- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #40.621
Sağol canım teşekkürlerCnm bizim hastane de yoktu diye gidip Ocak’ta yaptırdık bir ay sonra da ikinci dozu yaptıracaz şuan için bir test yok tabi sadece kalça usg si yapılacak oda bir aylık olunca
Parmağı emiyo kuzum. Ama biberon ve memeyi almıyoKüçük parmağını bebeğinin damağına koy bakalım emecek mi
Emiyordu da uykudan uyandırmak çok zor oluyordu. Kendinde olmadığı için tam olarak tutamadığı da oldu göğsümüPeki emiyo muydu? Benim göğüslerim şişti sertleşti birikti o yüzden almıyo. Sağıp biberonla veriyorum onu da almıyo delirmek üzereyim yavrum aç ve ben bişey yapamıyorm
18 kilo aldım :) 9 Kilom gitmişti senin gayet iyi benceKızlar hamileyken kaç kilo aldınız ve dogumdan sonra ne kadar verdiniz ben 14 kilo almistim 11 kilosu gitmiş bugün tartildim. Hamile olduğumu öğrendiğimde aslında mide bulantim ve istahim kapanmıştı o yuzden eski kiloma donmusum. Ama kiyafetlerim biraz dar oluyor
Anladım kuzum. Bizimki hiçbişey almıyor hemşirelere söylüyorum 5 saattir aç diye. Emzirme eğitimi verelim diyolar gelen giden yok. Boğmamak için zor tutuyorum kendimi. Ağlıyorum dayanamayıp. Sonra ağladığım için sütüm kesilecek diye daha çok ağlıyorumEmiyordu da uykudan uyandırmak çok zor oluyordu. Kendinde olmadığı için tam olarak tutamadığı da oldu göğsümü
Anladım kuzum. Bizimki hiçbişey almıyor hemşirelere söylüyorum 5 saattir aç diye. Emzirme eğitimi verelim diyolar gelen giden yok. Boğmamak için zor tutuyorum kendimi. Ağlıyorum dayanamayıp. Sonra ağladığım için sütüm kesilecek diye daha çok ağlıyorum
Yediklerin gaz yapiyor olabilir canım. Yediklerine falan dikkat et düzelir isallahYa benimkinde nye oldu bende mi sorun var ben anlamdm backlarini kasyr cocgm ya cldrcm cidden . Kaynanmda delrtyr nye bole oldu anlamadm
Tamam teşekkür ederim bi de onu denerim. İnşallah bu sefer olurŞırınga ile besleseniz internette videoları var. Serçe parmağı ve şırınga ya da serçe parmağı serum hortumu ile besleme videolari var mesela.
Gecen kuzenim de doğum yaptı onun bebekte surekli kasıyormuş kendini. Günde 1 cay kaşığı rezene veriyordu rahatladi baya çocuk verir misin bilmem ama aklında bulunsunKaynanam beni suclyr gaz icirysn cocgs ondn ole oouyr isteyerk yapmyrm arada gaz alyr tam ememiyr gogus ucumu kafaya taktm bgn agladm ya bu yuzdn sukur uyuyrda yavrum ole sancisi oldugunda hic uyuyamyr yavrum cidden annelk cok zorms
Bize yapılmamış canım internette okudum hipotiroid içinde kan tahlili yapıyorlarmış yenidoğana ama zorunlu değil demekki hastanelerde rutin olarak yapılmamış
Kızlar d vitamini kullaniyomusunuz? Içinde ayçiçek yağı var ya
5 saat aç kalması normalde olmaması gerekiyorken sarılığı olan bebekle nasıl ilgilenmiyorlar. Özelde misin devlet mi ? Doktora söyle canım kontrol saatleri var gelince durumu anlatAnladım kuzum. Bizimki hiçbişey almıyor hemşirelere söylüyorum 5 saattir aç diye. Emzirme eğitimi verelim diyolar gelen giden yok. Boğmamak için zor tutuyorum kendimi. Ağlıyorum dayanamayıp. Sonra ağladığım için sütüm kesilecek diye daha çok ağlıyorum
O kadar haklısin ki ve bende bu durumun farkındayım ama bazi şeyler elde olmuyor.Malesef evet sağdım ve iki göğüsten toplam 30 ml bile çıkmıyor.
O zaman gelecek güzel günleri düşün canım. Bebeğinle gecirecegin güzel günleri düşün. Sen üzülürsen bebekte etkilenir unutma.
Allah kolaylik versin. Moralini yüksek tutmaya çalış sütun kesilmesin.isallah biran önce duzelir kızında sağlığına kavuşur.Kızlar kızımın sarılık değeri 15 çıktı yatış verdiler. Göğsümde şiş, fazla süt var bebeğim ememiyo. Manuel pompa işe yaramadı elektrikli aldım şimdi. Anında doldurdu kabını. Lütfen dua edin de bi an önce düzelsin kızım . Moralim çok bozuk, durduk yere ağlayıp duruyorum.
Ben ocean aldim zeytinyagliKızlar d vitamini kullaniyomusunuz? Içinde ayçiçek yağı var ya
Özeldeyim kuzum. Doğumumu yaptıran ebeyi buldum o geldi yardımcı oldu sağolsun 10 dakika da olsa emdi kuzucum. Doktorda yatış yapınca geldi başka gelmedi5 saat aç kalması normalde olmaması gerekiyorken sarılığı olan bebekle nasıl ilgilenmiyorlar. Özelde misin devlet mi ? Doktora söyle canım kontrol saatleri var gelince durumu anlat
Amin inşallah canım çok sağolAllah kolaylik versin. Moralini yüksek tutmaya çalış sütun kesilmesin.isallah biran önce duzelir kızında sağlığına kavuşur.
Ay iyi fikir ben de yapayim menume bir sey eklensin ne yiyorsunuz Allah askina ben bir sey yiyemiyorum. Bir liste yapip onlari yemek lazimcnm nohut kuru fasulye mercimek aman aman sakin yeme ve gazli icecekler sakin icme cnm.en azindan ilk 3 ayini cikar ondan sonra bebegin durumuna gore yer icersin.
benim de canım mercimekli kofte istiyor ama frenliyorum
bulgur demisken yarin kısır yapip yicem bol bol
Metsili doktor yaziyor mu canim persembe ddoktora gidecegiz de duruma gore isteyim. Kekik ve nane sutu azaltiyor diye duydum bir de maydonoz. Yemiyorum kesinlikle bunlari. Ne yiyorsun sen bana da fikir olsun bir sey yiyemiyorumEvet gaz yapıyor meselâ bir tek bumu? Fasulye,mercimek,sarımsak,sogan,brokoli,karnabahar,lahana,yumurta,hazmı zor olduğu için et,süt,vs vsne yicez en faydalı şeyler gazlı gaza çözüm bulacaksın yememezlik yapmicanmetsil die bir ilaç var bebekler için hiç yan etkileri yok,ben daha önce onu kullandım kızlarımda şimdi almıyorum ilaç, kekik çayını daha faydalı buldum hem doğal, ben doğal şeylerden yanayım hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?