- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #40.361
3 fincana kadar icilebiliyor diye biliyorumArkadaşlar aranızda humananın Rezene çayını kullanan var mı? Kaç fincan içmek lazım üzerinde yazmıyor.
Teşekkür ederim canım:)3 fincana kadar icilebiliyor diye biliyorum
Kiyamam yaa masallah Allah bagislasin korusun hepsini...Kızlar bebişim 41 günlük oldu böylw birşey yaptım ☺ ben tedaviyle oldım 9 ay boyunca kan sulandırıcı ignw kullandım tabi burdakinden çok çok fazla kullandım sonradan aklıma geldi biriktirmek ☺☺
Harika görünüyor eline sağlıkKızlar bebişim 41 günlük oldu böylw birşey yaptım ☺ ben tedaviyle oldım 9 ay boyunca kan sulandırıcı ignw kullandım tabi burdakinden çok çok fazla kullandım sonradan aklıma geldi biriktirmek ☺☺
Ben de varimDur daha biz varım sırada :) bekliyoruz bakalım bugün 39 haftalık olduk
Hangi ilaci biraktin cnmYa aynı durum bende de var aslında çaktırmıyorum kimseye ama bende yay olsun istemiyorum. Benim kendi annem yay burcu ben pek anlaşamıyorum hoş ablamda oğlak onlada anlaşamıyoruz ama oğlak erkeği için güzel şeyler söylüyorlar. Ben kova baba ikizler evin içi heryerden çalan olacak evin içinde. Doktor aradı şimdi beni nerde o iki hafta önce doğacak bebek diye. ilacı bıraktıktan sonra 2-3 gün içinde gelmezse bebek ya kordon dolaşmasından yada irilikten dolayı aşağıya basıyı bırakıyormuş o yüzden açılma olmuyormuş. Sezeryan istemiyorsun yarın gelde bakalım her ihtimale karşı dedi.
ÇoK güzel olmuş yaaaKızlar bebişim 41 günlük oldu böylw birşey yaptım ☺ ben tedaviyle oldım 9 ay boyunca kan sulandırıcı ignw kullandım tabi burdakinden çok çok fazla kullandım sonradan aklıma geldi biriktirmek ☺☺
Yay çok özgürlüğüne düşkün oluyomuş hakkından gelemeyiz diye korkuyo :) oğlak burcunun kötü yanları mı var yay burcunun özelliklerini mi seviyorsunuzBiz de tam tersi oğlak hiç istemedik. Ona göre sezeryan planladık hatta. Neyse ki kendi geldi ve yay burcu oldu
Kyınpeder oğlak benim. Bütün aile oğlak olmasın diye dua ediyordu. Çok agresif, inatçı, işkolik bir adam.Yay çok özgürlüğüne düşkün oluyomuş hakkından gelemeyiz diye korkuyo :) oğlak burcunun kötü yanları mı var yay burcunun özelliklerini mi seviyorsunuz
İşkolik olduklarını biliyordum agresif olduklarını bilmiyordum. Ay çok kararsız kaldım şimdi. Aman napayım ne zaman istiyosa o zaman gelcek işte elden ne gelir :)))Kyınpeder oğlak benim. Bütün aile oğlak olmasın diye dua ediyordu. Çok agresif, inatçı, işkolik bir adam.
Hangi ilaci biraktin cnm
Seni cok iyi anlıyorum. Benim sütüm başta çok fazla geliyodu bi memeden 100 ml süt sağıyordum benimde kv stresinden 1 gun hiç sütüm gelmedi mama vermek zorunda kaldım onun stresiyle hepten kesilcem diye korktum Allahtan simdi yeniden gelmeye basladı. Ben çay falan kullanmadım ama bana sorarsan un helvasini bi dene derim. Bir damla dahi süt gelmezken yedikten sonra az az gelmeye başladı benim. Şimdı yine mamayı biraktik sadece anne sütüyle devam ediyoruz. Bol sütlu günleriniz olsun insallahkizlar kaynanam olacak kadin sutumu azalttigi icin mama vermeye baslamak zorunda kaldim.bebegim 2 gundur kaka yaomiyor demistimya burda doktora gittik doktor mama takviyesi yap sutun yetmiyor dedi kilo vermis minigim.biberonla ver dedi.e dedim ya memeyi birakirsa...bebeginin kilo almasi daha onemli simdi yoksa yogun bakima girer dedi.cooook agladim hastanede.kendimi o kadar yetersiz eksik bebegini aç birakan cani anne gibi hissettim.lavman yapildi bebegime.4.gun kakasini yapti.
dun 2 kere yapti.bugun daha 1 kere yapti.
gunde 4 kez falan 30 cc lik aptamil ver dedi.yarin kontrolumuz var.insallah kilo almistir.cok uzuluyorum sutumun yetmedigine.gercekten herseyi de yapiyorum.dereotu anne caylari rezene anason arpa malt cayi humana anne cayi falan.ama sadece suyu cok icemiyorum.suyun tadi hala aci geliyor.bebegim icin iciyorum ama 3 litteyi bulmuyor.1 2 litre arasi iciyorum.
sut olayinin sadece stresle alakali oldugunu dusunuyorum artik.cunku bu kadar yiyip icmemesine ragmen bazilarinin sutu masallah fiskiye gibi oluyor.ama benim damla damla.emzirememek cok kotu bi duyguymus.ama birakmadim tabi.hals emziriyorum.acken once bi emiyor.sag gogsumu almiyor deliriyor sinirleniyor 5 fk orayla ugrasiyoruz sonra hemen sol memeyi veriyorum.orayi emiyor ama yetmiyormus megersem.sonra da kalkip mama yapiyorum.hic vermek istemedigim bi markaydi aptamil.doktor onerdi diye aldim.doktorlar niye boyle mamalari oneriyor anlamiyorum.hani ilk 6 ay sadece anne sutuydu hani biberonla vermemeliydik.cok korktum biberonla mama verince meme reddi yasicaz diye ama simdilik yasamadik bakalim.15 gunluk olduk insallah da yasamayiz kizlar ya.
