2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim sütüm azalıyo ya napsam ki blemedm
Canım azalmıyordur bebeğin büyüdükçe daha çok çenesi güçlenip daha çok emmeye başlamıştır oyüzden sana öyle geliyordur ilk zamanlar ki dolgunluk olmaz artık göğüslerin boş gibi gelir ama emince geliyor sık sık emzir sen stres yapma yeter sütün sıvı alımın çok olsun

Annem beni çok strese soktu mama ver aç bu çocuk sütün az dye diye ben de o psikolojye girdim. Eskiden yorulup bırakıyordu ama bir kaç gündür emiyor hatta 2 memeyi de emebiliyor. Yne 2 saat uyuyor. Mama verince de 2.5 saat uyudu dün. Saat 10dan beri aralıklı olarak emziriyorum en son 60 ml mama yaptım herhalde bir şey yok diye. Onu da içti. Tok olsa almazdı diyor annem hiç sütün yok diyip duruyor.

Aynısını annemde yaptı geçen hatırlarsan buraya yazmıştım kızım iki kez çok kötü kustu diye işte o gün annem mama verdi çocuğa çocuk o günden beri kakası azaldı hergün 4-5 kez kaka yapan çocuk 24 saatte 1 yaptı ben anlamıyorum ki ne var mamada istiyorlar ki pofuduk pofuduk şişsin bebekler annnelerimiz kaynanalarda tosun gibi olunca rahat etsinler benim bebeğimin de sıkıntısı şu ağlıyor mememi veriyorum iki çekiyor uyuya kalıyor hemen sonrada ağzına sütüm doluyor yandan boşalıyor çok üzülüyorum sütlerim boşa gidiyor 2 ocakta 1 aylık kontrolü ve aşısı var çok merak ediyorum kilosunu

Canim 1. sutum azaliyor azalacak diye dusunme
2. Bol su ic
3. Maltana icecegi var ondan ic gunden 2 3 tane
4. Humana still tea ic
5. Galaktago sut artirici damla var ondan al
6.MUTLU OL ki sütün artsin
Soylemesi kolay bebekli hayat zor ama sana nasil güzel guzel bakacak annem diyecek ilk kelimelerine yaptiklarina hayran kalacaksin. Simdi lohusalik nedeniyle bebegine isinamadin ama gececek canim gguzel dusun güzel olacak hersey. Sonucta 9 ay gozune baktin gelsin diye minik misafirinin

Bol bol su iç ve sık sık emzir canım. Bunun ikisi kadar bişey fayda etmez. Benimkisi maşallah bol bol. Ben çok sık emziriyorum. Bide bana humananın çok faydası oldu sanırım. Lactamil in süt çayıda bayağı iyi. Hurma ve incirle destekle

Benim bebisde memede uyumaya alisti emzik versem mi memeyi rededer mi kizimda vermemistim ayni durumu yasamistim emzigi hic sevmiyorum cunku. Simdi versem mi diye dusunuyorum. Kullananlar nasil ne zamanlar kullaniyorsunuz iyi oluyor mu

Kuzum ağlayınca benimkide hiç kendiliğinden akmıyo. Stres çekiyo sütü. Moralim iyiyken sürekli akıyo

Kızlar doğum yapalı 35 gün oldu sarı sulu akıntım var beyaz mi olmaliydi şimdiye kadar sizlerde nasıl?

Bizim de öyleydi canım. 15.5 ti kanda 16 küsür çıktı. Ben de üzüldüm ağladım başta hep ama inan ki üzülecek birşey yok. Sütün de varmış bak çok şükür. Sürekli emzir altını al ışığa koy. Ne kadar çok kaka yaparsa ve ışıkta kalırsa o kadar çabuk atlatırsınız. Bizim akşam yatış oldu sabaha kadar 9 a düşmüştü ve 110 gr da kilo alımı olmuştu. Kendini üzme sütün kesilir soğukkanlı olmaya çalış canım bebeğinin sana ihtiyacı var güçlü olmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…