- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #4.001
Amin canım inşallah allah kotusun çok kötü geçti bugün ama sonum iyi olsuun ne diyeyim allah bebişlerimizi korusunİnşallah sağsalim alırsın kucağına canım Bunlarıda büyüyünce anlatırsın siz ne zor geldiniz dünyaya diye
Evet doğru diyorsun. Benim doktorum da olumsuz bı cümle kurmadi ama çok inceledi çok baktı gibi hissettim. Beni de önümüzdeki ayın 25 inden sonra cagirdi ama olurda farklı bir durum olursa hemen gel dedi. Beklemekten başka da çarem yok. Hepimiz hayırlısıyla kucağımiza alırız inşallah.Benim de 6+4 adete göre ama ultrason ölçüsüne göre 6+3 du. Adetini hatırlamasan da sıkıntı değil. Büyüdükçe zaten ölçümler hep tutarlı gider oradan bilirsin. Kalp atışına gelince, benimkide derinden geliyordu. Yavaştı nispeten bence normal çünkü daha çok küçükler. Dr her şey normal 9. Haftaya kadar gelmene gerek yok dedi. İçini ferah tut aksi bir şey olsa Dr lar zaten Cat diye soyluyorlar
Benimkide inceledi ama sanırım kalbini atışını yakalayabilmek adinaydi. Olumsuz bir şey soylemediyse rahat.ol. tadını çıkar. Biz ne kadar rahatsak bebislerimiz o kadar rahat ve güzel büyürlerEvet doğru diyorsun. Benim doktorum da olumsuz bı cümle kurmadi ama çok inceledi çok baktı gibi hissettim. Beni de önümüzdeki ayın 25 inden sonra cagirdi ama olurda farklı bir durum olursa hemen gel dedi. Beklemekten başka da çarem yok. Hepimiz hayırlısıyla kucağımiza alırız inşallah.
Canim hic korkutma kendini insallah sagsalim kucagina alirsinKızlar bugün sabah biliyosununz kese için foktora gittim. 2 tane görüyorum ner değil falan demişti karından hatırlarsınız sonra eve geldim bir adet sancısı bir kanama çok korktum dedim kaybediyorum herhalde. Sonra doktorumla konuştum progestan iğne oldum başka bi doktora gittim vajinal bakalım kese bozulmuş mu diye dedi. Baktı kesenin biri bozulmuş biri fasulye gibi duruyodu takip edilmesi gerekiyormuş. Kızlar kısaca çok yoruldum bugün inşallah kalan bebişim sağlam tutunır bana kesesi normalleşir nolur dua edin bana çok korktum bugün
Kızlar karın kasık ve bel ağrım var yarın gideceğim doktora dayanılmayacak değil ama korkutuyor beni sanki birşeyler yolunda değil gibi uf yaÇok geçmiş olsun canım ilacı değiştirir belki doktorun tansiyon ilacını yazan doktorunla da görüş istersen
Rabbim hakkınızda en hayırlısını nasip etsin inşallah canım... inşallah bir sonraki gidişinde herşey yolunda haberini alırsın dua edelim bol bol canım
Hayırlısı bakalım:)
Görünmeyebilir canım
Benm dedgm gibi olmş bende bu sefer cnm idrara zaten sık cıkuyorm isteyerek tutmadm sma iyikide öle olmş karndada gördüm:) artk stres yapma cnm:)Karindan baktı ana yeterli sıvı içmemişsin gözükmüyor dedi, vajinal ultrason yaptı :) teşekkür ederim kuzum
Kuzumm hoşgeldn sonnda gruptan ikinci hayrlı haberide aldık srtk kötyü düşünme stres yapmysn cnmSezerbusra21 canım sanırım ben de aranıza katılacağım :) İstanbul da oturuyorum sat 14 Mart
Bende bunu merak ediyordum bende çindede rustada erkek cktı sen denedin kız cktı yüzde elli doğruluğu var galba:)Eki Görüntüle 2137946 Kızlar Çin takvimine baktınız mı cinsiyete. Benim ilk 3 ü tuttu bakalım bu da tutarsa kız olacak. Önce hayırlısı sağlıklısı tabii ki de muhabbet olsun bizimkisi :)))
