2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Allah kolaylik versin cnm sanci aciklik bisey varmiydi propes olunca noluyo
Canım sancim çoktandır var ama acilmiyodu. Bu sanciya 5 6 cm acilmasi lazim dedi doktor bugün kontrolde ama hic yokmus. Iyi bastiriyo eve gonderip stresli beklemeni istemem dedi. Doktor propessle çok rahat olursun dedi. Birşey sürüp baslatiyolarmis benimde pek bilgim yok. Fazla soramadım. mutluluktan soru sormak aklıma bile gelmedi hala şıktayım.

Hadi iyi haberlerini bekliyoruz canım bir avazda doğur inşallah

Kızlar bebeğim günde neredeyse 10kez kaka yapıyo.emerken bile yapıyo.ishal mi oldu acaba ne yapmam gerekiyo ? sizin bebişleriniz günde kaç kez yapıyo?

Kızlar bebeğim günde neredeyse 10kez kaka yapıyo.emerken bile yapıyo.ishal mi oldu acaba ne yapmam gerekiyo ? sizin bebişleriniz günde kaç kez yapıyo?
Benimde ayni az ama her uyanmasindan sonra aciyorum altini mutlaka oluyo zaten kaka yaptigi zaman 7 düvel duyuyo gurul gurul mideden basliyo sesler :):):)

Kızlar bebeklerin banyosu için hepiniz küvet mi aldınız ya çıldırcam herkes Evin ortasına küvet koyup yıkayacaksın diyorlar koskoca banyom var benim niye evin ortasına koyup yıkıyorum. Ben bundan aldım. Banyoda yıkamak istiyorum küvetin içinde. Ama herkes bana karşı çıkıyor. Banyo sıcaklığıyla oda sıcaklığı bir olmazmış. Benim evim çok sıcak oluyor zaten bide çocuğu evin ortasına getirip ısıtıcı açıp öyle çok sıcak ortama alıştırmak istemiyorum.

Bende odada yıkıyorum çünkü banyo soğuk üşütür bebek.

Arkadaşlar bebeklerinize kaç numara bez kullanıyorsunuz ben sleepy 1 aldım ama çişimiz hep sırtta acaba benmi bağlamayı bilemiyorum diycem ama annemde bağlayınca çıkıyor prematüresinimi alsam acaba bu arada kilomuz 3100

Sleepy için dün bi sayfada herkes sızdırmasından sikayet ediyordu belki onla alaklidir

Canım banyo ısın iyiyse bisi olmaz bildiğin gibi yap. Birilerine açıklama yapmak zorunda değilsin. Ben odamda yapmayı tercih ediyorum ama, sonra banyodan odaya geçişte sıkıntı yasamasin die. Bu senin düşüncene bağlı bisey. Kimseyi takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…