2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar ben kv ile galiba iyi bi kavga etcem. 2 gündür öksürüyor eşim gelme demesine ragmen geliyor dün akşamda kvnin annesi hastayım ben diyor bisey olmaz anne otur süt korur bebegi diyor. Ya ölurmusun öldürür müsün. En son eşim gece bayaği çıkıştı ben balli limon ictim bisey olmaz diyor atesı çıkmis bugün sonunda dra gitmeyi akıl etti. Gene geliyor bize ben doktora gidiyorumda gitmeden torunumu göriyim dedim diyor. Ya hemen çocugu uzaklastirdim ama bile isteye hasta etmeye calisiyor sanki cocugu daha minnacık kuzum. Zaten kış bebeği korkuyorum üşütmekten bide onun yüzünden hastalanırsa galiba bayagi bi kavga etcez

Bizde henüz olmadı ama sanki bebekle ben başka br hayat yaşıyoruz, eşim bizden başka bir hayat yaşıyor gibi. Her gün bir posta ağlıyorum bakalım ne zaman kendime gelicem...
Eşim üç gündür uykusuuz. Eve geldiğimiz gece yanımda bebeğim yatıyodu sen uyu dedim. Oda mecbur odamıza yatağımıza gitti tek başına uyudu. İnsan özlüyo yaa. Fırsatta bulup gidemiyorum. 8 gibi gittim kızım uyuyunca, uyanırsa kv baksın dedim dayanamadım. Gittim öptüm yanına aldı seviyodu, öyle uyumuşum yarım saat. Ama iyi geldi. Odada yokken bi aydır ayrıymışım gibi hissediyorum çok tuhaf. Duygusalım. Kızım olmadan önce omzundan ayrılmaz dizine yatardım. Şimdi öpmeye fırsat bulamıyorum. Bi an önce bebişlerimiz büyür de düzenimiz oturur inşallah

Canım ben ilk günden beri kalkabiliyorum bebeğime kendim bakmaya kimseye muhtaç olmamaya çalışıyorum ama yatarak emzirmek zor oluyo göğs ucum yara oluyo. Dikişe bişey olacak çok acıuo iyileşme süresi uzamasın diye oturamıyorum da. Bayağı sıkıntılı geçiyo.inşallah senin gibi 6-7 de oturabilirim

Sabaha kadar uyumadık.mecbur gece iki damla verdim ama baya yinede gaz çıkardı.ayaklarını çok topluyor.şimdi rahatladı uyuyor.malesef ne kadar çıkarsakta hala içinde gaz oluyor.mecbur kalmadıkça yinede vermemeye çalışçam

Aman yanastirma canim yenidogan doktoru kizim hasta olursa bebekle ayni odada bile durmasin cok cabuk hastalanirlar bronsiolit olurlar ve ugrasilir dedi. Cok korkuyorum o yuzden yazik kizimda hic kardesini sevemiyor surekli hasta. Olabildigince kimseyle temas ettirme

Dinlemiyoki haril haril oksüruyo benim biseyim yok diyo cocuga cocuga oksuruyo gece oluncada atesim cikcak eve gjdiyim artik diyo

Güzel anneler günaydın.ben kısaca birşey demek istiyorum.doğum yapmayan arkadaşlar hastanede kimin yanında olmasını istiyorsanız kendi anneniz yada kendi kayınvalideniz iyi karar verin.ben eşime aylar önce ben sadece hastanede annem kalsın acılarımı hafifletiyor onu görmek dememe rağmen ikinci gün annesini alıp benim annemde mecbur gitmek zorunda kalınca benim acayip sinirlerimbozuldu.ve hastanede ağlamaktan helak oldum tüm servis nerdeyse beni teselli etti.sezeryan olmama rağmen sütüm ilk dakkadan gelmişti ve üçüncü gün sütüm kesildi.sonra eşime durumu anlattım sorumlusu sensin diye.annemi geri getirmek zorunda kaldı ve sütüm tüm uğraşlara rağmen anca geri geldi.kv ne kadar iyi olursa olsun herzaman insanın kendi annesinin yerini asla asla aama asla kimse tutmaz.

Dinlemiyoki haril haril oksüruyo benim biseyim yok diyo cocuga cocuga oksuruyo gece oluncada atesim cikcak eve gjdiyim artik diyo
Valla resmen yüzüne söyle darılırmı kırılırmı düşünme.şuan önemli olan senin bebeğin ve çocuğun.bende istemiyorum kv birazdan kocama diyecem ananı evine bırak diye.biluyorum bende kv olacam ama yoksa cinnet getircem gerçekten.gece bebek benle yatsın diyor.bi alt değiştiriyor götü 2 saat açık kalıyor bezi alttan bağlıyor bebeğin çişi elbisesine çıkıyor.kendi kokusuna alıştırmaya çalışıyor.ve ben yani artık kafayı yeme aşamasındayım.laf sokmalarıda cabası.ki bu zamana kadar çok iyiydik bebek olunca düşman gibi görüyorum.uzak dursunlar bebeklerimizden ya.biz bakalım biz ilgilenelim.sağlık ocağındaki hemşireler mümkün mertebe bebeğinize kendiniz bakın dediler.

Alinmasi kirilmasi umrumda degil ama söylememize ragmen yine geliyor biseyim yok benim abartmayin diye. Allah korusun hastalansa 1 gece basinda beklemeyecek defolup gitcek agliycak benim moralimi bozcak anca. Benimde öyle ilk bebegim kendim bakinca kimseden yardim istemeyince catlıyo. Çunku ona göre çocuk gak dese görümceme sormam lazim nedenini. O yuzden devamli ac bu cocuk usudu bu cocuk vs vs. Ama kendi hasta gasta geliyo eger bebegim hastalansa kendini hakli cikarir senin yuzunden oldu der

Tutmaz tabi. Ben de eşim kalsın yanimda dedim yarım saat başımızı yedi hayir o eve gidecek uyusun dinlensin.. Sanki kocam doğurdu yani. Kendi kaldı sonra da başıma kalkıyorlar yok yaptı etti sanki ben yapsın kalsın yapmak zorunda demişim gibi.

33 gündür bebeğimle aynı odada yatıyorum o da tek yatiyor. ilk günlerde o da salonda uyumaya çalıştı ama sonradan yine yatak odasina döndü. Önceleri sessizdi oğlum ama gece ve sabah hef uyanmada alt değiştirmede kıyamet koparıyor, o da sese uyanıp geliyor. Kırk gün olunca yatak odasına geçmeyi düşünüyorum bebeği de yanımıza alacağım. Ama eşimin işe gideceği günlerde onu salon a göndereyim ya da biz şimdiki odaya dönecegiz . Bakalım nasıl olacak.

Kendimi görüyorum sende Eminim ben de böyle olucam. Bebek olunca çok özlücez birbirimizi diye 1 aydır kapı dışarı çıkmıyoruz anneme bile gitmiyorum her saniye yanında olmak istiyorum. Çok korkuyorum eşimle arama soğukluk girer diye.2,5 yıllık evliyiz bir akşam bile ayrı koltuklarda tv izlemişliğimiz yoktur. Bakalım kızım gelince neler olcak

Hastanede hemşire bana ayaklarının altına vurarak uyandırabilirsin ancak demişti. Uygulamalı olarakta gösterdi çok kötü hissettim ağladı kızım ama beslenmesi daha önemli öule düşün
Evet canım sarılık da uyku yapıyormuş o yüzden ekstra zor oluyor uyandırması .. mecbur altını açıyorum o şekilde amca uyanıyor bizim kız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…