Buraya gelmekle iyi yaptin canim. Bende ayın 25 inde gidecegim. Benim bebiste geriden geliyor. Ama ilerleyen dönemlerde açıgı kapatirlar insallah. Hic dert etme. Güzelce gelisirler.Sizi gördüm kiskandim da geldimpesinizden geldim. Kontrole gittim bugün doktorum kalp atislarini gosterdi gecen sefer vajinal muayenede kalp atislari nasildi gumbur gumbur bu sefer karindan bakti cok anlasilmiodu benim rahim dönük oldugu icin normal dedi suan 7+6 gozukuyor dedi bnde 8+3 olmasi gerekio bsey mi oldu noluyo dedm icime bi kusku dustu neden böyle olur ne yapmalıyım daha önce boyle bisey yaşayan varmı
Canm uzan dinlen bol bol dua et bende geçen kahverengi lekelenme yaşadm üzdüm kendimi inan sonra çok kızdım kendime ben üzülünce değişen birşey olmadı tam tersi bebeğe iyice stres ettm sonra uzandım su içtim bol bol dua ettik eşimle şükür ertesi gün gittik banada o ilacı verdi kese iyi dedi cnm o yüzdn sıkma canını bak cnm ikizmiş galiba diğeri tutnmş diğeri gitmiş galiba inş o şekilde devam eder sen sıkıntı yapma inş miniğine birşey olmaz cnmKızlar bugün sabah biliyosununz kese için foktora gittim. 2 tane görüyorum ner değil falan demişti karından hatırlarsınız sonra eve geldim bir adet sancısı bir kanama çok korktum dedim kaybediyorum herhalde. Sonra doktorumla konuştum progestan iğne oldum başka bi doktora gittim vajinal bakalım kese bozulmuş mu diye dedi. Baktı kesenin biri bozulmuş biri fasulye gibi duruyodu takip edilmesi gerekiyormuş. Kızlar kısaca çok yoruldum bugün inşallah kalan bebişim sağlam tutunır bana kesesi normalleşir nolur dua edin bana çok korktum bugün
Kuzumm hoşgeldn sonnda gruptan ikinci hayrlı haberide aldık srtk kötyü düşünme stres yapmysn cnm
aynen cnm :)Hoşbulduk canım amin inşallah bu süreci hep beraber geçireceğiz
Evet canım karşıyakaya yakın sen ilk orda başla en iyisi yakın olması önemli çünkü. Ilerde bişey olduğunda tek başına da gidersin.Evet canim ben de baktim yeni bir hastaneymis guzel yorumkar var birde ssnki karsiyakaya en yakin bj gibi bakslim esime soyliyim persembe gitmem lazim evet daha yeniyiz deneyip bakicaz
CanımKızlar bebeğimi kaybettim,ikizlermiş bilmiyodum.Tek yumurta ikizleriymiş.Gelişimleri bozuk ve kalp atışları yoktu.İnşAllah sizler sağ salim kucağınıza alırsınız.
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar bebeğimi kaybettim,ikizlermiş bilmiyodum.Tek yumurta ikizleriymiş.Gelişimleri bozuk ve kalp atışları yoktu.İnşAllah sizler sağ salim kucağınıza alırsınız.
Canim Allah tez zaman da saglikli evlatlar nasip etsin sana. Umarim ayni aciyi bir daha yasamazsin.Kızlar bebeğimi kaybettim,ikizlermiş bilmiyodum.Tek yumurta ikizleriymiş.Gelişimleri bozuk ve kalp atışları yoktu.İnşAllah sizler sağ salim kucağınıza alırsınız.
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar bebeğimi kaybettim,ikizlermiş bilmiyodum.Tek yumurta ikizleriymiş.Gelişimleri bozuk ve kalp atışları yoktu.İnşAllah sizler sağ salim kucağınıza alırsınız.
Yaaa ikisinin de mi canımKızlar bebeğimi kaybettim,ikizlermiş bilmiyodum.Tek yumurta ikizleriymiş.Gelişimleri bozuk ve kalp atışları yoktu.İnşAllah sizler sağ salim kucağınıza alırsınız.
Yaaa ikisinin de mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?