2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok güzel bir doğum hikayem oldu bu sefer elhamdülillah 15 20 dakikada bebegime kavustum,nste beklediğim kısım hariç güzeldi yani güzel düşün güzel olsun stres bu insanın sütünü bile kesiyo yani şakasızstresede bağlı olabilir senin şekerinin yükselmesi, inşallah herşey istediğin gibi olur sağ salim sağlıklı kucağına alırsın, güzel bir doğum hikayen olsun dileklerimle..

Biz isteyerek yaptık hatta bi süre olmayınca uğraştık ona rağmen bazen senin gibi oluyorum ilk haftalar çok çok zordu. Hem dikişlerim fazla oturamıyorum hem göğüslerim kanayacak kadar yara hem bebeğim doymuyordu. bu hafta uyku düzenimiz oturdu gibi sütüm de arttı göğüs yarası için lanolin ve zeytinyağı kullandım. Duşta kalma sürem de arttı :) uyuduğu zaman eşimle sohbet edebilir olduk.
Buarada sen ilk hamileliğini öğrendiğin zamanda böyle olmuştun canım sonra geçti bizden daha çok araştırır üstüne düşer oldun. Göbişini takip ediyorduk :)) yaptığın süsler çok güzeldi yine eski moduna döneceksin bak gör :) bu defa oğluşunla befor- after fotosunu bekliyoruz :)

Kızlar doğumdan sonra doktorlarınız hangi ilaçları verdi size .. bana antibiyotik , kan ilacı , calciday ve ağrı kesici vermiş . Hala kullanmadım . Antibiyotik süre geçmezmi acaba endişeliyim
Antibiyotik dikişler için önemli canım bende kullandım kan ilacını hala kullanıyorum doğumdan sonra 9 A düşmüştü değerim. Ağrı kesici bi gün kullandım bıraktım. Dikişlerim içinde batikon sürüyorum normal doğum yaptım buarada

Kızlar doğumdan sonra doktorlarınız hangi ilaçları verdi size .. bana antibiyotik , kan ilacı , calciday ve ağrı kesici vermiş . Hala kullanmadım . Antibiyotik süre geçmezmi acaba endişeliyim
Bana da antibiyotik, demir hapı ve ağrı kesici vermiş doktorum.

Ben de çok mama vermek istemedim 20 günde 400 gram alabilmişti oğlum doktor mamayi arttır dedi 4 günde 200 gram almış sıpa. Pazartesi oturup ağladım sütüm az diye. Doktor öyle demedi çok zayıf olduğu için yoruluyor enerji kaybediyor dedi ama sanki sütüm de çok olsa o yorulmadan çekerdi ya da ben sağıp desteklerdim. Ama olmuyor maalesef. Ben de önce emziriyorum sonra mama veriyorum 33 günlük olduk avent biberonla veriyorum mamayi. bazen mamanin ardına emmek istiyor hala. inşallah emmekten vazgeçmez

Ne olursa olsun sen sıkma canını. Zaman geçer herşey unutulur sen uzuldugunle kalırsın. Güzel zamanların tadını çıkar.
Maşallah canım sana allah daha fazla güç versin.
Kalça ultrasonu yaptıranlar kaçıncı gün yaptirdiniz?
1.ay kontrolünde demişti doktor

Ben eşime bile vermek istemedim ki çok sakar biridir Allah korusun annelik lohusalık yüzünden.

Aynen bende rahatlıyorum.hatta az önce patladım eşime anneni götür dedim.ya beni geriyor ölüden diriden dertten kederden bahsediyo bide iyice geriliyorum.bende bebeğime kimse dıkunmasın istiyorum.ben bile kıyamıyorum 3 gün sonra anca yanağından öptüm.ki az önce patladım ortalğı karıştırdım bağırdım ağladım çıldırdım kimseyi istemiyorum dedim.kimsedi gelmesin evime dedim.çünkü gerçekten çıldırcem ya.inanın korkuyorumsütüm kesilcek diye.allahım sabır versin bizlere.dayanma gücü versin.çağırma gülüm kimseyi dediğin gibi sanki kese yapacak halimiz yokya.kendi tarafından kimsen yokmu.valla ben şahsen bir iki güne kadar ilk banyosunu yapacağım annem gece geliyor işte valla gece 3 te olsa ilk banyosunu anneme yaptırcam.

Canım benimde sütüm çok az. Bugün 10gun oldu çoğalmadi hala. Önce emiyor baktım doymadı o zaman 30luk mama veriyorum. Mamadan sonra uyumak için tekrar emiyor memede uyuya kalıyor sonra. Chicconun biberonu var bendede. Emzikte emsin istiyorum ama almıyor onu. Aventin emziğini almıştım. Şimdi hafta sonu başka marka alicam.

Meme yarasina ben medicasol suruyorum cok kotu olunca 2 defa surmek bile baya etki etti. Dr. Da onermisti. Belki ise yarar yarası olanlara

Bebegimin yuzu kirmizi ısılık gibi olmus cok uzuldum arastirdim olurmus oyle. Banyo yaparken mustela sampuani yuze de uygulayan var mi ben bugun sursem biraz kurutur belki diye dusundum de.

Çok zor oluyor emzirmek yani hiç bırakmıyor bazen ama yine de emzik yerine emmesi daha iyi diye düşünüyorum canım. Sütümüzü aldığı kadar artık sağlığı için. mama da kalori kilo.

Bu işler çok zor yaa. Ne yapacağımı bilemiyorum ve daha 3 gün oldu kızım doğalı

Evett aynı bizz. Dizine yatmadan televizyon izlemem. Ben böyle olacağını düşünmemiştim. Bu kadar zorlanacağımı bilmiyodum çok koyuyo şimdi. Eczaneye bile gitmesine dayanamıyom. Lohusalık beni nu yönde etkilicek demek ki. Bizde 15 aylık evliyiz daha. Yanımda olmasına doyamıyom. Lavaboya gidince bile özler mesaj atarım. Bu günleri nasıl atlatcaz hiç bilemiyom. Daha bugün sarılabildim kızım uyuyunca. Bide haziranda askere gidecek. O 21 gün nasıl geçer şimdiden delirmek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…