2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kaynanam beni suclyr gaz icirysn cocgs ondn ole oouyr isteyerk yapmyrm arada gaz alyr tam ememiyr gogus ucumu kafaya taktm bgn agladm ya bu yuzdn sukur uyuyrda yavrum ole sancisi oldugunda hic uyuyamyr yavrum cidden annelk cok zorms

Yalancı emzik denedin mi? Ya kullanır mısın bilmem senin tercihin ama emmeden sadece tutup uyuyorsa bir deneyebilirsin canım istersen
Cnm denedm onada aglyr sadce benim kokumda rahat edye onu fark ettm kucgmda kaldgnda biraz deliksz uyuyr direk yataga koyuym aglyr

Ya benimkinde nye oldu bende mi sorun var ben anlamdm backlarini kasyr cocgm ya cldrcm cidden . Kaynanmda delrtyr nye bole oldu anlamadm
Canim ilk 10 gun bizdede oldu. Gaz yapabilecek seyleri kestim birde isirgan otu rezene kusburnu ve anoson karisimi cay aldim gunde 2 kere iciorum o mu kesti bilmiyorum ama kesildi cok sukur

Kızlar sonunda benim kızım da geliyor. Suyu azalmış hiç açılmam olmadığı için suni sancı vermek istemiyorum dedi doktor. Yarın 7 de yatışım yapılacak Allah’ın izniyle. Dua edin bize

Canım Allahım kolaylık versin sana. Bende gittim bugün 2buçuk canım cm açılma olmuş rahimde yumuşamış iyice. Salı gününe kalmaz bebiş bugünden herşeyini hazır et dedi. Ama doktordan geldikten sonra şu saat oldu hala agrım var ve doktor Doğum başlayana kadar normal mi sezeryanmı olur kesin bişey dıyemem şuan normal ama bebeğin kafası yan gelirse sezeryana alırım haberin olsun dedi. Bende sezeryamdan korkuyorum benim bakacak kimsem YÖK. Allahım yardımcımız olsun hepimizin.

Hiç korkma tatlım nerde görülmüş kanala giren bebeğin kafasının yan döndüğü sen normal yapacaksın ben hissediyorum

Göğüs ucumun neredeyse olmaması sebebiyle bende sağarak veriyorum bebeğime ama ne kadar vermeliyim hiç bilmiyorum. Şimdi her iki saatte bir 30 cc veriyorum günde 3 kere de sarılık düşsün die yine 30 cc mama veriyorum. Sütü daha fazla mı vermeliyim? Lalekiran ruhum_mavi

Son düzenleme:
Hiç korkma tatlım nerde görülmüş kanala giren bebeğin kafasının yan döndüğü sen normal yapacaksın ben hissediyorum
Merhaba ben ilk kizima 2016 da dogum yaptim benim dr da bebegimin kafasinin yan oldugunu yanagiyla geldigini soyledi ama dogum ilerledigi icin tabi ki beklemeyi tercih etti ve bebegim kendiliginden duzeltti kendini normal kafa gelisiyle dogdu benim de sezeryan riskim vardi bu yuzden dr um acele etmedi

Kaynanam beni suclyr gaz icirysn cocgs ondn ole oouyr isteyerk yapmyrm arada gaz alyr tam ememiyr gogus ucumu kafaya taktm bgn agladm ya bu yuzdn sukur uyuyrda yavrum ole sancisi oldugunda hic uyuyamyr yavrum cidden annelk cok zorms

Canım bak benimde göğüs ucum neredeyse yok. Bebek de bu sebeple alamıyor ve inanılmaz ağlıyor sinirlenip öyle böyle değil mecburen bende o sinirlenene kadar memede tutup sonra sağdığım sütü veriyorum kaşıkla ya da geceyse uyandıramadıysam biberonla. Sen eğerkafaya takarsan sütünü de etkilersin yapma bunu bırak konuşsun dinleme düzelecek alışacaksınız bebeğinizle birbrinize inşallah en kısa zamanda da evine gidip o kadından uzaklaşırsın inşallah.

İnşallah canın ya. Benim çok agrım var kalktım rezene yapıyorum onu içiçem. Yatırmıyor agrı. Sen dinlensene biraz uyumaya çalış sabah yorucu bi gün olacak

Evet o yüzden doktorlar kesin birşey söyleyemiyorum Doğum için dedi. Ben normal olması için Elimden geleni yaparım dedi. İnşallah benim oğlan bu sefer bari şaşırtmaz da normal gelir.

İnşallah canın ya. Benim çok agrım var kalktım rezene yapıyorum onu içiçem. Yatırmıyor agrı. Sen dinlensene biraz uyumaya çalış sabah yorucu bi gün olacak
Namaz kıldım dua okudum şimdi bitti canım yatıyorum. 5 saat sonra falan kızım kucağımda olacak inanamıyorum :)

Hanımlar benim bebeğimin ishal oldu. Neden olur? Uyandıramıuorum çoğu zaman. Uyandırınca da memeyi almıyo ağlayıp duruyo. Sağdığımı da almıyo. Göğsüm tam şişti napcam bilemiyorum. Sarılıktan korkuyorum

20 Aralık’ta Doğum yaptım yani dün kızlar. Çok şükür sağlıkla kurtulduk ikimizde. Ama hiç uyumak istemiyor Altını açtığım an feryat figan aglıyor sürekli kucakta yatmak uyumak istiyor, uykusuzluk tavan sezeryan sonrası toplasanız 2 saat uyumusumdur evet sütüm tam yetmiyor, o yüzden önce emziriyorum sonra 30 cc mama da veriyorum, gazını da çıkarıyorum

Hayırlı olsun canım ilk 5 gün sadece toplam 3 saat uyumuştum uykusuzluktan ölünmeyeceğini ispatladım sonra düzene girdi bizim merak etme geçecek alt açınca feryat figan birtek sende yok benim kızımda alt açınca çok ağlar burda birçok kişi aynıyız napcaz bilmiyorum

Kızlar ben yine uyuya kalmışım bu hece tam 5 saat daha önce de yazdım bu 3.kez oluyor. Acaba artık hep eşimle mi uyusak belki ses çıkartıyor ama ben yorgunluktan duyamıyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…