2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar size danışmam gereken bir şey var ben zayıfım bebek bana göre iri Yani benim fiziki yapılarıma göre. çatı muayenemde Doktor arada kaldı ve ben cokcok ısrar ettım dıye normal dogurmama ızın verecrgnı soyledı binevi şans. ama risklerini söyledı bebek daha şimdiden iri sen zayıfsın vs herseyfen bahsettı daha 17 gün var haftanın dolmasına Bu süre içinde doğum olmazsa zaten Haftaya bile yine bebek çok kilo almış olacak İzin veremem dedi ve ben yaklaşık iki haftadır etrafımda kimse nin çekmediği sancıları çekiyorum tarif ediyorum kimse anlamıyor ya bel ağrısı ve kasık ağrısı tarzında yaşamışlar benim alıştırma sancıların bile berbat tarif edemiyorum yerlere vuruyorum Sanki içime bir şeyler oluyor oyuluyor ağlamaktan helak oluyorum ve bilimum her gece. sürekli sancılanıyorum açılmam olmuyor Bir an önce doğum başlasın istiyorum artık Dün de bir hafta daha vermesini söyledim Doktora Ama o gönülsüz Ayrıca doktorun Normal doğum yanlısı çok arkadaşım ona doğum yaptırdı ama ona göre ben uygun değilim sadece bebeği değil anne ve bebeği beraber düşünüyorum ikisine göre karar veriyorum ben diyor haklı da bir yandan vicdan azabı çekmemek için acaba bekleseydin doğumu gerçekleştirebilecek miydim diye bekliyorum ve sabah üçe dörde kadar yine aynı acıları yaşadım en son dün eşimde ağladı o Halime gel hemen gidip sezeryan günü alalım dedi sadece doğum anında çeksem bu acıları çekerim Doktor hiçbir sorun yok rahatça bekleyebiliriz dese yine beklerim ama bu sancıları çekip sonunda sezarysn olma da sözkonusu Doktor riskli diyor ztn ama ben de Vicdan yapıyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum benim gibi olanlar var mı şimdi ya da geçmişte ya da beni anlayan

Ben hep şöyle dedim ne 3 ne de 5 tane çocuğum olacak. Yani düşüncemiz böyle. Niye riske atayım bebeğimi. misal gelişim geriliği vardı ve 2.100 gramdi bebeğim belki normal doğurabilirdim ama istemedim şahsen. Normal doğum olmayınca bir şey değişmiyor ki hele riskliyseniz hiç düşünmeden sezaryen olun. Ha elbette dikis acisi var ama olacak o kadar da. Tabi son karar yine size ait. Farklı bir doktora da gidip görüşünü alabilirsiniz.

Canim ilk 10 gun bizdede oldu. Gaz yapabilecek seyleri kestim birde isirgan otu rezene kusburnu ve anoson karisimi cay aldim gunde 2 kere iciorum o mu kesti bilmiyorum ama kesildi cok sukur
Bende alcm o caydan duydm ins benimkide rahatlar sagol cnmcsoledgn icin

Doktor riskli diyorsa neden ısrar ediyosunuz bende bunu anlamiyorum.

Ins cnm kaptiginda kapayr bazen agzndayken kendisi yapyr ona napablrm ki halen soluyr ayni seyi soledm yaani durmadan ole deme dyrum emzrdgmde olma rahtsz oluyrm

Emzirme döneminde grip tarzı hasta olan varmı ya? Burnum akmiyor ama boğazım acıyor biraz. Bi dr kırgınlık var. İnşallah bi sıkıntı olmaz bebek için offf offf.

