2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bi cocuk aciline götür bence o kadar cok kusmasi normal mi öğrenirsin insallah birşey yoktur normaldir de icin rahat eder canim

Ya en güzeli o galiba bazen diyorum keşke dogumdan sonra agrim sizim var diyip yatsaydim tüm gün ama yapamadim iste eve geldik ev dolu mecbur kalktim bebegimi tek birakamadim

Bayağı fışkırır şekilde çok fazla nerden çıkıyor okadar emmiyor bile anlamadım ya çok kötüyüm
Korkma canım inşallah birşey yoktur. İmkanın varsa bir doktora götür için rahat eder. Biz emmiyorlar sansskta Bebişlerimiz vakumluyor sütü gazda varsa mide çıkarıyor fazlasını kızımda da çok olurdu fışkırırcasıba kusardı.Allah sağlık versin inşallah.

Niye sezeryan cnm ne zman belli oldu
Bugün belli oldu yavrum suyu azalmış. Rahim ağzı hala kapalı hiç aşağı inme yok kanala girmemiş dedi. Suni sancı versem de yararı yok dedi. Beklesek gelir ama beklemeye vaktimiz yok riske atamam dedi. Hayırlısı böyleymiş napalım

Benim bebiş de 2090 gramla taburcu oldu. aylık kontrolde 500 gram almış çıktı. Mama az veriyordum, doktor arttır ve çok emzirme dedi. emzirme konusunda dinlemiyorum. Beni emdikten sonra 30 cc, hiç emzirmezsem 45 cc verdim 4 günde 200 gram almış sıpa
doktor aynı şekilde devam et dedi hatta 60 cc yap dedi ama 1 hafta daha böyle devam edeceğim .
Benim de sütüm az sanki kendime çok süt var diyorum kafamdan bakalım nasıl olacak zamanla.

Benim fışkırarak geliyor. 2-3 delikten birden fışkırıyor. Ama kısa sürede tamamen boşalıyor. 2 saatte bir 30-40 cc anca sağabiliyorum. Bebeğim 60 cc yiyor. Dolayısıyla mama da veriyorum.
Benim de aynı yaa ablam israrla sağım süt miktarini belirlemez diyor. Manuel pompa ile sağıyorum ben de en başta da iki göğüs ten 40 civari çıkıyordu hala aynı ben de ama kısa süreli sağım yapıyorum ondan da az olabilir belki.

Masallahhh canim iyi almis ben de 15 gunlukken goturdumbir haftada 360 gr almisti gunde kac kere mama veriyorsun

cnm burun damlasi verdimi doktor size insallah en yakun zmnda duzelir cnm.
cnm ben 3 4 fincan rezene iciyorum iyi geliyo gaz samcisina.benimki de sabaha karsi hic uyutmuyo durmuyo bacaklarini icine ceke ceke agliyo kivraniyo masaj yapiyorum bazen kollarim agriyo masaj yapmaktan
bejim esim de ayni cnm mama mama ddyip durdular amam dikkat edelim kesilirse bi daha o damla damla sutlerimizi de arariz valla Allah korusun

Kızlar kizim usttu galiba gazini ckartmyr mahvoluyr sizinde gazniz oldumu 5 gunumuz bugun uykusuzlk var

Masallahhh canim iyi almis ben de 15 gunlukken goturdumbir haftada 360 gr almisti gunde kac kere mama veriyorsun
Canım 500 gram aldığında hep 30 cc günde 5 veya 6 verdim 1 hafta sonra beni emiyor diye mamayi azalttım en son 2kez veriyordum..
şimdi doktor az almış dedi, her beslenme ardına 30 verdim emziremeyeceğim durum olursa da 45 cc verdim 4 günde 200 gram aldırmış bu şekilde beslenme.

Sifa olsun bebisine ben de gunde uc kez veriyorum 60 cc bazen de iki kez veriyorum ama dmzirme sonrasi degil cok acken

Kızlar bu arada bebegm tek memede uyuyr obur turlu uyumyr basyr cigligi gazini cakrtmyrm zaten cksrtsm yine emcek ben nasl yapcm blmyrm gaz damlsi kullancm

Bizimki altini acinca uyaniyor denediniz mi?
Teşekkür ederim cevap veren herkese kızlar uyandıramadım her şeyi denedim soguk su tutup uyandırmak dışında ona da kıyamadım gerçekten. Sarılık da oldugu için yükselmemesi için sağdığım sütü biberonla verdim mecburen. Ve içti şükürler olsun. Mama da verdiriyor doktor günde 3 kere. Bugün kakasında mukuslu kan gördüm cok korktum ne olabilir biraz bakındım ama bilmiyorum var mı aynı durumu yaşayan?

Ya benimkinde nye oldu bende mi sorun var ben anlamdm backlarini kasyr cocgm ya cldrcm cidden . Kaynanmda delrtyr nye bole oldu anlamadm
Canım o emerken hava yutuyormuş ondan oluyormış bizim de hastanede öyle sorunumuz oldu hemşireler söylediler baya uğraştık hatta sakinleştiremeyince bebek hemşireleri gelip aldılar besleyici serum yapıp getirdiler bebeği.

Cnm arada hava yutyr ama napim anca tutyr cocgm brakyr yorluyr tekrr istyr bugin gaz damlasi esime aldrttm onu kullancm cocgma

Ya benimkinde nye oldu bende mi sorun var ben anlamdm backlarini kasyr cocgm ya cldrcm cidden . Kaynanmda delrtyr nye bole oldu anlamadm
Canim kendini niye sucluyorsun gecer insallahhh uzme kendini benimde simdi gece sabaha kadar uyumuyor o gun resmen cildirdim hickirarak agladim uykusuzluktan sabah esime dedimki sen niye uyumadin bana diyorki korktum sendrn cinnet gecirirsin diye yani demem o ki kolay degil anne olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…