2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Buraya gelmekle iyi yaptin canim. Bende ayın 25 inde gidecegim. Benim bebiste geriden geliyor. Ama ilerleyen dönemlerde açıgı kapatirlar insallah. Hic dert etme. Güzelce gelisirler.
Insallah canim ne yapmamiz gerekiyor bildiginiz bisey varsa lutfen paylasin ben cok cahilim bu konuda gercekten hic bsey bilmiorm midem cok yanio soda iciorm hergun hemen hemen 1 tane yemek cok yiyemiorm kusmaktan bulantidan ondan mi oluo acaba ne yiyip icmk gerekio ayy cok sordum kusura bakmayin

Oyy canım dinlenin vallai .Ben de her gün dua ederek gidiyorum bugün 9 öğrencim gelmedi hem de en yaramazları gelmemişti, çok şükür Rabbim kolaylık veriyor, ama haftaya ben de rapor almayı düşünüyorum, memleketten ablam gelecek 3 günlük için onunla vakit geçirmek istiyorum inşallah verir doktorlar.

Canım Rabbim esirgesin yavrunu inşallah sağlıklı olarak kavuşursun..

Kızlar bebeğimi kaybettim,ikizlermiş bilmiyodum.Tek yumurta ikizleriymiş.Gelişimleri bozuk ve kalp atışları yoktu.İnşAllah sizler sağ salim kucağınıza alırsınız.

Çok geçmiş olsun canım Allah hayırlısını nasip etsin sıkma canını hayırlısı olsun inşallah

Kızlar bebeğimi kaybettim,ikizlermiş bilmiyodum.Tek yumurta ikizleriymiş.Gelişimleri bozuk ve kalp atışları yoktu.İnşAllah sizler sağ salim kucağınıza alırsınız.
Canm çokk geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim sana şifa versin ne dicem inan bilemiyorum dilermki rabbim tekrrdan sana nasip eder hayırlı evlat inş

Kızlar çok güçlü olmamız gereken bir süreçten geçiyoruz. Kadın olmak anne olmak gerçekten çok özveri istiyor ve bize iyi gelen yine bizleriz . Birbirimizi bizden daha iyi anlayan yok iyiki varsınız umut her zaman vardır umutlarımız tükenmesin inşallah Rabbim hepimize güç versin bu süreçte

Canım benim Rabbim acını dindirsin inşallah, veren de Rabbim alan da Rabbim. Şer gibi olay evet ama Rabbim in bildiği vardır elbet. En kısa zamanda inşallah sağlıklı bi evlat nasip etsin...

Amin canım allah herkese anne olmayı nasip etsin inşallah

Çok haklısın canm sana katılıyorum anca birbirimizi biz anlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…