2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar kızımın sarılık değeri 15 çıktı yatış verdiler. Göğsümde şiş, fazla süt var bebeğim ememiyo. Manuel pompa işe yaramadı elektrikli aldım şimdi. Anında doldurdu kabını. Lütfen dua edin de bi an önce düzelsin kızım . Moralim çok bozuk, durduk yere ağlayıp duruyorum.

Canım 15 normal 17 olunca mecbur yatış benim bildiğim ama 15 degerde her saat başı beslenmesi lazim. tedavi iyi gelir gücünü toparlayana kadar sagip ver. biberona alışır diye çekiniyorsan enjektör veya çay kaşığı ile besle eminim değer düşünce emecektir bebişin. Geçmiş olsun.

Canım doktordan geldim pazartesi sabah sekizde gideceğim hayırlısıyla kızımı kucağıma alacağım inşallah o gün düzensiz çok sancım çıktı açılma falan yok hala sen yapamazsın diye aldı beni karşısına konuştu bebekle ben uyuşmuyoruz hıcbısekılde dayanamazmısım kı alıstırma sancıları bıle dayanamıyorum ptesı alıcak❤

Çok teşekkür ederim kuzum. Sağıyorum ama biberonu kabul etmiyo, emmiyo da. Şu an ışıkta. 3 saattir uyuyo

Arkadaşlar bebişler yenidoğduğunda hepatit aşısı yapılmış ya ben hastanedeyken aklımdaydı sonra unutmuşum başka herhangi bir tarama testi de yapıyorlarmı acaba merak ettim topuk kanı işitme testi değilde ilk doğarken daha varmı bilgisi olan acaba

Yok cnm damla filan vermedi dr ben kendim alacam burun açıcı eczaneden benimki gibi sürekli ağlıyor ayağını çekiyor dün gece den beridir iki dk uyuyup uyanıyor açlıktan bayılacaktım kalktım birşeyler hazırladım yedim yeni bu saate kadar durmadı hiç yerken de uyandı yarı bıraktım geldim anne olmak gerçekten çok zor ama şükür rabbim başka dert vermesin ben razıyım uyumamaya yeterki yavrum sağlıklı olsun hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olur inş

Neden vicdan yapıyorsun ki sezeryan olmak kötü bişey değil ayrıca doğumdan sonra aşırı dikişin olup bebeğinle keyfinle ilgilenemezsen çok daha zor olmazmı bence doktorunu dinle ben sezeryan oldum ve en çok ağrım hastanede kaldığım o ilk geceydi ondada ağrı kesici iğnelerle rahatladım 3.gün normal yürüyordum kontrole gittim bantı aldılar

Bizim aşı kartında vitamin k uygulaması diye bişey daha yapılmış o var.

Canım teşekkür ederim cevap verdiğin için haklısın en onemlısı anne bebek beraber ıyı olması tekrar Doktorumla konuştuk gıttım pazartesi sabahı sezeryana alınıcam nasıpse

Geçmiş olsun cnm hiç üzme kendini stres yapıp sütüne zarar verme geçecek hepimizin oldu sarılık geçti çok şükür bol bol emzirmeye çalış olmadı biberonla ver sütünü ama her saat başı ver biz öyle yaptık şükür geçti

Cnm bizim hastane de yoktu diye gidip Ocak’ta yaptırdık bir ay sonra da ikinci dozu yaptıracaz şuan için bir test yok tabi sadece kalça usg si yapılacak oda bir aylık olunca

Canım moralini bozma benim oğlumda yattı sarılığı yükseliyorsu.Onların sağlığı için önemli. Geçen hafta yapılan tahlilde 7 ye düşmüştü çok şükür.

Kuzum ne memeyi ne biberonu kabul ediyo. Ağlaya ağlaya bittim. Sütüm çok ama yavrum aç. Hiiç almıyo nasıl olacak bilmiyorum.

Canım moralini bozma benim oğlumda yattı sarılığı yükseliyorsu.Onların sağlığı için önemli. Geçen hafta yapılan tahlilde 7 ye düşmüştü çok şükür.
Peki emiyo muydu? Benim göğüslerim şişti sertleşti birikti o yüzden almıyo. Sağıp biberonla veriyorum onu da almıyo delirmek üzereyim yavrum aç ve ben bişey yapamıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…