2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar hamileyken kaç kilo aldınız ve dogumdan sonra ne kadar verdiniz ben 14 kilo almistim 11 kilosu gitmiş bugün tartildim. Hamile olduğumu öğrendiğimde aslında mide bulantim ve istahim kapanmıştı o yuzden eski kiloma donmusum. Ama kiyafetlerim biraz dar oluyor

Peki emiyo muydu? Benim göğüslerim şişti sertleşti birikti o yüzden almıyo. Sağıp biberonla veriyorum onu da almıyo delirmek üzereyim yavrum aç ve ben bişey yapamıyorm
Emiyordu da uykudan uyandırmak çok zor oluyordu. Kendinde olmadığı için tam olarak tutamadığı da oldu göğsümü

18 kilo aldım :) 9 Kilom gitmişti senin gayet iyi bence

Emiyordu da uykudan uyandırmak çok zor oluyordu. Kendinde olmadığı için tam olarak tutamadığı da oldu göğsümü
Anladım kuzum. Bizimki hiçbişey almıyor hemşirelere söylüyorum 5 saattir aç diye. Emzirme eğitimi verelim diyolar gelen giden yok. Boğmamak için zor tutuyorum kendimi. Ağlıyorum dayanamayıp. Sonra ağladığım için sütüm kesilecek diye daha çok ağlıyorum

Şırınga ile besleseniz internette videoları var. Serçe parmağı ve şırınga ya da serçe parmağı serum hortumu ile besleme videolari var mesela.

Kaynanam beni suclyr gaz icirysn cocgs ondn ole oouyr isteyerk yapmyrm arada gaz alyr tam ememiyr gogus ucumu kafaya taktm bgn agladm ya bu yuzdn sukur uyuyrda yavrum ole sancisi oldugunda hic uyuyamyr yavrum cidden annelk cok zorms
Gecen kuzenim de doğum yaptı onun bebekte surekli kasıyormuş kendini. Günde 1 cay kaşığı rezene veriyordu rahatladi baya çocuk verir misin bilmem ama aklında bulunsun

Bize yapılmamış canım internette okudum hipotiroid içinde kan tahlili yapıyorlarmış yenidoğana ama zorunlu değil demekki hastanelerde rutin olarak yapılmamış

Hipotiroide topuk kanı testinden bakılıyor zaten.

Kızlar d vitamini kullaniyomusunuz? Içinde ayçiçek yağı var ya

15 günlük olunca başladık. Wellcare marka kullanıyoruz. Zeytinyağlı.

5 saat aç kalması normalde olmaması gerekiyorken sarılığı olan bebekle nasıl ilgilenmiyorlar. Özelde misin devlet mi ? Doktora söyle canım kontrol saatleri var gelince durumu anlat

O kadar haklısin ki ve bende bu durumun farkındayım ama bazi şeyler elde olmuyor.

Allah kolaylik versin. Moralini yüksek tutmaya çalış sütun kesilmesin.isallah biran önce duzelir kızında sağlığına kavuşur.

5 saat aç kalması normalde olmaması gerekiyorken sarılığı olan bebekle nasıl ilgilenmiyorlar. Özelde misin devlet mi ? Doktora söyle canım kontrol saatleri var gelince durumu anlat
Özeldeyim kuzum. Doğumumu yaptıran ebeyi buldum o geldi yardımcı oldu sağolsun 10 dakika da olsa emdi kuzucum. Doktorda yatış yapınca geldi başka gelmedi

Ay iyi fikir ben de yapayim menume bir sey eklensin ne yiyorsunuz Allah askina ben bir sey yiyemiyorum. Bir liste yapip onlari yemek lazim

Metsili doktor yaziyor mu canim persembe ddoktora gidecegiz de duruma gore isteyim. Kekik ve nane sutu azaltiyor diye duydum bir de maydonoz. Yemiyorum kesinlikle bunlari. Ne yiyorsun sen bana da fikir olsun bir sey yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…