2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Beni de 1.5 ay sonra spirl takmak için çağırdı. O zamana kadar yok demek ki. Zaten enerji de yok...

İlk doğumdan sonra hissettiklerim.. her anne benzerini hissediyor galiba.. geçici bir surec olarak bakmaya çalışsan? Biliyorum yaşarken bunu idrak etmek çok zor ama şunun şurasında belki en fazla 3 ay sonra bu kadar yapışık olmayacaksiniz.. uyudugu zaman hiç değilse 2-3 saat uyuyacak. Babasına emanet Edip dışarı çıkabileceksin vs. Emin ol gelecek suanki gibi kötü değil..

Kızlar bebeğim 6 günlük.Bugün hem benim hem bebeğin kontrolü vardı.bebegin sarılık değeri 13 çıktı. Referans aralığındada en yüksek 12 ydi.pazartesi bi daha çağırdı. Bi de d3 vitamini verdi. Sizede verdi mi bebeğinize?bana da çatlaklar için contractubex diye bi jel verdi.

Canım bebeğin uyumasi gerekiyor, uyumadan test doğru sonuç vermez. Hastanede bize uyuyunca yaptılar baska bir bebek uyanıktı uyutup getirin dediler.

Eşim yay burcu istemiyor oğlak olsun istiyor bu kadar tuttun 2 gün daha tut nolursun diyo :)))

D vitamini 15.gun basla dedi bugun baslicam. Dikisim icin dermatixsi verdi. Senin jeli ilk sezeryanimda kullanmistim pek bi etki gormedim simdi kullandigimdan memnunum

Öyle bakmaya çalışıyorum ama bilemiyorum çok düşük modum. Havalar da çok kötü içim kararıyor. Bebek çok tatlı emzirirken yıkarken seviyorum sürekli ama istediklerimi yyapamamak ağır geliyor. Rahtça 1 saat banyo yapamamak, eşimle eskisi gibi dizi izlerken koltukta uyuyakalamamak, hadi çıkalım diyip dışarı çıkamamak... Ve bunların artık hiç olmayacağını bilmek en kötüsü.

Eşim yay burcu istemiyor oğlak olsun istiyor bu kadar tuttun 2 gün daha tut nolursun diyo :)))

Ya aynı durum bende de var aslında çaktırmıyorum kimseye ama bende yay olsun istemiyorum. Benim kendi annem yay burcu ben pek anlaşamıyorum hoş ablamda oğlak onlada anlaşamıyoruz ama oğlak erkeği için güzel şeyler söylüyorlar. Ben kova baba ikizler evin içi heryerden çalan olacak evin içinde. Doktor aradı şimdi beni nerde o iki hafta önce doğacak bebek diye. ilacı bıraktıktan sonra 2-3 gün içinde gelmezse bebek ya kordon dolaşmasından yada irilikten dolayı aşağıya basıyı bırakıyormuş o yüzden açılma olmuyormuş. Sezeryan istemiyorsun yarın gelde bakalım her ihtimale karşı dedi.

KıZlar bebeğim gece uyumayınca biraz emzik vermiştim şimdi onu emme şeklini öğrenmiş emzirirkende memeymiş gibi yapıyor göğsümü sanki artık ememiyor gibi böyle olan var mı aranızda bi daha vermedim emzik ama unutmuyor da

Evet canım bebek 15 günlükken başladık d vitaminine ben özel aldım welcare ağıza sıkılıyor benim kızımın sarılığı 16 çıkmıştı 12 bişey değil bol bol uyandır emzir çiş ve kakayla atar

Saclarimdan cok bunaldim aynaya bakmaktan nefret eder hale geldim. Bunalıma girmektense boyatacagim yarin vicdan azabı çekiyorum;/ bsy olmaz deyin :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…