2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Vermen gereken süt miktarı kilosuna göre belirleniyor canım. Aşağıda sana nasıl hesap yapılacağını göndriyorum. Benim kızım şuan 3 kilo 2,5 saatte bir 60 cc veriyorum.

Eklentiler

• 3E900589-6230-4600-A59A-9CCA01636961.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 69
8 kilo almıştım. 4’ünü doğumda 4’ünü doğumdan sonraki ilk 1 haftada verdim. Şuan hamilelik öncesi kilomdayım.

iyi düşün iyi olsun canım yani ben de az diye düşünüyorum mama veriyoruz ama kilo alsın diye doktor düşük kiloda doğan bebeklee ilk ay 1 kiloþ:66 ... . almali dedi. benimki 500 gram almıştı. mamayi ......
çok az veriyordum . sonra arttırınca 4 günde 200 gram aldı. Aslında kilosunun 6da 1 i kadar anne sütü yeterliymiş. Ama bizde yetmedi sanırım

Benim kızda pek kilo almamış gibi ilk ay 500 gr almaları gerekiyormuş. İlk ay 2 kiloyu sadece anne sütüyle mi aldı?

Canım yazmıştım sınır 17, eğer sen evde çok iyi ilgilenip besleyebilirim diyorsan yatışa izin vermeyebiliyorsun.
Anladım canım teşekkür ederim. Bizimki emmiyodu ki mecbur yattık. Göğsümde süt birikti sağdım, şimdi anca azar azar emiyo kuzum. Ucunu şiş olduğu için alamamış Dr öyle dedi.

Canım yazmıştım sınır 17, eğer sen evde çok iyi ilgilenip besleyebilirim diyorsan yatışa izin vermeyebiliyorsun.
Anladım canım teşekkür ederim. Bizimki emmiyodu ki mecbur yattık. Göğsümde süt birikti sağdım, şimdi anca azar azar emiyo kuzum. Ucunu şiş olduğu için alamamış Dr öyle dedi.

Allah allah öyle bişey mi varmış. Geçmiş olsun kuzum. Herhalde bizde yoktur. Hiç emmiyodu şişliktenmiş. Sağdım dün bayağı. O zamandır saatte bi emiyo şükür. Rengi de düzeldi

Hastanedeyiz kuzum

Canim sariligi gecsin alacak. Senin sütun azalmasin gunde 3 5 defa sag at buzluga ben oyle yapiyorum. Annesi sariliktan ememiyor bir de tabsiyem tsh ve ts4 baktir guatr olunca da ememiyorlar
Sağıyorum kuzum maşallah sağdığım halde kıyafetlerim yatak falan ıpıslak oluyo, kalkanda kullanıyorum halbuki. Dünden beri düzeldi şükür. Saatte bi kalkıp 10-15 dakika emiyo çok şükür. Sarılığı hafifliyo

Benim sütüm azalıyo ya napsam ki blemedm
Valla kuzum ablam çok araştırma yaptı bu emzirme konusunda. Sık emzirme bebek uyurken de sağım yapmak lazım. Ne kadar boşalırda göğüsler o kadar süt üretimi olurmuş . Ama benim halim kalmadi bunu yapmaya, ne zaman uyusa oğlum ben de çamaşır bulaşıkları yemeği hallediyorum , onun dışında uyanınca emziriyorum o emdiği kadar artık.
Bir de gece emzirmesi önemliymiş süt hormonu en çok gece salgılanıyormuş.

Gece gündüz emziriyorum valla sürekli memede çocuk ama sütüm azaldı resmen ağlamaktan. Pek br şey çıkmıyor çocuk da sürekli ağlamaya başladı. Emdikten sonra 30 ml sütsçıkıyordu şimdi br kaç famla ancak. Emzrip üzerine maka vveriyorum şimdilik. Dah da azalır mı acaba süt bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…