2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bebeklerin kaç ml anne sütü alması lazım bir seferde? Geçen gün çok yorgundum biraz uyuyayım acıkınca bebeğe eşim versin diye 60ml süt sağdım. Onu vermiş ama hala ağlıyordu yine emdi.

Napcaz bilemedimki bende yapiyorum ama süt gelmeyince sinirleniyo damaginin arasina sıkıştırıyo memeyi çok canim aciyo bu seferde

Amin. Suni yi denediniz mi yoksa direkt sezeryan mı? Cünkü kiminle konuşsam boşuna suni yi çekme diyor da açıklık falan yokken
Suniyi denedim açılma 1 cm iken 9 cm oldu ama çatımdaki basiklik yüzünden doğum yapamadım ve sezeyana alındım benimki istisna bir durumdu kimseyi korkutmak istemem

Suniyi denedim açılma 1 cm iken 9 cm oldu ama çatımdaki basiklik yüzünden doğum yapamadım ve sezeyana alındım benimki istisna bir durumdu kimseyi korkutmak istemem
Yok korkma değil de doktor bana da üst çatın basık ama alt müsait demişti şimdi tereddüte düştüm suni zor muydu?

Kızlar şu süt sağma makinelerinin hangisi iyi bi tavsiye verin bana
Canım ben tavsiye üzerine baby plus aldın çok iyi çekiyor.
D
Pek giremiyorum epey kişi doğum yapmış, tebrik ediyorum herkesi geride kalanlar da sağlıkla kucaklasınlar inşalkah. Benim bebeğim kolik uykusuz dolanıyorumb1 ay nasıl geçti anlamadın.

Şart mı almak? Herkes için gerekiyor mu? Bn daha almadım, boşa almışım diyenler var çünkü. İhtiyaç olursa eşime eczaneden aldırıcam diye düşündüm. Sen alıcak mısın canım

Bende almadım gerek varmı bilmiyorum doktora sordum oda hastaneden çıkınca lazım olabilir dedi. Ama ne için lazım olacak? Bu alet sadece sütü gelmeyenler yada meme ucu çıkmayanlar için değil mi ? Ben yanlış mı biliyorum.

Kizlar merhaba bugun aylik kontrolumuz vardi kalbinde masum bir ufuruk duyduğunu soyledi doktor eko istedi cok uzgunum yarin kardiyolojiye gdiecegiz dua edin bize
Biz rutin kontrol için pediatrik kardiyolojiye gittik. Eko çekildi. Her bebek doğduğunda kalbinde delik olurmuş. Anne karnında o delikten beslenirmiş. Zamanla da kapanırmış. Şimdilik bir sorun yok 2-3 yaşında tekrar kontrole gelin dedi doktor. Sizin de öyledir muhtemelen endişelenme canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…