2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
25 gün sanırım canım 10 gün de yoğun akıntılı leke ped kullanmayi son 4 gündür bıraktım.
Ben üç dört gün çocuk bezi taktım sonra gece pedi bir hafta kadar gün şimdi normal boy ped günde en az beş altı kez değiştiriyorum. Sanki daha erken bitmeliydi gibi geldi nedense normal o zaman dimi

Ben üç dört gün çocuk bezi taktım sonra gece pedi bir hafta kadar gün şimdi normal boy ped günde en az beş altı kez değiştiriyorum. Sanki daha erken bitmeliydi gibi geldi nedense normal o zaman dimi
Kızımı sezeryanla dogurdum 48 gün kanamam vardı benim sonra 1 hafta kesildi sonra adet oldum oda 18 gün sürmüştü

Benim de aynı tatlı çok yiyesim var. Hamilelikte aşermedim hiç kısmet lohusalık zamanınaymış annem ve eşim yanımdaydı onlar varken çok iyiydi. Öğün atlamadan odaya getiriyorlardı yemeği hoşafı ara öğünleri vs. Önce annem gitti iki üç gün sonra eşim işe başladı ben kaldım aç çocukta da hırıltı başladı uykuya dalamıyor sürekli sallamak gerekiyor odadan çıkamadım. Dün annem geldi yine çok şükür de karnım doyuyor

Oo bayağı çok sürmüş. Arkadaş bana eve geçtikten iki üç gün sonra günlük ped kullandım kanama çok olmadı demişti onda kalmış aklım
Kişiden kişiye degişiyor galiba benim normalde adetlerimde çok kanamalı olur 8 gün sürer mesele eltim de sezeryan oldu 4 gün sadece kanaması oldu baya fark var aramızda

Merhaba bayanlar. Bemde 12.12de doğum yaptım uyumaktan nefret eden bol gazlı bi kızım oldu alt değiştirirken ki durum bizdede var malesef size tavsiyem alt değiştirirken saç kurutma makinesini açın melek gibi oluyorlar.. 4 yaşında bi kızım var koliğin en zorunu yaşadım sadece saç kurutmayla sakinleşiyordu denemenizi şiddetle tavsiye ediyoeum en azından biraz sakinleşirler

Kilo da almamışsa
Benim kızda pek kilo almamış gibi ilk ay 500 gr almaları gerekiyormuş. İlk ay 2 kiloyu sadece anne sütüyle mi aldı?
Evet sadece anne sütüyle aldı

Normal bence canım ama ben 2.gün gece ekstra pedi takmaya başladım. çok aşırı kanamam olmadı.

Doğum yapalı 12 gün oldu ve geceleri 0 uyku kızlar ama yinede zorsunmuyorum çok şükür sağlıklı eli yüzü düzgün bu günlerde geçecek emin olun.. büyük kızımla eşim yatak odasında ben otırma odasında kalıyorum çünkü gece büyük kızımı uyandırıyo cadı:b ilk kızımda okadar ağladım okadar sinir krizi geçiriyodumki uyumuyor sürekli ağlıyo diye ama bunda asla sakinliğimi bozmuyorum rabbimin bize emanetleri inşallah bu günler geçip rahata kavuşacağız

Benim bebisde memede uyumaya alisti emzik versem mi memeyi rededer mi kizimda vermemistim ayni durumu yasamistim emzigi hic sevmiyorum cunku. Simdi versem mi diye dusunuyorum. Kullananlar nasil ne zamanlar kullaniyorsunuz iyi oluyor mu
Ben gece durmazsa hem memede durmak isterse günde 1 defaliga mahsus veriyorum gündüz hiç vermiyorum cünku bende sevmiyorum

Kizlar bebegim 18 gunluk bisey sorcam günde 10 kere falan kakasini yapiyo sadece anne sutü aliyo az az yapiyo ama her emmeden sonra yapiyo bu normal burda gordugum mesajlar hep günde 5-6 defa diyoda

Kizlar bebegim 18 gunluk bisey sorcam günde 10 kere falan kakasini yapiyo sadece anne sutü aliyo az az yapiyo ama her emmeden sonra yapiyo bu normal burda gordugum mesajlar hep günde 5-6 defa diyoda
Benim ilk 3 hafta günde 10-12 kere yaptı. 3.haftadan sonra günde 1-2’ye düştü. Normal yani.

Kızımı sezeryanla dogurdum 48 gün kanamam vardı benim sonra 1 hafta kesildi sonra adet oldum oda 18 gün sürmüştü
Kanamayla adeti nasıl ayırdettin canm. Benim 23.gün kanamam kesilmişti. 1 hafta sonra tekrar başladı. Ama ben onu da kanamanın devamı olarak görüyorum şuan. Acaba ben de adet mi oluyorum? Bu kadar erken adet olunur mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…