- 6 Şubat 2018
- 336
- 278
- 18
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #40.541
Bi cocuk aciline götür bence o kadar cok kusmasi normal mi öğrenirsin insallah birşey yoktur normaldir de icin rahat eder canimKızlar kızım akşam 18:30 da dolu dolu kustu sonra 22:00 de tekrar çok kustu çok korktuk hiç başına gelen oldumu az kusmadı ama çay bardağı dolar yani nerden geldi okadar kusmuk anlamadım napsam bilemiyorum gözüme uyku gelmiyor üzüntüden inşallah 3. Kez kusmaz yoksa hastaneye götürcez ya
Bayağı fışkırır şekilde çok fazla nerden çıkıyor okadar emmiyor bile anlamadım ya çok kötüyümCnm bizimki dogdugundan beri kusuyor ama kusmanin cesidi onemli fiskirarak mi kustu eger oyleyse gotur ama sizinti seklinde agzindan cikartiyosa normal.
Beslenmesi normal canım 1 dk emer uyuyakalır hemen zaten az az sık emer genelde 21 gündür böyle bugün ne oldu anlamadımCanım çok mu besleniyor acaba fazlasını çıkarıyor muhtemelen bizde de oluyor gazdan dolayı mide kabul etmiyor.
Ya en güzeli o galiba bazen diyorum keşke dogumdan sonra agrim sizim var diyip yatsaydim tüm gün ama yapamadim iste eve geldik ev dolu mecbur kalktim bebegimi tek birakamadimYemin ediyorum çıldırmamak elde değil.ya bu insanlar niye böyle ya.ya zaten ihtiyaç halinde yada yardım isteyeceğimiz zaman arar çağırırız bide misafir çağırmakta ne .valla ben gibi yapacaksın.ben az önce ağladım sızledım.dediğimi yaptırdım.mecburdum sütüm kesiliyor arada .bebeğim için her yol mübağ .
Korkma canım inşallah birşey yoktur. İmkanın varsa bir doktora götür için rahat eder. Biz emmiyorlar sansskta Bebişlerimiz vakumluyor sütü gazda varsa mide çıkarıyor fazlasını kızımda da çok olurdu fışkırırcasıba kusardı.Allah sağlık versin inşallah.Bayağı fışkırır şekilde çok fazla nerden çıkıyor okadar emmiyor bile anlamadım ya çok kötüyüm
Bugün belli oldu yavrum suyu azalmış. Rahim ağzı hala kapalı hiç aşağı inme yok kanala girmemiş dedi. Suni sancı versem de yararı yok dedi. Beklesek gelir ama beklemeye vaktimiz yok riske atamam dedi. Hayırlısı böyleymiş napalımNiye sezeryan cnm ne zman belli oldu
Benim bebiş de 2090 gramla taburcu oldu. aylık kontrolde 500 gram almış çıktı. Mama az veriyordum, doktor arttır ve çok emzirme dedi. emzirme konusunda dinlemiyorum. Beni emdikten sonra 30 cc, hiç emzirmezsem 45 cc verdim 4 günde 200 gram almış sıpaCanim ben yetmedigini kilosundan anladim saglik ocaginda tarttik cok zayiflamisti benim kizim 37. Haftada 3300 dogdu yani haftasina gore cok iyi dogmustu bir hafta sonra 2800 olmustu fokyor bu kadar kilo kaybi beklemiyoruz cok fazla kaybetmis dedi o yuzden mamaya basladik zaten ac oldugu belli oluyor surekli meme istiyor agliyor ama mamayi verince cok guzel uyuyor
Benim de aynı yaa ablam israrla sağım süt miktarini belirlemez diyor. Manuel pompa ile sağıyorum ben de en başta da iki göğüs ten 40 civari çıkıyordu hala aynı ben de ama kısa süreli sağım yapıyorum ondan da az olabilir belki.Benim fışkırarak geliyor. 2-3 delikten birden fışkırıyor. Ama kısa sürede tamamen boşalıyor. 2 saatte bir 30-40 cc anca sağabiliyorum. Bebeğim 60 cc yiyor. Dolayısıyla mama da veriyorum.
Masallahhh canim iyi almis ben de 15 gunlukken goturdumbir haftada 360 gr almisti gunde kac kere mama veriyorsunBenim bebiş de 2090 gramla taburcu oldu. aylık kontrolde 500 gram almış çıktı. Mama az veriyordum, doktor arttır ve çok emzirme dedi. emzirme konusunda dinlemiyorum. Beni emdikten sonra 30 cc, hiç emzirmezsem 45 cc verdim 4 günde 200 gram almış sıpa
doktor aynı şekilde devam et dedi hatta 60 cc yap dedi ama 1 hafta daha böyle devam edeceğim .
