- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #40.341
bendede aynısı oldu hatta mene reddi yaşadım ama emzik vermek zorundayım çünkü büyük kızımı ihmal ediyorum ve çok üzülüyorum bana gelmiyor ve sürekli agresif.KıZlar bebeğim gece uyumayınca biraz emzik vermiştim şimdi onu emme şeklini öğrenmiş emzirirkende memeymiş gibi yapıyor göğsümü sanki artık ememiyor gibi böyle olan var mı aranızda bi daha vermedim emzik ama unutmuyor da
Bana niye Bi haftalıkken verdi acaba d vitaminini. Sağlık ocağına kaçıncı gün gidiliyor?Evet canım bebek 15 günlükken başladık d vitaminine ben özel aldım welcare ağıza sıkılıyor benim kızımın sarılığı 16 çıkmıştı 12 bişey değil bol bol uyandır emzir çiş ve kakayla atar
Benimde ilk verdigimizde sadece meme ucunu tutmustu sonra alisti ama yinede emzik verdikten sonra emzirmem daha zor oluyoKıZlar bebeğim gece uyumayınca biraz emzik vermiştim şimdi onu emme şeklini öğrenmiş emzirirkende memeymiş gibi yapıyor göğsümü sanki artık ememiyor gibi böyle olan var mı aranızda bi daha vermedim emzik ama unutmuyor da
Yay en iyi kova ve ikizlerle anlasir cnm. Ben ikizler esim kova oglumun yay olmasindan cok memnunumYa aynı durum bende de var aslında çaktırmıyorum kimseye ama bende yay olsun istemiyorum. Benim kendi annem yay burcu ben pek anlaşamıyorum hoş ablamda oğlak onlada anlaşamıyoruz ama oğlak erkeği için güzel şeyler söylüyorlar. Ben kova baba ikizler evin içi heryerden çalan olacak evin içinde. Doktor aradı şimdi beni nerde o iki hafta önce doğacak bebek diye. ilacı bıraktıktan sonra 2-3 gün içinde gelmezse bebek ya kordon dolaşmasından yada irilikten dolayı aşağıya basıyı bırakıyormuş o yüzden açılma olmuyormuş. Sezeryan istemiyorsun yarın gelde bakalım her ihtimale karşı dedi.
Bisey olmaz :)) ben dogumdan 1 gun once boyattim oh bee dedim fonlu fonlu dogum yaptim fotolarim cok guzel cikti :))Saclarimdan cok bunaldim aynaya bakmaktan nefret eder hale geldim. Bunalıma girmektense boyatacagim yarin vicdan azabı çekiyorum;/ bsy olmaz deyin :/
Sağlık ocğı topuk kanı almaya gidince veriyo. Doktor da onlar vermiştir ama sen 15 günlük olunc başla dedi.Bana niye Bi haftalıkken verdi acaba d vitaminini. Sağlık ocağına kaçıncı gün gidiliyor?
Sakın öyle düşünme en fazla 1sene sonra hepsi gecicek sen yeterki çocukla etkinlik yapmayı bil biz herşeyi yaptık oğlumla ve başbaşa birşey yapınca esimle vicdan azabı oluyor bana mesela oğlum yok diye okadar butunlesiyorsun ki alisiyorsun biz şimdiden Allah omur verirse yazın neler yaparız diye planlar yapıyoruz bebegin uykusu 6.aylarda düzene girer inşallah ondan sonra esinle uzanıp filmde izliyorsun uyuyada kalıyorsun kendine bunların geçeceğini telkin edersen lohusaligin daha kolay gecerÖyle bakmaya çalışıyorum ama bilemiyorum çok düşük modum. Havalar da çok kötü içim kararıyor. Bebek çok tatlı emzirirken yıkarken seviyorum sürekli ama istediklerimi yyapamamak ağır geliyor. Rahtça 1 saat banyo yapamamak, eşimle eskisi gibi dizi izlerken koltukta uyuyakalamamak, hadi çıkalım diyip dışarı çıkamamak... Ve bunların artık hiç olmayacağını bilmek en kötüsü.
Benim bebeğim 4gün kuvezdeydi hemşireler veriyordu evde bende devam ettim birşey olmuyor canimArkadaşlar herkese hayırlı günler acil bi sorum olacaktı.lütfan cevaplayabilirmi tecrübeli anneler.ben 3 gün önce sezeryan doğum yaptım bugün bebeğim çok ağladı ayaklarını toplayınca gazını n olduğunu anladım çünkü kendini çok sıkıyor okadarda gaz çıkarmasına rağmen.bende eşime eczeneden gaz gideriçi ilaç almasını istedim.zinco diye ilaç vermişler.kullanabimirmiyim aklımda kaldı.yada iyi gelirmi yada kulmanmamda bi sakınca olurmu
Sağol bitenem allah razı olsun.Benim bebeğim 4gün kuvezdeydi hemşireler veriyordu evde bende devam ettim birşey olmuyor canim
Rabbim bebeğine şifa versin şafi isminin yüzü suyu hürmetine.Hayırlı olsun dilekleriniz için sağolsun kızlar iki çocukla yoğun geçiyor donemedim herkese 17gunluk oldu kuzum 4gün kuvezde kaldı sonra evimize getirdik çok şükür
Saol cnm ya inş düzelir dün gece boyunca ağladı umarım 40 kadar biter bu durum senin minikte emzik gibi kullanıyor seni aslında :)Oyy kıyamam inşallah düzelir canım için gidiyodur ağladıkça. Bizim maşallah ne bulsa emmeye çalışıyor meme mama ayrımı yapmıyor. Mama yese bile emmek istiyor.
