2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben bu gece mama denicem kızlar sürekli meme istyor benimki daha sütüm dolmadan. Aslında yeteri kadar da var ama bilemedim. Emzrdkten sonra 30ml vericem bakalım...

Pirasa gaz yapiyo. Bende fena yapti cocuguda etkiledi

Canım doğumun nasıl olacağıyla ilgili şartlama kendini doktoruna güveniyorsan beraber ortak bir karar alın derim. İlla bormal veya illa sezaryen demek doğru değil bence. Bende normal çok istedim neler yaptık normal olsun diye ama sezaryen oldu mecburen ve iyikide olmuş diyorum belden uyuşturmayla sezaryene başladık çok panik oldum ve genele döndü anestezi. Normal olsaydı asla yapamazmışım onu anladım. Hastanedeki bi ebe şu cünleyi kurdu bana ve çok hoşuma gitmişti, normal doğum bebek ve anne için en sağlıklı olan doğumdur gerek sezaryen gerek vajinal. Gerçekten öyle hayırlısı ve sağlıklısı için dua et

Amin canım inşallah. Biraz emme sıkıntımız var onu da atlatıyoruz. İnşallah sizin gibi tez zamanda geçer. Çok teşekkür ederim moral oluyo sizlerinde yaşayıp rahat bi şekilde atlatmış olması. Allah razı olsun

Ben bu gece mama denicem kızlar sürekli meme istyor benimki daha sütüm dolmadan. Aslında yeteri kadar da var ama bilemedim. Emzrdkten sonra 30ml vericem bakalım...
Canım anne sütü çabuk sindiriliyor, bebekler de minik olduğu için çekmeye uğraşırken kalori kaybediyor emerken sindiriyor o an yine acıkmış oluyor ve emmeye devam etmek istiyor. Benim oğlum da aşırı emiyordu tuvalete bile gidememiştim kaç kez, agresifleştim hatta. Çok emmek de gaz yaparmış bu arada, sindirilmiş ile sindirilmemiş süt karışımına neden oluyormuş sanırım. her emzirmeden sonra 30 verince uyumaya başladı benimki.bence sütün fazlaysa sağıp saklamayı dene.

Canım hastnede misin? Benm dde 2 gün çok zor emdi. Hemşire çağıra çağıra bir hal olmuştum. En son bir hemşire götürdü midesinde amniyon sıvısı çok varmış. Tokluk hissi verir 2 gün daha emmeyebilirdi demişti. O sıvıyı aldılar ve hemen emmeye başladı.

Neden panikledin spinal anestezi de

Bugün ağladıkç aynı memeyi verdm sağmaya çalıştım bir şey çıkmadı mlesef. Diğer memeyi sonraya sklıyorum. Mama da alsın bakalım. 4 gün önce tarttığım kkiloyla aynı. Son bir kaç gündür çok ağlıyorum sütüm mü azaldı acaba bu yüzden.

Merhaba kızlar bugün gaz sorunu için doktora gittik fakat sarılığımız geçmemiş o kadar foyoterapiye emzirmene rağmen değer yükselmiş 16,5 olmuş tekrar. Şimdiye kadar sıfırlanması lazımmış. moralim çok bozuk anne sütü sarılığı olabilir dedi doktor bir sürü tahlil yapıldı yine. Çok güzel emiyor sütüm de var gibi ama hiç kilo da almamışız.Dua edin bize

Almıyor canım. İlk zaman aldı ama şimdi asla almıyor onu napcam bilmiyorum
Bize ilk önce hastaneden kocaman birşey aldırdılar çığlık çığlığa alıyordu ağzına .Bugun aventin göğüs ucu koruyucusunu aldım çok güzel emiyor 2 boyutu var 15 mm ve 21 mm ben küçük olanını aldım istersen bi dene canım

Gecen kuzenim de doğum yaptı onun bebekte surekli kasıyormuş kendini. Günde 1 cay kaşığı rezene veriyordu rahatladi baya çocuk verir misin bilmem ama aklında bulunsun
Canm sukur duzeldi kendine geldi kizim ya ama alicam o rezene cayindan icicem bebegede etki eder

Ruya Naz0 bebeğiniz memeyi almadığında hemşireler kontrol mü ettiler damağını?
Evet eğer parmağınıda tutmasaydı bebekte bir sorun var demekmiş ama parmağını emdi sonra hemşireler emzirtti birkaç defa alıştı şuan sorunumuz yok emziktede memedede damağını uyarması değmesi gerekiyormuş

Arkadaşlar sarılık hepimizin baş belası bizim 11.8di dr bol bol emzir 3gün sonra tekrar getir dedi ve kilomuz 2800 e gerilemişti 2-3 saatte bir emZirdim zorla malum sarılık uyutuyor birde her sabah güvendiğim yerden kelle paça çorbası içtim 3.gün kilosu 3100 çıktı ve sarılığı 9 a düştü farklı yediğim çorbaydı ben buna yordum aklınızda olsun kilo alınca sarılıkta düşüyormuş zaten ne yedin ne yaptın sen diye doktor bile şaşırdı

Ben biraz açık sözlü bir insanım kırmak istemem saygısızlıkta yapmak istemem ama cok canıma tak ederse soylemektende geri durmam. Onlarda biliyor bu huyumu:) çeneleri durmuyor iste büyükler ya hersey kendileri gibi olsun istiyorlar. Amin insallah herseh güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…