2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Neresi ki orası soğuk. Burda havalar baya düzeldi.
Bol bol ayetel kürsi oku canım salavat getir dua et. Kötü şeyleri at kafandan çok mutluyum bebeğim çok sağlıklı diye telkinlerde bulun sürekli.

Neresi ki orası soğuk. Burda havalar baya düzeldi.
Bol bol ayetel kürsi oku canım salavat getir dua et. Kötü şeyleri at kafandan çok mutluyum bebeğim çok sağlıklı diye telkinlerde bulun sürekli.
Canim Kanada'da yasıyorum buz gibi havası. Dualar ediyorum her gece ferahlıyorum öyle uykuya dalıyorum. Bu senin 4. Hamileliğin galiba ? Suan 3 çocuğun mu var ? Korkmadın ilk hamile kaldığına?

Canim Kanada'da yasıyorum buz gibi havası. Dualar ediyorum her gece ferahlıyorum öyle uykuya dalıyorum. Bu senin 4. Hamileliğin galiba ? Suan 3 çocuğun mu var ? Korkmadın ilk hamile kaldığına?
Benim ilk iki hamileliğim ve bu hamileliğim hep plansızdı. Korunmayı öğrenemedik bi türlü tabii başta endişeler oluyor illaki ama rabbim herşeyin kolaylığını veriyor canım. Sen yeter ki ona teslim ol o her şeyi yoluna koyuyor. Ailen falan var mı yanında. Ben de yalnız büyüttüm hep eşimin desteğiyle.
Kanada dedin ben de üşüdüm burda soğuk olsa ben de yataktan çıkmak istemem allah kolaylık versik

Benim teyzemde canadada haşıyor kendşsş montreald
benim teyzemde canadada kendisi montrealde yaşıyor kızı torontoda hatta geçen gğn resim koymuş facebookta hala kar vardı ama orası torontomuydu montrealmi bilmiyorum

Bende öyle yapıyorum rabbime el açıp hayırlısını istiyorum ve ona teslim oluyorum. Benim ailem Bursa evet çok şükür. Onlar olmasaydı ne yapardım bilmiyorum, eşimde bana yardımcı olur her anlamda hanile kalmadan önce bile. Amin canim :)

Canim Toronto da felaket bir kar yağdı 2 gün boyunca yerler hep kar . Yürümekte zorlanıyorum valla. Bende Toronto da yaşıyorum

Kızlar bebeğimi kaybettim,ikizlermiş bilmiyodum.Tek yumurta ikizleriymiş.Gelişimleri bozuk ve kalp atışları yoktu.İnşAllah sizler sağ salim kucağınıza alırsınız.
Geçmiş olsun canm umarım en kısa zamanda yeniden hayırlı haberlerini alırız

Günaydın kızlar öncelikle bebeğini kaysedenlere rabbim sabır versin.inşallah yeni hayırlı evlatları olur biranönce.yeni hamile kalanlarada hayırlı olsun inşallah.arkadaşlar ben hala göğüslerime dokunamaz haldeyim çok acıyor bu kadar sürmesi normalmi sizce.ben daha doktora gitmedim haftaya gideceğim ne kesenin varlığını biliyorum ne da bebeğin varlığını beklemek çok zor gerçekten.

Kızlar ben de aranıza transfer oldum dün bat tı acile gittik hcg 383 çıktı hala inanamıyorum yol gösterin bana lütfen cok değişik bir duyguymuş
Hoş geldin canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı olur kucağına almayı nasip etsin Rabbim, gözlerim doldu okuyunca

Canim benimde ayni gogusler sis ve aciyor normsldir bence.
Ben hamileligimi ilk ogrendigim gunden beri gribim saba kadarda oksurukten uyuyamiyorum cok zor oluyor. Dr da ilac verir diye gitmiyorum

O göğüs hassasiyeti bende de ver hele sabahları uyanıyorum ya Yok Böyle bisey gün gittikçe artıyor

Kızlar ben de aranıza transfer oldum dün bat tı acile gittik hcg 383 çıktı hala inanamıyorum yol gösterin bana lütfen cok değişik bir duyguymuş

Gozunaydin canim 2 gun sonra kani tekrarla 2kati cikmasi lazim. Sonrasinda da drun keseyi gormen icin sana gun verecektir. Hayirli olsuuun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…