Canım ya bize de verdiler damladan günde kaç tane damlatıyorsun ben unuttum sayısını vermedim o yüzdenSağlık ocğı topuk kanı almaya gidince veriyo. Doktor da onlar vermiştir ama sen 15 günlük olunc başla dedi.
Cnm ben de kullanmaya başladım ama bildiğim kadarıyla yanlışsam düzeltin ilk 10 gün Gaz sancısı olmaz demişlerdi yeni yeni alıştığı için sen bence bir dr sor öyle başla yada gerçekten gazsa sıkıntısı ver ben biagia diye bir bitkisel ilaç aldım onu veriyorum her gece ama aşırı bir etki görmedim henüz belki zamanla düzeliyordurArkadaşlar herkese hayırlı günler acil bi sorum olacaktı.lütfan cevaplayabilirmi tecrübeli anneler.ben 3 gün önce sezeryan doğum yaptım bugün bebeğim çok ağladı ayaklarını toplayınca gazını n olduğunu anladım çünkü kendini çok sıkıyor okadarda gaz çıkarmasına rağmen.bende eşime eczeneden gaz gideriçi ilaç almasını istedim.zinco diye ilaç vermişler.kullanabimirmiyim aklımda kaldı.yada iyi gelirmi yada kulmanmamda bi sakınca olurmu
Yay en iyi kova ve ikizlerle anlasir cnm. Ben ikizler esim kova oglumun yay olmasindan cok memnunum
Daha başlamadım ben ama 3damla dedilerCanım ya bize de verdiler damladan günde kaç tane damlatıyorsun ben unuttum sayısını vermedim o yüzden
Bizede bir haftalıkken verdi ama verirken 15 günlükken başla dediBana niye Bi haftalıkken verdi acaba d vitaminini. Sağlık ocağına kaçıncı gün gidiliyor?
Evet canım bizede d vitamini verdiler. 7.gün-de başladım vermeye 15 dediysede duymamış olabilirim. Zararı olmaz ama sanırım. Banada bir krem verdi doktor adı seninkine benziyor 10.gün başladım dedi.Kızlar bebeğim 6 günlük.Bugün hem benim hem bebeğin kontrolü vardı.bebegin sarılık değeri 13 çıktı. Referans aralığındada en yüksek 12 ydi.pazartesi bi daha çağırdı. Bi de d3 vitamini verdi. Sizede verdi mi bebeğinize?bana da çatlaklar için contractubex diye bi jel verdi.
5.ve 6.gece kabus gibiydi hiç uyumadı kızım o gecelerde aklıma hep bunlar geldi. Neyaptık biz dedim. Emzirirken ağlıyordum eşim geldi nasılsın dedi ve ben daha beter ağlamaya başladım. Ama o gün düşündüm baya bebeğimin hayatımıza katacaklarini büyüdüğü zamanları bahar geldiğinde yapacağımız yürüyüşleri ilk defa çimene basacağı zamanı. Yagmuru yüzünde hissedince vereceğini tepkiyi.Bir kediyi sevmek için peşinden koşmasını. babası ile sohbetlerini vs. Şimdi daha iyiyim. Güzel şeyler düşün arkadaşımÖyle bakmaya çalışıyorum ama bilemiyorum çok düşük modum. Havalar da çok kötü içim kararıyor. Bebek çok tatlı emzirirken yıkarken seviyorum sürekli ama istediklerimi yyapamamak ağır geliyor. Rahtça 1 saat banyo yapamamak, eşimle eskisi gibi dizi izlerken koltukta uyuyakalamamak, hadi çıkalım diyip dışarı çıkamamak... Ve bunların artık hiç olmayacağını bilmek en kötüsü.
3 damla ağzına damlar dedi canım.Canım ya bize de verdiler damladan günde kaç tane damlatıyorsun ben unuttum sayısını vermedim o yüzden
Biz 1 haftalıkken sağlık ocağına gittik ama d vitaminine 15.gün başla dediler.Bana niye Bi haftalıkken verdi acaba d vitaminini. Sağlık ocağına kaçıncı gün gidiliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?