2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evet doğru diyorsun. Benim doktorum da olumsuz bı cümle kurmadi ama çok inceledi çok baktı gibi hissettim. Beni de önümüzdeki ayın 25 inden sonra cagirdi ama olurda farklı bir durum olursa hemen gel dedi. Beklemekten başka da çarem yok. Hepimiz hayırlısıyla kucağımiza alırız inşallah.

Benimkide inceledi ama sanırım kalbini atışını yakalayabilmek adinaydi. Olumsuz bir şey soylemediyse rahat.ol. tadını çıkar. Biz ne kadar rahatsak bebislerimiz o kadar rahat ve güzel büyürler

Canim hic korkutma kendini insallah sagsalim kucagina alirsin

Kızlar karın kasık ve bel ağrım var yarın gideceğim doktora dayanılmayacak değil ama korkutuyor beni sanki birşeyler yolunda değil gibi uf ya

Karindan baktı ana yeterli sıvı içmemişsin gözükmüyor dedi, vajinal ultrason yaptı :) teşekkür ederim kuzum
Benm dedgm gibi olmş bende bu sefer cnm idrara zaten sık cıkuyorm isteyerek tutmadm sma iyikide öle olmş karndada gördüm:) artk stres yapma cnm:)

Eki Görüntüle 2137946 Kızlar Çin takvimine baktınız mı cinsiyete. Benim ilk 3 ü tuttu bakalım bu da tutarsa kız olacak. Önce hayırlısı sağlıklısı tabii ki de muhabbet olsun bizimkisi :)))
Bende bunu merak ediyordum bende çindede rustada erkek cktı sen denedin kız cktı yüzde elli doğruluğu var galba:)

Buraya gelmekle iyi yaptin canim. Bende ayın 25 inde gidecegim. Benim bebiste geriden geliyor. Ama ilerleyen dönemlerde açıgı kapatirlar insallah. Hic dert etme. Güzelce gelisirler.

Canm uzan dinlen bol bol dua et bende geçen kahverengi lekelenme yaşadm üzdüm kendimi inan sonra çok kızdım kendime ben üzülünce değişen birşey olmadı tam tersi bebeğe iyice stres ettm sonra uzandım su içtim bol bol dua ettik eşimle şükür ertesi gün gittik banada o ilacı verdi kese iyi dedi cnm o yüzdn sıkma canını bak cnm ikizmiş galiba diğeri tutnmş diğeri gitmiş galiba inş o şekilde devam eder sen sıkıntı yapma inş miniğine birşey olmaz cnm

Evet canim ben de baktim yeni bir hastaneymis guzel yorumkar var birde ssnki karsiyakaya en yakin bj gibi bakslim esime soyliyim persembe gitmem lazim evet daha yeniyiz deneyip bakicaz
Evet canım karşıyakaya yakın sen ilk orda başla en iyisi yakın olması önemli çünkü. Ilerde bişey olduğunda tek başına da gidersin.

Kızlar bebeğimi kaybettim,ikizlermiş bilmiyodum.Tek yumurta ikizleriymiş.Gelişimleri bozuk ve kalp atışları yoktu.İnşAllah sizler sağ salim kucağınıza alırsınız.

Kızlar bebeğimi kaybettim,ikizlermiş bilmiyodum.Tek yumurta ikizleriymiş.Gelişimleri bozuk ve kalp atışları yoktu.İnşAllah sizler sağ salim kucağınıza alırsınız.
Canım üzüldüm ki kıyamam ikiz bebişlerin ikisi de mi yakın zamanda hayırlısı ile yeniden hamile kalıp bu kez sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah

Çok geçmiş olsun canım. en kısa zamanda Allah tekrar nasip eder inşallah.

Canim Allah tez zaman da saglikli evlatlar nasip etsin sana. Umarim ayni aciyi bir daha yasamazsin.

Çok geçmiş olsun canım.
Rabbim tez zamanda sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…