Doktor riskli diyorsa neden ısrar ediyosunuz bende bunu anlamiyorum.
yırtılma risklerinden bahsetti zorlanırsın uzun surebılır dogum dedı. bebegıme bişey olacak tarzı degıl tabiki öyle olsa anında sezeryanı kabul ederdım o da 1hafta daha bakalım demezdı aradasın dedıgı ıcın beklemek istedim ben

farklı doktora gıtmeyı düşünmem dr.umdan yana sorunum yok ben cıddı sorunlar.yokken yırtılma ıhtımalı vs ye göre bekleyım bıraz daha dedım baa mesela çatın dar deseydi bebegn hayatı.tehlıkede olablr deseydı asla beklemezdım allahım korusun hepımızın bebeklerını benım zorlanıcagımı zayıf oldugum için benım acımdan bahsetti aksi gıdıs olrsa normalı denerken yıne sezeryan yapın dedım ama sancımı acılmamı beklemek ıstedım zaten sanırım busancılara dayanamıcam daha fazla

Sezerbusra21 canım dogumun nezaman gerçekleşti ona bakmadım ama.. gözünüzaydın hayırlı olsun sağlıkla büyüsün meleğinn❤

O zaman karar sizin. Hakkınızda hayırlısı diyelim.

Ogleden sonra kontrole giidcem gecen nst de sanci cikarsa yatis yaparız demsti dr.yine oyle derse eger sakincasi yoksa evde sancim gelsin diyim diyorum cunku sanci falan yok suni sanci cok zor diyorlar. Henuz alttan da bakmadi hic. normal dogum diyor usgye gore simdilik .alttan muayne mi istesem napsam bilemedim fikir verin kizlar

Benimde yırtıklarım oldu baya da kesiğim var 10 gün üstüne oturamadım kalçamda da sıkıntı var simide oturuyorum. Bence doktorunu dinle bildiği olmasa neden sezeryan desin ki. Hakkında hayırlısı olsun canım

Canım göğüs ucu koruyucuyla emzirsene.Benimde göğüs ucum yok onunla emziriyorum.

Can sutunun az oldugunu nerden biliyorsun. Sagiyor musun kac cc geliyor saginca
Malesef evet sağdım ve iki göğüsten toplam 30 ml bile çıkmıyor.
O zaman gelecek güzel günleri düşün canım. Bebeğinle gecirecegin güzel günleri düşün. Sen üzülürsen bebekte etkilenir unutma.

Pompanın çıkardığı miktar doğru olmuyor ben bazen yedekte bulunsun diye oğlumun emmedigi memeyi sagiyorum Hah işte süt bitti diyorum ama peşi sıra aynı memeyi ogluma verdiğimde lık lık sut içme sesi geliyor.. pozitif düşünmeye calisin her annenin sutu bebeğine yeter diye motive olmaya calisin yetersizlik hissi gerçekten yetersizliği beraberinde getirir..

Kızlar ben yine uyuya kalmışım bu hece tam 5 saat daha önce de yazdım bu 3.kez oluyor. Acaba artık hep eşimle mi uyusak belki ses çıkartıyor ama ben yorgunluktan duyamıyorumdur
Canım acıkan bebeğin ağlamasını duymaman imkansız uyusun ne Güzel benim kızımın doktoru uyandırıp emzirmeye çok karşı bebek nezaman isterse dedi en sarılığı yüksekken bile

Canım acıkan bebeğin ağlamasını duymaman imkansız uyusun ne Güzel benim kızımın doktoru uyandırıp emzirmeye çok karşı bebek nezaman isterse dedi en sarılığı yüksekken bile
Valla canım bu 3 oldu sabah eşime dedim aynı odada yatalim belki sen duyarsın saatini kur nasıl unutursun kurmayi dedi. ama inan yastiga başımı koyar koymaz uyumuşum. Ben de şimdi gece 2,4 ve 6 ya alarm kurdum uyanık olursam kapatırım dedim kendi kendime. kurmayi unutma ihtimalime karşı dursun bu alarmlar. içim el vermiyor aç kalmasına aslında gündüz uyanıyor maksimum 3 saatin sonunda acıkmış oluyor. ama gece yok sesini duymadım hic ıhladıysa da duyamadım.

Canım doktor bana da normale çok uygunsun dedi doğum sancısı geldiğinde. Ben hala sezeryan yapın hemen alınsın diyordum. Sonuçta 2850 doğdu bebeğim yırtık yok ama epizyo var. Bence doktoruna bırak beni de norml için zorladı istemesem de ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…