2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Gece reflü belası yüzünden çekmemek için akşam yemeğini erken yiyorum bu kez bu saatlerde ölüyorum geberiyorum açlıktan. Şimdi kalkıp bişey yesem reflüden uyuyamam. Yemesem açlıktan uyuyamıyorum sürekli aklım bişeyler yemekte.

Benim reflüm yok ama hanilelikten son 1 aydır kafamı yastığa koydum mu miğde yanması çekiyorum. Ülserim vardı benim yıllardır gavisconla düzeyli bir ilişki yaşıyoruz. Çocuğa da zararı yokmuş bu varsa evde biraz ye şurubu iç yat bişey olmaz

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Salı günüüü bebeğime kavuştum şükürler olsun. Bekleyen herkese kolay doğumlar inşallah. Bebeğim meme ucum sert ve küçük diye ememedi ilk gün hastanedeki hemşireler bunu normal buldu ve cocugun sarılıgı basladı bunun üzerine doktor da mama takviyesi istedi ve benimde sütü sağıp kaşıkla vermemi istedi. Ama uyandıramıuorum bebeği bir türlü. En son saat 10 da mama yedi ve sütümü sağdığım halde hala daha uyandıramadım ne yapabilirim uyanması için?

Topuklarina vur yavaş yavas,ellerin soğuk tenine dokun burnunu sık benim oğlan böyle uyaniyor

Canım ilk bi hafta 10 gun bizde çok zor uyandırdık . Dogumun sezeryan mı oldu sezeryandsn dolayı olabılıyomus . Ben topuklarını cimcikliyodum işaretle baş parmağımla pıt pıt vuruyodum içim acıya acıya ayak parmaklarının bitim yerlerini sıkıyodum sinir uçları orda olurmus bebeklerin gıdıklar gibi koltuk altlarını gıdıklar gibi yapıyodum gerçekten çok zor bebeği uyandırmaya çalışmak . Doktor ellerini soğuk suyla yıkayıp vucuduna dokun dıyodu ama onu pek yapmadım annem kızdı bebegın aklını mı alıcaksın diye . Baya eziyet ettik yavruma ama iyiliği için mutlaka uyandır çunku kan şekerleri çok çabuk düşüyo. Olmadı biberonla mama yada sut vermeye çalış uykusunda. Allah yardımcın olsun cok zor gerçekten uyanmayan bebek ama geçiyo 10 gune falan biraz sabır

3 aydır var reflü canım bende 3 ayda en az 10 şişe gaviscon bitirmişimdir. O olmasa napardım bilmiyorum. Ama nedense bu iki üç gündür gaviscon da kar etmiyor . En acılı halinde bile içtiğim an kesiyodu. Ama şimdi bana mısın demiyo en ufak bi azalma yok. Maden suyu içicem bi de

Aynen ben de öyle yapmıştım ama çok zordu uyandırmak şimdide uyutamıyorum gözlerini açmış etrafa bakıyor sallamak istemeyen ben soluğu ana kucağında aldık sabır işi annelik çok doğru

Hafifçe topugunu sıktırıyodum tepki gösterene kadar

Bizimki altini acinca uyaniyor denediniz mi?

Hanımlar, bebeğim iki günlük oldu. Uyku emmeme sıkıntısı yok çok şükür ama uykudan uyanıp uyanıp kasılıyo poposu ve ağlıyo. Alıp ters çevirip sırtını sıvazlıyorum sanırım rahatlıyo tekrar uyuyo. Daha şimdiden gaz sorunu olabilir mi? Normal doğum yaptım ama dikişten oturamıyorum. Yatarakta rahat emmiyo. Zorlanıyorum. Bana akıl verecek birileri var mı? Kasılması gaz mıdır? Bir bardar kaynar suya bi çay kaşığı Rezene koyup içiyorum başka tavsiyesi olan var mı?

İlk defa bu gece eşim başka odada uyudu çok koydu bana. Geceden beri zor tutuyorum kendimi ağlamamak için. Prensesimi uyutup gittim uzandım yanına yüzünü okşadım  sanki bi aydır ayrıymışım gibi tutamadım kendimi ağladım ve hala ağlıyorum. Çok özledim onu.

Biberon olarak dr browns tercih ederseniz meme reddi yasamazsiniz cunku o da anne memesi gibi yavas yavas akiyor.Ben 1 aydir hem sagip veriyorum biberonla hemde emziriyorum.Her zaman emzirme sansim yok ilac ictigim icin ara veriyorum bende

Son düzenleme:

Bende de 2-3 gündür uyku var sürekli uyumak istiyorum hiç kalkmasam kalkmıycam yataktan. Agrım kasılmam var ama yinede uyuyorum.sorcam bugün doktora. Senin kontrol ne zaman

Benimde normal doğum şuan 17 gün oldu dikiş ağrısını hissetmiyorum artık yani iyi bakılırsa en fazla iki haftada iyileşir.Ağrı kesici kullan emzirme döneminde en ideal ağrı kesici minoset al iç sonra istediğin gibi otur dikişlerine bişey olmaz korkma.K anamam var demişsin drlar kanaması fazla olan hastaları taburcu etmez fazla olduğuna eminmisin? Eğer fazlaysa drunla konuş bu durumu, tarçın çayı iyi geliyor kanamayı durdurmaya aklında bulunsun.
Birde bebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı günler dilerim ikinizede...

Kizlar yardımınıza ihtiyacım var. Benim gebelik sekeri sorunum var, bi aralar diyet yapmama rağmen sürekli yüksek çıkıyor. Asiri tereddütlerim var. Seker sorunu yasayip sağlıklı doğum yapan bebekleri sağlıklı olan arkadaslar var mi veya ne gibj bir sorunla karşılaştınız. Doguma daha 2 ay var. Artık sinirlerim çok bozuluyor şeker yüzünden bebeğime birsey olacak diye

Bizde henüz olmadı ama sanki bebekle ben başka br hayat yaşıyoruz, eşim bizden başka bir hayat yaşıyor gibi. Her gün bir posta ağlıyorum bakalım ne zaman kendime gelicem...

Hatırlarsanız annem belini incitti doğumdan sonra yanımda olamayacak diye yazmıştım ve çok üzgündüm . Siz beni teselli etmiştiniz.
Çoğunuzun dediği gibi su akar yolunu bulur. Öylede oldu hastanede yanımda 2 gece eşim ve ablam kaldı. Eve gelince kayinvalidem geldi. Sağolsun 8 gündür bizde. Buarada annem iyileşti bugün annem gelecek kv gidecek.
Çoğunuzun aksine güzel bir tecrübe yaşadım kv ile. Ayda bir görüştüğümüz mesafeli bir ilişkimiz vardı ama 1 haftadır birlikte yatıyoruz
Bebek her ağladığında kalkıyor bebeği bana veriyor altını değiştiriyor geri yerine koyuyor. Dikişlerim yüzünden eğilmiyim diye. Yemek temizlik falan hep onda. Kahvaltıyı erken yapiyim diye odaya kadar getiriyor. Emzirirken sürekli su komposto falan getiriyor. Bukadar iyi bir deneyim olacağını tahmin etmemiştim. Yanı demem o ki sakın kendinizi üzüp çaresiz sanmayın. Ben çok ağladım tek kaldım ne yapcam diye hiç aklımda olmayan oldu. Herşey hallolur yeter ki bebekve sız sağlıklı olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…