- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #40.321
Benimki 1 haffta sonra dikislerimin uzerindeko son ipi cekti sonrada 40.gun gel smear testi yapicam dedi yani alttan bakicak.Yine bir korku donemi benim icin su alttan bakma olayiYaklaşık 1 hafta sonra
Doğumdan sonra 42.günden itibaren ilişki serbest yazıyor taburcu olurken verdikleri kağıtta.Kızlar doktoruna ilşkiyi soran varmı ben unuttum sormayı. Sadece bana bir hap verdi doğum kontrol hapı 40. Gün başla dedi
Beni de 1.5 ay sonra spirl takmak için çağırdı. O zamana kadar yok demek ki. Zaten enerji de yok...
Saglikla kucagina al inş cnm. Normal beklediğimiz icin belirsiz benim :) ne zaman teşrif ederse beyefendi :)Bende varım canım pazartesi dogum yapıcam allahın izniyle
Bir hafta öndeymişsin bakalim sıralama bozulacak mi vakitli mi gelecekler :)Dur daha biz varım sırada :) bekliyoruz bakalım bugün 39 haftalık olduk
Daha ben varım bennnn :))))Tek doğurmayan ben kaldim sanırım .hiçbi belirti de yok. Kesin aralik annesi olurum diyordum ama benim oglan bekleyecek belli ki yeni yıl bebisi olacak sanirim
Daha ben varım bennnn :))))
Kızlar bugün işitme testimiz vardı ve geçemedik testi. Test sırasında çok ağladı kızım. Doktor belki onunla alakalıdır birkaç gün sonra tekrar gelin dedi. Halbuki kızım seslere hep tepki veriyor. Babası seslendiğinde kafasını çevirip bakıyor. Yada ani bir seste irkiliyor. Yani duymaması mümkün değil. Ama ben panik yaptım tabi. hemen başka bir hastaneden randevu aldım. Yarın sabah götüreceğiz. İnşallah geçeriz bu kez. Çok üzgünüm. Böyle birşey yaşayan var mı?
Eşim yay burcu istemiyor oğlak olsun istiyor bu kadar tuttun 2 gün daha tut nolursun diyo :)))Doğru benden öncede sen varsın. Hayır gelmek için 2 aydır mücadele eden çocuklar şuan nerdeler acabailacı daha önce mi bırakmamız lazımdı acaba bizim. 2 ay yataktan kaldırmadılar şimdi de gelmiycez diyorlar
10 gün sonraDoktorlariniz dogumdan sonra ne zaman kontrole cagirdi kizlar
Biz de tam tersi oğlak hiç istemedik. Ona göre sezeryan planladık hatta. Neyse ki kendi geldi ve yay burcu olduEşim yay burcu istemiyor oğlak olsun istiyor bu kadar tuttun 2 gün daha tut nolursun diyo :)))
40 gun yasak. 40 gun sonra kontrol var. O zmn da dogum kontrol yontemi danisicam.Kızlar doktoruna ilşkiyi soran varmı ben unuttum sormayı. Sadece bana bir hap verdi doğum kontrol hapı 40. Gün başla dedi
D vitamini 15.gun basla dedi bugun baslicam. Dikisim icin dermatixsi verdi. Senin jeli ilk sezeryanimda kullanmistim pek bi etki gormedim simdi kullandigimdan memnunumKızlar bebeğim 6 günlük.Bugün hem benim hem bebeğin kontrolü vardı.bebegin sarılık değeri 13 çıktı. Referans aralığındada en yüksek 12 ydi.pazartesi bi daha çağırdı. Bi de d3 vitamini verdi. Sizede verdi mi bebeğinize?bana da çatlaklar için contractubex diye bi jel verdi.
Öyle bakmaya çalışıyorum ama bilemiyorum çok düşük modum. Havalar da çok kötü içim kararıyor. Bebek çok tatlı emzirirken yıkarken seviyorum sürekli ama istediklerimi yyapamamak ağır geliyor. Rahtça 1 saat banyo yapamamak, eşimle eskisi gibi dizi izlerken koltukta uyuyakalamamak, hadi çıkalım diyip dışarı çıkamamak... Ve bunların artık hiç olmayacağını bilmek en kötüsü.İlk doğumdan sonra hissettiklerim.. her anne benzerini hissediyor galiba.. geçici bir surec olarak bakmaya çalışsan? Biliyorum yaşarken bunu idrak etmek çok zor ama şunun şurasında belki en fazla 3 ay sonra bu kadar yapışık olmayacaksiniz.. uyudugu zaman hiç değilse 2-3 saat uyuyacak. Babasına emanet Edip dışarı çıkabileceksin vs. Emin ol gelecek suanki gibi kötü değil..
Eşim yay burcu istemiyor oğlak olsun istiyor bu kadar tuttun 2 gün daha tut nolursun diyo :)))
Evet canım bebek 15 günlükken başladık d vitaminine ben özel aldım welcare ağıza sıkılıyor benim kızımın sarılığı 16 çıkmıştı 12 bişey değil bol bol uyandır emzir çiş ve kakayla atarKızlar bebeğim 6 günlük.Bugün hem benim hem bebeğin kontrolü vardı.bebegin sarılık değeri 13 çıktı. Referans aralığındada en yüksek 12 ydi.pazartesi bi daha çağırdı. Bi de d3 vitamini verdi. Sizede verdi mi bebeğinize?bana da çatlaklar için contractubex diye bi jel verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?