2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Oyyyy allahım yaa. Bu insanlar mal mı? Ne demek hastaneye gidemezmiş evden çıkamazmış. Şimdi daha mı iyi olmuş. Ne insanlar var yaa yazık kuzum kim bilir ne kadar acı çekmiştir. Allah onları bildiği gibi yapsın. Lohusanın evden çıkmayacağını düşünen beyinsiz sütün o kadar birikmemesi gerektiğini bilmiyo muymuşş allahım arkadaşına sabır versin günah yaa.

Kızlar herkese selamlar dualarınız için ayrıca teşekkür ederim . Rabbim bebeğini bekleyen herkese hayırlı ve tez vakitte nasip etsin . Üç de suyun gelmişti . Sancım yoktu . Açıklı ise saat altıda başladı. Altı cm e kadar açıklık seviyesine gelene kadar normal seyrini izledik sürecin. Son bir saat suni sancı alarak 12 de normal doğum gerçekleştirdik çok şükür . Kızım ve ben şükürler olsun iyiyiz. Darısı hepinize inşallaj dualarımdasınız . Emişme sürecindeyiz kızlar bizden şimdilik bu kadar :) hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum

Canım gözün aydın hayırlı olsun kavuştun demek meleğine allahım sağlık sıhhat nasip etsin bol sütlü gazsız günler naaip etsin. İnşallah tez zamanda ayaklanırsın.

Canım gözün aydın hayırlı olsun kavuştun demek meleğine allahım sağlık sıhhat nasip etsin bol sütlü gazsız günler naaip etsin. İnşallah tez zamanda ayaklanırsın.
çok teşekkür ederim canım sarısı sizlere inşallah Sezerbusra21 doğum yaptı mı okuyamadım yazıları merak ettim :)

ben almistim cift elektrikli lansinoh
sutumu artirsin gogus ucunu cikartsin diye.
evet gogus ucunu cikartti.ama sütüm az oldugu icin saginca sütüm falan gelmedi.
bence sütü cok olan icin buzluga koyup atmalik cok iyi.ve de gogus ucu olmayan icin iyi idare eder.
ama bence dogumdan once sart degilmis.gerekli olursa zaten o anlik hastaneden temin edilebiliyor.cikinca da sutunuze gore davranirsiniz.
ben hastaneninkini de denicektim.ama hemsireler sutum az oldugu icin ve yara oldugu icin kan gelebilir sıkarken acıtır dediler.

Bize de üfürüm var dediler. Zorla da olsa kardiyoloji den sıra alabildim. Haftaya gideceğiz İnşaAllah. Bizimki için alet olmadan da çok net duyuluyor dediler. Farklı sıkıntı olmasından korkuyorum

Hastanede oluyormuş orda ihtiyacın olmaz ama çıkınca olur eşine aldırırsın dedi bana da. Ama ben ne aldıracağımı bilmiyorum ki. Elektrikli bide manuel varmış ne ayrımı oluyor ki acaba??
Ben almadım canım gerek de olmadı çok şükür. İhtiyaç halinde aldırırım eşime diye düşündüm. Bir iki gün göğsüm çok sertleşti. Çocuk da hepsini bitiremiyor göğüs boşalmıyordu. Makine alıp çekelim dedim. O ara hastanede kaldık sarılıktan. Elimle boşalttım. Eve gelince de küçük havluyu ısıttık koyduk. Hemen yumuşadı çocuk içti çok şükür. Almaya gerek kalmadı. Şimdi rahat içiyor. Sertleşme olursa havlu basıyoruz.

Cnm İnan her yöntemi denedim hatta dr sormadan gaz ilacı aldım bugün verdim ama yok bu saat oldu hala 2 dk uyuyor sonra yine ağlayıp uyanıyor meme istiyor tek korkum meme verirken uyuyup kalmam olursa naparım
Rezene denedin mi canım. Bir iki sefer bizim de çok sancımız oldu. Şimdi rezene veriyorum bir iki kaşık. Bazen de ılık şerbet. Yumuşatıyor çocuğu rahatlatıyor. Hem sabah hem Gece yatmadan önce veriyorum. Uyurken bile Kendi kendine çıkarıyor gazını maşaAllah yavruma

Rezene de denedim anasun verdim yok banamısın demiyor ya gündüz kendi çıkarıyor ama gece çıkaramıyor anlamış değilim dkiyor beni sabaha kadar başında hatta dün belki açtır ondan ağlıyor diye mama yaptım 40 cc verdim 10 cc yemedi bile düşün açlıktan da değil

Son haftalarda uyunmuyo ki stres, daralma, nefes alamama, kendini dinleme, tuvalet mesaisi derken uyku kalmıyo hep birşeyler araştırıyoruz zaten benimki şimdiden kıpır kıpır geceleri yatırmıyo

Normalde yatakta telle oynayınca kızar eşim yazık benim uyuyamadığımı biliyo gitmiyimbbaşka odaya dıye ses çıkartmıyor. Gecede camı açıyorum onun üstüne de yorganı bastırıyorum bende pikeyle atletle yatıyorum anca öyle duruyorum yatak odasında. Sabah 7 de geri kalkıyorum kahvaltı felan uyku yine YÖK. Rezeneyle azıcık papatya demliyorum hergün ama pek faydasını görmüyorum. Önceden olsa uykusuzluktan bayılır uyku borçlarımı gecede gündüzde kesinlikle öderdim ama şimdi istesemde uyuyamıyorum

Biz de bir türlü normal doğum sürecine giremedik çok az acıklık var dedi ama sancı hiçbirsey yok beklersek ocağı bile bulurmuş ve patlamak üzereyim artık suyu fln cok bolmuş gelmeye niyeti de yok hareketlerde coğaldı kilo alımı devam ediyor durmasının artık anlamı yok gelişimi iyi cuma sezeryan yapalım dedi üç güne kendi gelir mi dersiniz napiim ki

Aynen yaa önce eşim zor kaldırırdı beni. Fırsat buldukça uyurdum şmdi ne mümkünn

canım az açıklığın varsa sezaryende önce suni sancıyla normal doğum dene derim.cumartesi sezaryen oldum hala ağrılarım var doğrulamıyorum 2. sezaryenim bunda çok zorlandım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…