
Ben de benzer bir döngüye girdim. Kusmuyor ama karnı oldu taş gibi. Artık aç olmadığını bildiğim zaman ağlarsa boş olan memeyi veriyorum pek süt gelmiyor. Zaten yalancı emzik gibi kullanıyor.Kızlar bisey sorcam bebeğim 12 günlük oldu hic kusmuyodu fakat bu 2 gündür çok emiyo sonra kusuyo sonra tekrar meme istiyo tekrar kusuyo bi kısır döngüye giriyoruz napcagimi sasırdım meme vermesem çok agliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?