2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

6. Ve 7.günlerde bizde aynısını yasadik. Geçen gece oturup ağladım yapamiyorum ben diye. Ama bu gece iyiyiz neyseki. Insallah tüm bebekler hep mutlu ve sağlıklı olur

Bizim 5. Günde düştü doktorumuz hiçbirşey önermedi. Su ile temas etmesin yeterli dedi. Kızımda da çok geç düşmüştü merak etme canım birkaç güne düşer bence.

İnşallah sarılık olmadan atlatırsın.Bol bol sütün olsun ve emsin yavrucuğun canım.
Değeri 6.5 çıktı atlatmaya çalışacağız canım.. hepimize bol sütlü stresleri günler olsun inşallah :)

Benim bebiş ilk gün o şekildeydi canım ikinci gün gaz çıkarmadan sonda yine çığlığı basarsa emzikle tanıştırayım dedim . O şekilde biraz aldanmaya başladı

Emzik ve biberonu hastane çantama koymuştum.sutum hemen gelmediği icin hastanede mama verdik. Emzigide ilk gunden verdik. Meme surekli emzirdik sut gelsin gelmesin. Once 15 dk. 15 dk iki meme gerekirse sonra mama olarak devam ettik. Bu nedenle meme reddi yaşamadık. Emzik ilk gunden vermemize ragmen cok sevmedi. Zorla en fazla 3dakika tutuyor. Farkli bir marka alip deneme yapicam tutmasını istiyorum çünkü yoksa uykuya zor dalıyor.

Sapikliktan degildir cnm bebek durmayinca emip rahatliyor ve uyuyor. Ayni seyi odyolog banada dedi sandalyeyi ters cevirdi kendiside zaten arka taraftaydi gogsumu kapatarak emzirdim gercektende uyuyakaldi ve testi yapabildi.

Bol bol hurma ye cnm sut yapar.

bende lactamil emzirme çayı çok süt yaptı. hastanede hem nescafe hem lactamil içtim sürekli. o gece zaten hiç uyumadım hep yürüdüm ve bunları içtim. lavmana da gerek kalmadı şükür. birde hastane lohusa şerbeti vermişti onunda faydası oldumu bilmiyorum.

Kızlar merhaba, ben de 13ünde doğum yaptım.. ama 12sinde bir başladı sancılar 24 saati geçti sanki en sonunda epidural alıp normal doğum yaptım.

Biz şuan 6 günlüğüz ve göbeğimiz düştü. 3. Gün ağlama krizine girince mama başladık hastanede emzirme hemşireleriyle. Ama sütü emzirme destek sistemiyle veriyoruz. Biraz zorlanıyoruz. Biberon kolay tabi.. ama yakınımız biberon ver birşey olmaz memeyi de alır dedi.. bugün memeyi reddetti.. sonra büyük bir panikle emzirme destek sistemine geri döndüm. Ama başta almıyor.. meme ucına sağdığım sütü ya da mama damlatıyorum anca öyle.. bir de çok az kaka yapıyor.. 2 gün yapmadı, ertesi gün 2 kere yaptı, sonra yine tam gün yapmadı. Deliricem bende.. sürekli gözlerim doluyor.. beceremiyorum hissediyorum.. bir de gurbet eldeyim.. ağlayınca çatlayacak gibi ağlıyor.. ne zor ya.. bu kuş lokumları nasıl büyüyecek.. bir de ağlayınca gözü hiçbirşey görmüyor.. emzik almıştım burdan, onu da çok sevdi, en kriz anında mecbur veriyorum.. iyi mi kötü mü yapıyorım bilmiyorum..

Sapikliktan degildir cnm bebek durmayinca emip rahatliyor ve uyuyor. Ayni seyi odyolog banada dedi sandalyeyi ters cevirdi kendiside zaten arka taraftaydi gogsumu kapatarak emzirdim gercektende uyuyakaldi ve testi yapabildi.
Tamam haklisin bebek durucak ama adam tam onumde ben onun yaninda asla emziremem sandalyesini ters cevirirse nasil olucak cunku bebek kucagimdayken yapicak bilmiyorum canim adam pek iyi niyetli gelmedi bana

baby me nin kremini almıştım canım onu sürüyorum kanamalar geçti de hala 1 damla süt yok. mama veriyorum malesef. soğan suyunu yarın deneyeyim çiğ soğan mı canım?
Benim göğüslerimin ucu büyük hep büyüktü yani bekarkende çocuk ucunu anca tutuyor yani kahverengi kısma gelemez benimde hemen çatladı üstelik göğüs hassasiyetimde çok zentinyağı kantaron falan denedim hafifletti hiç inanmazdım ama göğüslerimin etrafına kendi sütümü sürüyorum inanılmaz iyi geldi tavsiye ederim

Canım ben 1.5 litre kaynamış suya yaklaşık olarak yarım avuç kadar kuru üzüm 6-7 hurma kabuk tarçın karanfil koyup 8-10 dk kaynatıyorum kapatınca 1-2 tatlı kaşığı rezene tohumunu hafif ezip içine ilave ediyorum 10 dk demleyip süzüyorum 2 süte ve gaza faydalıymış bende iyi geldi

2-3 defa uyanmak çok değil 2-3 saatte bir emzirmek gerekiyor zaten buyüzden uykusuzluk hep tavan canım

Tamam haklisin bebek durucak ama adam tam onumde ben onun yaninda asla emziremem sandalyesini ters cevirirse nasil olucak cunku bebek kucagimdayken yapicak bilmiyorum canim adam pek iyi niyetli gelmedi bana
Sen emzirirken mi yapicakti anlamadim oyle olmaz zaten de ben emzirdikten sonra uyuyor ya oyle demistir diye dusundum

Evet çok kirleniyor mesela benim bez sıkıntım var her bez değiştirmede tam takım üst değiştiriyorum sırtına kadar çiş çıkıyor

Bizim de uykumuz pek yok. 15 dakika emiyor. Kalanı sağıp biberonla veriyorum 30ml ancak çıkıyor. Zaten tam dolu halde sağınc 60ml oluyor. Emzik de tutuyor ama emzkle uyumuyor sürekli bi homurdanma halinde meme verince hemen memede uyuyor. Hem memede uyumaya alışmasın istiyorum hem daha doğalı kaç gün oldu diye üzülüyorum.
Fiziken çok değil ama ruhen çok zorlanıyorum sürekli gözlerim dolu dolu. Eşimle tonlarca planımız vardı şimdi konuşamıyoruz bile. Ben perişan, göğüsler yara, saç baş dağılmış, sürekli pijamalı, kiloları verememiş halde geziyorum. Kendimden bunaldım oturup karşılıklı bir çay bile içemedik

Bir de bir sorum olacak ki bence bu soru moralimi bozabilir.. biz 6 günlüğüz ve sütümü sağmaya çalıştığımda 2 saatte bir sağarsam 10-15ml arası çıkıyor.. çok nadir 20ml gördüm.. hatta sol göğsüm de süt çok daha az geliyor.. emzirme danışmanı bol bol emzir özellikle geceleri emzir dedi.. prolaktin hormonu en iyi gece çalışır dedi. Ama göğüs ucı acısı denen şey ne üzücü birşeymiş.. o konuda moralim çok bozuk..

Al benden de o kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…