Ahh bi ağzıma geleni söyleyebilsem hiç dert etmicemde olmuyo iste.:):)Sütü stres kesiyor geçen bir günlüğüne sütüm gitti ogün annem canımı sıkmıştı dikkat edin kızlar pozitif olun canınızı sıkan şeyleri görmezden gelin
Cnm hiç üzme kendini benim de senin gibi sütüm gelmedi geldi yetmedi çocuk kilo kaybetti ama ben pes etmedim devam ettim vermeye mamayı da verdim ama kaşıkla çünkü benim ki memeyi reddetti sağ göğsümü hiç almıyordu ben de tersten veriyordum tutuyordu sen de dene solu veriyormuş gibi tut öyle ver sağ göğsünü sakın pes etme benim de şeytan kv geldi söyleye söyleye sütüm gitti solda hiç gelmemişti hergün sütün gidecek geç kalkıyorsun diye diye gitti çok şükür gitti sütüm aşırı olmasa da eskiye nazaran iyi İnan yediğin den çok stres çok etkili bunu anladım senin yerinde olsam kaşıkla vermeye çalışırım ama zor gelirse bilemem ben öyle yaptım çünkü evet çok zor oluyor ama sabretmek bizim için daha hamileyken başlıyor sabır işi inş sütün normale döner uzak dur bir süre kv gerekirse eşine söyle çağırmasın gelenisine engel olsun boş çeneli insanlar ya hiç halden anlamıyorlar üzme kendini bebeğini düşün iyi bir annesin ve öyle de olacaksınkizlar kaynanam olacak kadin sutumu azalttigi icin mama vermeye baslamak zorunda kaldim.bebegim 2 gundur kaka yaomiyor demistimya burda doktora gittik doktor mama takviyesi yap sutun yetmiyor dedi kilo vermis minigim.biberonla ver dedi.e dedim ya memeyi birakirsa...bebeginin kilo almasi daha onemli simdi yoksa yogun bakima girer dedi.cooook agladim hastanede.kendimi o kadar yetersiz eksik bebegini aç birakan cani anne gibi hissettim.lavman yapildi bebegime.4.gun kakasini yapti.
gunde 4 kez falan 30 cc lik aptamil ver dedi.yarin kontrolumuz var.insallah kilo almistir.cok uzuluyorum sutumun yetmedigine.gercekten herseyi de yapiyorum.dereotu anne caylari rezene anason arpa malt cayi humana anne cayi falan.ama sadece suyu cok icemiyorum.suyun tadi hala aci geliyor.bebegim icin iciyorum ama 3 litteyi bulmuyor.1 2 litre arasi iciyorum.
sut olayinin sadece stresle alakali oldugunu dusunuyorum artik.cunku bu kadar yiyip icmemesine ragmen bazilarinin sutu masallah fiskiye gibi oluyor.ama benim damla damla.emzirememek cok kotu bi duyguymus.ama birakmadim tabi.hals emziriyorum.acken once bi emiyor.sag gogsumu almiyor deliriyor sinirleniyor 5 fk orayla ugrasiyoruz sonra hemen sol memeyi veriyorum.orayi emiyor ama yetmiyormus megersem.sonra da kalkip mama yapiyorum.hic vermek istemedigim bi markaydi aptamil.doktor onerdi diye aldim.doktorlar niye boyle mamalari oneriyor anlamiyorum.hani ilk 6 ay sadece anne sutuydu hani biberonla vermemeliydik.cok korktum biberonla mama verince meme reddi yasicaz diye ama simdilik yasamadik bakalim.15 gunluk olduk insallah da yasamayiz kizlar ya.
Temin edip içebilirsen kelle paça çorbasını tavsiye edebilirim benim bebeğimdede %8 kilo kaybı ve sarılık çıktı 3-4 günde güzel kilo aldı ve sarılık düştü sütüm arttı 1-2 saatte bir emziriyorum göğüslerimi değiştire değiştire gaz kabızlık vs yapmadıkizlar kaynanam olacak kadin sutumu azalttigi icin mama vermeye baslamak zorunda kaldim.bebegim 2 gundur kaka yaomiyor demistimya burda doktora gittik doktor mama takviyesi yap sutun yetmiyor dedi kilo vermis minigim.biberonla ver dedi.e dedim ya memeyi birakirsa...bebeginin kilo almasi daha onemli simdi yoksa yogun bakima girer dedi.cooook agladim hastanede.kendimi o kadar yetersiz eksik bebegini aç birakan cani anne gibi hissettim.lavman yapildi bebegime.4.gun kakasini yapti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?