2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar sonunda benim kızım da geliyor. Suyu azalmış hiç açılmam olmadığı için suni sancı vermek istemiyorum dedi doktor. Yarın 7 de yatışım yapılacak Allah’ın izniyle. Dua edin bize
Ayy ne güzel kavuşuyosun canım. İnşallah rahat bi şekilde atlatırsın. Bol sütlü gazsız günleriniz olur inşallah. Sana tavsiyem uyuyabildiğin kadar uyu. Heyecan diyeceksin ama inan pişman olursun uyumadığına. Allahım güç kuvvet versin. Sağ salim kavuşursunuz inşallah

İnşallah canım ya her şey çok iyi aslında kayınvalidem, eşim, annem herkes yardımcı ama ben anneliğe alışamadım. Eşimle baş başa kalsak belki daha iyi olur ama gelen gden bitmedi. Eşim kendi halinde, insanlar da benimle ve bebekle ilgileniyor.

Kızlar bu arada 10 günlükken sütünü sağn oldu mu? Ne kadar çıkması lazım sanki sütüm az sürekli aç çocukcağız. Memem koptu emzirmekten artık gece mama vermeyi düşünür oldum.

Benim de öyle arkadaslarim gelip gidiyor sürekli sen uyu biz bebege bakarız diyorlar annem her gün geliyor ama ben yine alışamıyorum sanki kızım gazli bir bebek ve uyku sorunu var sanki oğlumda yaşadığım sıkıntıları tekrar yasıyormuşum gibi oğlum da gazli ve kolikli bir bebekti sürekli ikisini kiyasliyorum oglumun bebekligi gibi olacak diye sartlandiriyorum sanki kendimi. Eşimle konuşamıyoruz bile sanki cok uzak kaldık, beraber bir şeyler yapamiyoruz oğlumu ihmal ediyormuşum hissi, şu lohusalik bir gecse de hormonlarimiz biraz düzelse.

Ay allah yardımcın olsun çok zor bi durum. Benim kız da yarın geliyo bakalım bizi nasıl bi hayat bekliyor

Hiç heyecanlı değilim aksine tam uyuma modundayım. Psikolojim yerle bir. Normal Doğum yapmaya yemin etmişim sanki. Sezeryan Tokat gibi yapıştı . Sürekli ağlıyorum

Benim deçok farklı değil. Memede uyumaya alıştı 2 saatte bir uyanıyor. Gazı varsa uykusu boyunca mızırdnıyor ben de uyuyamıyorum doğl olarak. Eşim arada kalkıp alt değiştiriyor o kadar. Sevdin mi bebeği diyorum henüz bir his gelmedi diyor. İşin grbi bana da gelmedi müthiş bir aşk. Biz de konuşamıyoruz gün boyu işte zaten, geliyor yemek yeniliyor ben sürekli bebekle geziyorum. Yatınca da o kadar uykum oluyor ki iki cümle kuramadan uyuyuyorum. Umarım alışırız een kısa zamanda hiç böyle düşünmemştim.

Can sutunun az oldugunu nerden biliyorsun. Sagiyor musun kac cc geliyor saginca

Bebegimin yuzu kirmizi ısılık gibi olmus cok uzuldum arastirdim olurmus oyle. Banyo yaparken mustela sampuani yuze de uygulayan var mi ben bugun sursem biraz kurutur belki diye dusundum de.
Canim pembe corasatin kullanabilirsin. İlk oglum temmuz dogumlu her yanimiz isilik olmustu
Kortizonsuz bu krem

Insallah stressiz bol sutlu gunlerimiz olur. Bende kalabaliktan cok bunaliyorum. Annemle kardesim zaten sehir disindan geldiler 2-3gune gitcekler kv hergun sabah 8 gece 1 burda bide kendi oturuyo annem yemek yapinca görümcemleri cagiriyo hergun onlara yemek veriyoruz. Ben lohusayim dusunup yemek ypcaklarina tam tersi annemle ben onlara hizmet ediyoruz. Geliyolar yemek istiyolar kahve istiyolar çay istiyolar. Hamileyken o kadar yardimci olan görümcem simdi şunu yap bunu yap emir veriyor. Telefonda ariyo komsulari gelin sizi cagiriyo diyor benim adima konusuyor halbuki ben kalabaliktan sıkıldım. Ev zaten küçük her odada insan dolu bunaldım artık. Gece zaten uykusuz kaliyorum gündüz uyumaya çalisiyorum ondada ben uyumiyim diye elinden geleni yapiyor. Uyuyan cocugu alip getiriyor acikmis bu emzir diye uyandiriyor misafir olmassada. Bu kadar düşüncesiz olmalari dahada çok kızdırıyor beni. Görümcemin Çocuklar oksürüyo kendi hasta çağırdıgı misafirler saatlerce oturuyo, bari kendi evine çağır oda yok.bebegime bisey olcak diye ödüm kopuyo. Vermeyince kucaklarina cocugumu onlardan kiskaniyo oluyorum

Son düzenleme:
Kızlar bu arada 10 günlükken sütünü sağn oldu mu? Ne kadar çıkması lazım sanki sütüm az sürekli aç çocukcağız. Memem koptu emzirmekten artık gece mama vermeyi düşünür oldum.
Canim benim o zamanlar 30 bazen 40 cc geliyordu gerci benim manueldi belki elektrikli olsa daha iyi gelirdi simdi 60 eger uzun sure emzirmemissem 90 cc cikiyor sna maalesef yetmiyor mama takviye yapiyoruz

Amin canım çok sağol iyi dikeklerin için baya kisa sürmüş doğumun darısı başıma işallah. Arkadaslarin kvlerle yasadıgı sorunlarin bir çoğunu bende yaşayacağımı düşünüyorum. Çünkü şimdiden lafları değiyor.

Güzel bir zamanim yok ki hayatımın en boş en mutsuz zamanları gibi es zaten yok böbrekte genisleme var sürekli agri yapıyor. Seker sürekli yüksek çıkıyor. Kendi evimde değilim dolayısıyla rahatta değilim. Hiç böyle hayal etmemistim

Canim benim o zamanlar 30 bazen 40 cc geliyordu gerci benim manueldi belki elektrikli olsa daha iyi gelirdi simdi 60 eger uzun sure emzirmemissem 90 cc cikiyor sna maalesef yetmiyor mama takviye yapiyoruz
Benim de aynı canım bir de tamamını bitiremiyor uyuyakalıyor ama zaten az sür. Kilo alıyor az da olsa ama sürekli memede gezerek. Doktora danışmadan kullansam mmı mama bilemedim, ilk kontrolde gerek yok dedi doktor sonrakine daha 1 ay var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…