2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Tek doğurmayan ben kaldim sanırım .hiçbi belirti de yok. Kesin aralik annesi olurum diyordum ama benim oglan bekleyecek belli ki yeni yıl bebisi olacak sanirim

bugün 15 gunluk olduk. Hamilelikte toplam 25 kilo almistim 6si doğumda gitmisti bi 6 daha gitmis kaldi 13 kg onuda insallah önümüzdeki ayda veririm

Ağladığındandır özellikle uyuyor olmasını istediler bizde.benim kız da hic bir seye tepki vermiyordu ilk hafta uyuyor parmak şıklatıyorum tepkisiz kapı çalıyor yanında yürünüyor konuşmlara filan tepkisizdi testi gecti üstünden bir hafta gecince simdi de parmak ucunda yürüyoruz uyusun diye. Tepki veriyorsa sorun yoktur bence

Ben ben ben varım. Acaba yatagını mı sevmedi diye yatagını degistirdim yok yine aynı. Babası koyunca uyuyor ben koyunca uyumuyor bir de. Sen gerginsin diyor bana babası bilemiyorum artık olabilir... İyice uyuyunca koyuyorum uyusun yeter ki

Kızlar kızım sarılık oldu , sürekli uyuyor emzirmekte zorlanıyorum .. sarılık uyku yapıyor mu ? Çok zor uyandırıyorum
Hastanede hemşire bana ayaklarının altına vurarak uyandırabilirsin ancak demişti. Uygulamalı olarakta gösterdi çok kötü hissettim ağladı kızım ama beslenmesi daha önemli öule düşün

Kızlar doktoruna ilşkiyi soran varmı ben unuttum sormayı. Sadece bana bir hap verdi doğum kontrol hapı 40. Gün başla dedi

Kusuyor,terliyor, çiş ya da kaka bulaşıyor. Degistiriliyor yani sürekli

İlk defa duydum bunu benim bebis de 15 dakika emiyor kalanı sagıp mı vermeliyim acaba. Uyuyor 15 dakika sonra yatırıyorum ben de.

İlk defa duydum bunu benim bebis de 15 dakika emiyor kalanı sagıp mı vermeliyim acaba. Uyuyor 15 dakika sonra yatırıyorum ben de.
Uyuyorsa sorun yok yetiyordur am benimki sanki doymuyor, yorulup uyuyakalıyor ve hemen uyanıp tekrar meme istiyor. Bu şekilde daha iyi uyuyor gibi...

Kızlar doktoruna ilşkiyi soran varmı ben unuttum sormayı. Sadece bana bir hap verdi doğum kontrol hapı 40. Gün başla dedi
Beni de 1.5 ay sonra spirl takmak için çağırdı. O zamana kadar yok demek ki. Zaten enerji de yok...

Sizin ufaklık baba kucağını seviyor demek ki canım hiç böyle hayal etmemiştim ben emecek uyuyacak altını ıslatacak diye beklerken tam tersi oldu Ama çok şükür yanımızdalar kucağımızdalar Allah sağlık sıhhat versin hepsine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…