2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim benim cok kilo kaybetmisti doktor ver dedi bir kac gun sonra saglik ocagina gidicem bakalim nasil olmus kilosu eger seninde kilo aliminda bir sirun uoksa verme ama var ise verirsin

Oda çok etkili canım kendi düzenini kuramıyorsun. Kayınvalidem kaldı eltim kaldı kıs kardeşim bir hafta yanımdaydı inan bi türlü toparlanamadım. Tek kalınca lavabo vs ağlamaktan helak oldum :)) onlar gidince daha bi cesaret geldi sanki. Sende tek kalınca önce zorlanırsın kahvaltı temizlik için daha sonra oda oturur

Kızlar bebeğim doymuyor diye düşünüyorsanız bence bi defalığına da olsa mamayı deneyin eğer gerçekten doymama gibi sorunu varsa emin olun çok fark eder. Bebeğime ben ameliyattayken mama verildi küvözdeyken de mama vermişlerdi. Ben mamaya karşıydım sadece anne sütü veririm tombiş olmasa da sağlıklı olsun yeter diyordum. Küvözden çıktıktan sonraki geceler inanılmaz ağladı hiç susmuyor ne yapsak durmuyordu memeye yapışıyordu resmen. Mama verdik nerdeyse 60 ml içti birden sonra sustu güzelce uyudu. O günden sonra mama ağlamasını biliyorum :) arada veriyorum. Sütüm arttığı için oda çok istemiyor artık

Hiç heyecanlı değilim aksine tam uyuma modundayım. Psikolojim yerle bir. Normal Doğum yapmaya yemin etmişim sanki. Sezeryan Tokat gibi yapıştı . Sürekli ağlıyorum
Canım hayırlısını iste insan bilemiyor hangisinin daha iyi olacağını. Ben normal doğurdum ama hem kesik hem yırtık çok fazla oldu diye genel anesteziyle dikildim kaç saat kendime gelemedim. Hakkında hayırlısı olsun üzülme

Sezeryandan dolayı bebeğime yeterince bakamazsam diye ödüm kopuyo. Sanki sezeryanlıyım diye hep başkaları bakacak bebeğimi kucağıma alamıcam kıskanıcam gibi geliyo. Kimse dokunmasın istiyorum ama dikişlerden dolayı hep başkaları bakmak zorunda olcak gibi

Bebegimin yuzu kirmizi ısılık gibi olmus cok uzuldum arastirdim olurmus oyle. Banyo yaparken mustela sampuani yuze de uygulayan var mi ben bugun sursem biraz kurutur belki diye dusundum de.
Ben başını şampuanlıyınca şampuanlı elimi bebebeğimin yüzünden geçiriyorum mutlaka yıkarım yani

Hiç öyle olmuyor canım benöğlen 11:45 te Doğum yaptım akşam 7 de kalktım dahada oturmadım hep ben baktım bebeğime sezeryan çok kolay hiç ağrım olmadı ağrı kesici bile istemedim evd çıkarken ağrı kesici verdiler yüne kullanmadım benim tek sıkıntım iki gün emzirme yüzünden kol ve sırt ağrısı çektim kaslarımız alışkın değil tabi

Sen şimdiden lohusa stresine girmişsin :) yok canım inşallah iyi olacak diye düşün. Hatta biri baksa da ben rahat yemek yesem banyo yapsam diyeceksin

Bebekler biraz büyüyünce daha iyi olacak her şey...

Ya inşallah ben de öyle olurum çok sevindim senin adına canım

Sen şimdiden lohusa stresine girmişsin :) yok canım inşallah iyi olacak diye düşün. Hatta biri baksa da ben rahat yemek yesem banyo yapsam diyeceksin
Kendi kendimi strese soktum. O kadar şartlandırmıştım ki kendimi normale. O yüzden hep kötü tarafları geliyo aklıma

Aynen çıkarsa bile tekrar emdiği veya mama içtiği için bir daha gaz oluyor ne yazikki bizde uğraşıyoruz ne zormuş bu gaz derdi rabbim sağlık versin yabrularımıza tek sorun gaz olsun biz onu bir şekilde çıkartırız

Canim benim o zamanlar 30 bazen 40 cc geliyordu gerci benim manueldi belki elektrikli olsa daha iyi gelirdi simdi 60 eger uzun sure emzirmemissem 90 cc cikiyor sna maalesef yetmiyor mama takviye yapiyoruz

Yetmedigini nasil anliyoruz? Aylik kontrolde kilo alimindan belli olur ama sanki bebegim pek kilo almadi gibi geliyor surekli uykusunda huzursuz olmasi acaba ac mi diyorum iki gecedir mama veriyorum kaşıkla cok zor oluyor 30 cc bile yemedi. Az bir sey yiyor. Biberonla verirsem meme reddi yaşar diye korkuyorum memeyi de zor alan huylanan bir bebek.

Canim ben yetmedigini kilosundan anladim saglik ocaginda tarttik cok zayiflamisti benim kizim 37. Haftada 3300 dogdu yani haftasina gore cok iyi dogmustu bir hafta sonra 2800 olmustu fokyor bu kadar kilo kaybi beklemiyoruz cok fazla kaybetmis dedi o yuzden mamaya basladik zaten ac oldugu belli oluyor surekli meme istiyor agliyor ama mamayi verince cok guzel uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…