2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sen ayaga kalkabiliyorsan benden bin kat iyisin bence. Dedigim gibi ben sakatlandim sandim artik. Cok sukur geçiyor

Nohut baklagiller gaz yapar evet ayrica doktorum bulgurda gaz yapar demisti bana. Soylede bisey var kisiden kisiyede degisiyo bakarsin sen de nohut gaz yapmiyodur onu yedikten sonra bebisi gozlemleyerek anlarsin.
Bulgur süt yapiyor diye biliyorum bir tek onu yiyorum gonul rahatligiyla ama bilemiyorum. Nohut fasulye herkse gaz yapiyordur hazmi zor baklagiller. Ne yiyecegiz artik gazsin bebisi olanlar yazsalar menu olustursak

10 almıştım 6 s gitti. 4 kaldı bende de ama hiçbir pantolonum olmuyor maalesef. Kalanın da hepsi bacaklarımda ve kalçamda sanki.

Bulgur süt yapiyor diye biliyorum bir tek onu yiyorum gonul rahatligiyla ama bilemiyorum. Nohut fasulye herkse gaz yapiyordur hazmi zor baklagiller. Ne yiyecegiz artik gazsin bebisi olanlar yazsalar menu olustursak
Doktor bana bulgur gaz yapar deyince hic yapip yemedim. Protein agirlikli beslen dedi bende eti daha cok yiyorum. Sebze olarak ispanak pirasa aldim ama gaz yapar mi bilmiyorum. Patates taze fasulye gaz yapmaz heralde buzluga fasulye atmistim. Bezelyede gaz yapar diye okumustum. Bol kimyon atiyorum emin olamadiklarima.

Ben herşeyi yiyorum ayrımsız nohut fasulyeyi akşamdan ıslatıp sabahına kaynatırken bir iki kaşık kimyonla kaynatıp yemeği öyle yapıyorum ama bunun yanında kendim rezeneli çay yapıyorum içine hurma üzüm tarçın karanfil ekleyerek ayaklarımı sıcak tutuyorum çorapsız terliksiz durmuyorum şimdiye kadar hiç gazımız olmadı inşallah böyle devam eder

Emmesinde sıkıntı yok ozaman maşallah doktora sor yada sağlık ocağına benimde ilk mememi almamıştı hemşireler damağını öyle kontrol ermişti ben emzirememişim ama biberonu neden almıyor acaba
Anlayamadım ki kuzum. İğrenç birşeymiş gibi ittiriyo. Önce kullanmıcam asla diyodum muhtaç kaldım bu seferde bizimki istemiyo

Son düzenleme:
İnşallah canım güzel bir doğum olur senin içinde.
Kvye gelince ben kv saygısızlık yapma tarafı değilim ama hakkınıda savuncan kendini ezdirenlerdende pek haz etmem bana bak msla biz bir yıldır görüşmüyoruz daha uzun sürer inşallah sağlığına bebeğine odaklan herşey gönlünüzce olsun inşallah

Canim seni çok iyi anlıyorum benimde çatım dar degildi ama problemler vardı dr normal olursa riskleri var demisti çok fazla dikişin olcak demisti ben ona razıydım sezeryandansa o kadar arafta kaldimki ama sonra suyum geldi açilma olmadi mecbur sezeryan oldum. Şimdi bana sorarsan hic riske atcak bisey yokmus normal dogum yapip bebegine bakamayan yataktan kalkamayan çok insan var bense uyusukluk gecer gecmez kalktim dahada hiç yatmadım iyiki sezeryan olmusum dedim diğer turlu bir sürü dikişim ve yırtilmam olacaktı ve eminim daha fazla acı cekecektim.

Metsili doktor yaziyor mu canim persembe ddoktora gidecegiz de duruma gore isteyim. Kekik ve nane sutu azaltiyor diye duydum bir de maydonoz. Yemiyorum kesinlikle bunlari. Ne yiyorsun sen bana da fikir olsun bir sey yiyemiyorum
Evet yazıyor canım, ben henüz nane tüketmedim ama kekiği hergün içiyorum
Bi sakinlik veriyor banada bebeğimede, stres azaltıyor malum lohusayız ihtiyacımız var rahmi temizliyor parça falan kalmasını engelliyor normal doğum benimki bunada ihtiyacım var gaz sancısını ve gazı gideriyo hem annenin hem bebeğin süte geçiyo malûm,drlarıda pek dinlemem ben bana faydası oluyormu ona bakarım ben.Sende al çayını yap iç bak sana iyi geliyomu gelmiyomu dene ne kaybedersinki hiç bir zararı olmayan mucize bir bitki

Kızlar kızım 22 günlük oldu 2 gün öncesine kadar günde 3-4 defa kaka yapıyordu nezaman 20 günü doldu günde 1 kez yapmaya başladı annem normal diyor büyüdükçe böyle olur bazı günler artık yapmazda diyor sizinkiler ne durumda ya canım sıkıldı

Ckolatakahve Canım geçmiş olsun, benimde bebegimde sarılık vardı 13 .9 du sapsarı oldu çocuk gözünün beyazı bile sarardı korktum daha önce sarılık olan bi çocuk görmemiştim çünkü.Dr iki gün sonra yine gel dedi annem izin vermedi bol bol emdir bol banyo yaptır ışıkta beklet dedi eskiden her çocukta olurdu böyle çıkması atlatması daha iyi dedi öyle yaptım bir haftada çocuk normal rengine döndü dra götürdük geçmiş dedi çok şükür atlattık biz darısı senin bebeğine inşallah.

Teşekkür ederim canım moral oldun bana dr.um bugün karar verdi kendisi ablamın arkadaşı zaten aldı karsısına uzun uzun konustuk ptesı sabahı sezaryen olacagız nasipse. hayırlısı buymuş beni riske atmak istemiyor ben de dayanamıyorum sancılara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…