2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynen bende canm Sabırsızlanıyorum az kaldı haftaya gitcm inş duyarm bende sen ne zaman gitceksin:)
Canim benim henüz bir Doğum doktorum yok maalesef. Bu hafta içinde aile doktorum bir doktora yönlendirecek ve burda maalesef kafana göre gidemiyorsun ultrason yap diye onlar ne zaman derse k zaman

Canim benim henüz bir Doğum doktorum yok maalesef. Bu hafta içinde aile doktorum bir doktora yönlendirecek ve burda maalesef kafana göre gidemiyorsun ultrason yap diye onlar ne zaman derse k zaman
Canm yurt dışındaydn deme orda dr sıkıntı hep burda öle değil istedgne gideblyrsn inş Gittiğn dr iyidr

Ayy canimm yaa rabbim yardimcin olsunn insallah hersey yoluna girer suan butun dualarim seninlee canim.

Hanimlar bende hamişim ve bağışıkliğim düştü sanirim grio oldum burnum falan akiyo. Ne yiyip icmem lazim ne geçirir bi an önce

Adlinaa Rabbim gonlune ferahlik versin. Meleklerin ahirette sefaatcin olurlar belki oyle derler. Insallah saglikla tkrr evlat sahibu olursun yaralarini sararsin.

Hanimlar bende hamişim ve bağışıkliğim düştü sanirim grio oldum burnum falan akiyo. Ne yiyip icmem lazim ne geçirir bi an önce
Ilac kesinlikle vermiolar bol bol dinlwnmeli ve ilik sivi tüketmelisin biyli çayları icme ne icmen gerektigini muylaka dr una sor.. bal muz limon vb yiyerek kendini toparlamaya calis cnm

Allah hepinizden razı olsun kızlar.Hep dualarımda olacaksınız.Ben alamadım ama İnşAllah siz sağ salim kucağınıza alırsınız bebişlerinizi. Hakkınızı helal edin.Hayırlı geceler.
Helal olsun, sende helal et. Rabbim tez zamanda nasip etsin tekrar hamileliği . Sağ salim al bebeğini kucağına.

Allah hepinizden razı olsun kızlar.Hep dualarımda olacaksınız.Ben alamadım ama İnşAllah siz sağ salim kucağınıza alırsınız bebişlerinizi. Hakkınızı helal edin.Hayırlı geceler.
Çok üzüldüm cnm hakkinda hayırlı oln vakitte rabbim tekrar nasip etsin helal olsun sende et cnm

Kızlar bebeğimi kaybettim,ikizlermiş bilmiyodum.Tek yumurta ikizleriymiş.Gelişimleri bozuk ve kalp atışları yoktu.İnşAllah sizler sağ salim kucağınıza alırsınız.
Yaa çok üzüldüm rabbimin verdiğinde de aldığında da vardır bir hayır. İnşallah en hayırlı zamanda sağlıklı gebeliğin olur canım..
ağrın sızın kanaman çok mı canım. Çok geçmiş olsun

Ben hep erken kalkarım günü karşılamak enerji veriyor gece de çok uyuyamam çocuklar çok kaldırır ama yine de enerji verir.
Ne güzel ya bende istiyorum erken uyanmak. Ama maalesef hava o kadar soguk ki yataktan çıkmak istemiyorum ama okul var mecbur çıkıyorum. Hamileliğimi öğrendiğimden beri geceleri çarpıntım oluyor galiba korkuyorum ben anne olmaktan öyle seyler düşündükçe kalbimin sesinden uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…