Benim de sütüm az sanki kendime çok süt var diyorum kafamdan bakalım nasıl olacak zamanla.
cnm burun damlasi verdimi doktor size insallah en yakun zmnda duzelir cnm.Öyle haklısın ki benim sütüm aşırı olmasa da iyiydi ama öyle çok moralim bozuktu ki sütüm azalmaya başladı eşime diyorum sizin yüzünüzden oldu he he diyip dalga geçiyor bugün baktım olacak gibi değil elle sağmaya başladım ama sol göğsüm den iki damla geldi sağdan da çok az geldi inş tamamen kesilmez çok üzülürüm öyle olursa ahhh bu insanların içine vicdan versin rabbim ne uğraşırlar lohusa kadınlarla senin için iyi olmuş iyi ki gitmişsin dr ben de haftaya gidecem kilosunu da ölçmek istiyorum birde burnu tıkanıyor hırıltısı var ve gece hiç uyumuyor ya sanırım kolik bebeğim onu da soracam yavrularımız iyi olsun başka birşey istemeyiz
Canım 500 gram aldığında hep 30 cc günde 5 veya 6 verdim 1 hafta sonra beni emiyor diye mamayi azalttım en son 2kez veriyordum..Masallahhh canim iyi almis ben de 15 gunlukken goturdumbir haftada 360 gr almisti gunde kac kere mama veriyorsun
Sifa olsun bebisine ben de gunde uc kez veriyorum 60 cc bazen de iki kez veriyorum ama dmzirme sonrasi degil cok ackenCanım 500 gram aldığında hep 30 cc günde 5 veya 6 verdim 1 hafta sonra beni emiyor diye mamayi azalttım en son 2kez veriyordum..
şimdi doktor az almış dedi, her beslenme ardına 30 verdim emziremeyeceğim durum olursa da 45 cc verdim 4 günde 200 gram aldırmış bu şekilde beslenme.
Canim benim 20 gune kadar hic gazi olmadi zaten 20 gune kadar gaz olmaz derler cok gecmis olsunKızlar kizim usttu galiba gazini ckartmyr mahvoluyr sizinde gazniz oldumu 5 gunumuz bugun uykusuzlk var
Ya benimkinde nye oldu bende mi sorun var ben anlamdm backlarini kasyr cocgm ya cldrcm cidden . Kaynanmda delrtyr nye bole oldu anlamadmCanim benim 20 gune kadar hic gazi olmadi zaten 20 gune kadar gaz olmaz derler cok gecmis olsun
Teşekkür ederim cevap veren herkese kızlar uyandıramadım her şeyi denedim soguk su tutup uyandırmak dışında ona da kıyamadım gerçekten. Sarılık da oldugu için yükselmemesi için sağdığım sütü biberonla verdim mecburen. Ve içti şükürler olsun. Mama da verdiriyor doktor günde 3 kere. Bugün kakasında mukuslu kan gördüm cok korktum ne olabilir biraz bakındım ama bilmiyorum var mı aynı durumu yaşayan?Bizimki altini acinca uyaniyor denediniz mi?
Canım o emerken hava yutuyormuş ondan oluyormış bizim de hastanede öyle sorunumuz oldu hemşireler söylediler baya uğraştık hatta sakinleştiremeyince bebek hemşireleri gelip aldılar besleyici serum yapıp getirdiler bebeği.Ya benimkinde nye oldu bende mi sorun var ben anlamdm backlarini kasyr cocgm ya cldrcm cidden . Kaynanmda delrtyr nye bole oldu anlamadm
Cnm arada hava yutyr ama napim anca tutyr cocgm brakyr yorluyr tekrr istyr bugin gaz damlasi esime aldrttm onu kullancm cocgmaCanım o emerken hava yutuyormuş ondan oluyormış bizim de hastanede öyle sorunumuz oldu hemşireler söylediler baya uğraştık hatta sakinleştiremeyince bebek hemşireleri gelip aldılar besleyici serum yapıp getirdiler bebeği.
Canim kendini niye sucluyorsun gecer insallahhh uzme kendini benimde simdi gece sabaha kadar uyumuyor o gun resmen cildirdim hickirarak agladim uykusuzluktan sabah esime dedimki sen niye uyumadin bana diyorki korktum sendrn cinnet gecirirsin diye yani demem o ki kolay degil anne olmakYa benimkinde nye oldu bende mi sorun var ben anlamdm backlarini kasyr cocgm ya cldrcm cidden . Kaynanmda delrtyr nye bole oldu anlamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?