2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
bendede aynısı oldu hatta mene reddi yaşadım ama emzik vermek zorundayım çünkü büyük kızımı ihmal ediyorum ve çok üzülüyorum bana gelmiyor ve sürekli agresif.

Bana niye Bi haftalıkken verdi acaba d vitaminini. Sağlık ocağına kaçıncı gün gidiliyor?

Benimde ilk verdigimizde sadece meme ucunu tutmustu sonra alisti ama yinede emzik verdikten sonra emzirmem daha zor oluyo

Yay en iyi kova ve ikizlerle anlasir cnm. Ben ikizler esim kova oglumun yay olmasindan cok memnunum

Saclarimdan cok bunaldim aynaya bakmaktan nefret eder hale geldim. Bunalıma girmektense boyatacagim yarin vicdan azabı çekiyorum;/ bsy olmaz deyin :/
Bisey olmaz :)) ben dogumdan 1 gun once boyattim oh bee dedim fonlu fonlu dogum yaptim fotolarim cok guzel cikti :))

Arkadaşlar herkese hayırlı günler acil bi sorum olacaktı.lütfan cevaplayabilirmi tecrübeli anneler.ben 3 gün önce sezeryan doğum yaptım bugün bebeğim çok ağladı ayaklarını toplayınca gazını n olduğunu anladım çünkü kendini çok sıkıyor okadarda gaz çıkarmasına rağmen.bende eşime eczeneden gaz gideriçi ilaç almasını istedim.zinco diye ilaç vermişler.kullanabimirmiyim aklımda kaldı.yada iyi gelirmi yada kulmanmamda bi sakınca olurmu

Sakın öyle düşünme en fazla 1sene sonra hepsi gecicek sen yeterki çocukla etkinlik yapmayı bil biz herşeyi yaptık oğlumla ve başbaşa birşey yapınca esimle vicdan azabı oluyor bana mesela oğlum yok diye okadar butunlesiyorsun ki alisiyorsun biz şimdiden Allah omur verirse yazın neler yaparız diye planlar yapıyoruz bebegin uykusu 6.aylarda düzene girer inşallah ondan sonra esinle uzanıp filmde izliyorsun uyuyada kalıyorsun kendine bunların geçeceğini telkin edersen lohusaligin daha kolay gecer

Benim bebeğim 4gün kuvezdeydi hemşireler veriyordu evde bende devam ettim birşey olmuyor canim

Hayırlı olsun dilekleriniz için sağolsun kızlar iki çocukla yoğun geçiyor donemedim herkese 17gunluk oldu kuzum 4gün kuvezde kaldı sonra evimize getirdik çok şükür

Oyy kıyamam inşallah düzelir canım için gidiyodur ağladıkça. Bizim maşallah ne bulsa emmeye çalışıyor meme mama ayrımı yapmıyor. Mama yese bile emmek istiyor.
Saol cnm ya inş düzelir dün gece boyunca ağladı umarım 40 kadar biter bu durum senin minikte emzik gibi kullanıyor seni aslında :)

Cnm ben de kullanmaya başladım ama bildiğim kadarıyla yanlışsam düzeltin ilk 10 gün Gaz sancısı olmaz demişlerdi yeni yeni alıştığı için sen bence bir dr sor öyle başla yada gerçekten gazsa sıkıntısı ver ben biagia diye bir bitkisel ilaç aldım onu veriyorum her gece ama aşırı bir etki görmedim henüz belki zamanla düzeliyordur

Yay en iyi kova ve ikizlerle anlasir cnm. Ben ikizler esim kova oglumun yay olmasindan cok memnunum

Cinsiyet burç karakterini etkiliyor mu acaba ? Annem yay burcu hiç anlaşamıyoruz biz. Annem gibi biri daha mı yoksa Ablam gibi biri mi sanırım yarın doktorda bunun tercihini yapmam gerekecek

Evet canım bizede d vitamini verdiler. 7.gün-de başladım vermeye 15 dediysede duymamış olabilirim. Zararı olmaz ama sanırım. Banada bir krem verdi doktor adı seninkine benziyor 10.gün başladım dedi.

5.ve 6.gece kabus gibiydi hiç uyumadı kızım o gecelerde aklıma hep bunlar geldi. Neyaptık biz dedim. Emzirirken ağlıyordum eşim geldi nasılsın dedi ve ben daha beter ağlamaya başladım. Ama o gün düşündüm baya bebeğimin hayatımıza katacaklarini büyüdüğü zamanları bahar geldiğinde yapacağımız yürüyüşleri ilk defa çimene basacağı zamanı. Yagmuru yüzünde hissedince vereceğini tepkiyi.Bir kediyi sevmek için peşinden koşmasını. babası ile sohbetlerini vs. Şimdi daha iyiyim. Güzel şeyler düşün arkadaşım
Canım ya bize de verdiler damladan günde kaç tane damlatıyorsun ben unuttum sayısını vermedim o yüzden
3 damla ağzına damlar dedi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…