2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Merhaba taze güzel annisler:))Kızlar korse almak istiyorum ne almalıyım. Kıllanıp memnun kalanlar ne kullandiklarini veya nasıl birsey almam gerektiğini yazabilirse çok memnun olurum.

Çok teşekkür ederim kuzum. Bende ağladım çok ama bebeğime odaklanıp bol bol emzirdim 1,5 saatten fazla ara vermedim. Sabaha 7 ye düşmüş çok şükür. İnsanın ruh durumu bebeğine göre şekilleniyo resmen. Allahıma şükür şu an iyi

Kızlar korse hakkinda konusmalar olmus ben doktoruma sordum istersen tak psikolojik olarak rahatlatir ama göbegi yok etmez dedi eger yok etmek istiyosan spor yapcaksin dedi. Yapilacak sporda 20. Günden itibaren 15 gun boyunca 15er defa yere yatip bacaklarla dairesel hareket yapmakmis. Birde kişinin karin kaslarinin durumuna bagliymis eger kaslar çok yipranmissa ne yaparsan yap iyilesmez dedi ama saglamsa bu hareketle duzelir dedi

Karnimiz ne zaman kuculur acaba benim hala sis hamile gibi olmasada gorunur bi karnim var heralde 2 3 ayi bulur. Eski pantolonlarima girmek istiyorum artik

KıZlar merhaba giremiyorum kızım 7 günlük oldu dün göbek bağı düştü bugün banyosunu yaptırdık sorum şu yarım kundak yapıyor musunuz ben çoğu zaman yapıyorum daha iyi uyuyor sanki

Canım o 1 haftalık arada hiç kanama olmadı sonra olunca adet oldugumu anladım çünkü ben emzirmedim de emzirenler daha geç olabiliyolar benim adet kanaması gibi çoktu ondan sonra her ay aynı günde düzenli adet oldum

Ben ameliyathaneye girerken titriyodum. Daha kesmediler diye dusunurken bebek cikti :) hic merak etme oyle cekistirme falan hissetmiosun
Yarın dogum var yazın bir nebzede olsa içimi rahatlattı allah razı olsun en kafama taktıgım konu neye göre hissedip yada hissetmiyolar bilmiyorum hissedenlerde var çünkü inşallah ben hissetmem

Koalina neden öyle düşündün? Sebebi var mı?
Mama veriyor musun?
Emzik biberon var mı?
Anneme göre öyleymiş,çocuk aç ona göre gece uyumdığı için. Mama 2 kere verdim, emziği de artık beni emzik yerine kullanınca veriyorım bazen ama çoğunlukla memede uyuyor.

Yarın dogum var yazın bir nebzede olsa içimi rahatlattı allah razı olsun en kafama taktıgım konu neye göre hissedip yada hissetmiyolar bilmiyorum hissedenlerde var çünkü inşallah ben hissetmem

Rabbim bebeğini kolaylıkla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Ezmu0810

Benim kanamam kesilmişti tekrar başladı. O yüzden hala kanamam var akıntım yok. Senin kaçıncı günde kesildi kanaman canm.
Canım net hatırlamıyorum ama sanırım 25 ten sonraydı, 5-6 gün sulu kan gibiyidi, en son sarı suluya döndü. Bugün baya azalmış çok şükür.

Anneme göre öyleymiş,çocuk aç ona göre gece uyumdığı için. Mama 2 kere verdim, emziği de artık beni emzik yerine kullanınca veriyorım bazen ama çoğunlukla memede uyuyor.
Hayır canım uyumaması doymadığını göstermez ki
Yenidoğan o, annesini arıyor tabi ki.
Emzik biberon meme reddi sebebidir.
Yenidoğan döneminde doyma kriteri kakasıdır. 24 saatte 3 kere 1 lira büyüklüğünde kaka yapıyorsa tamam.
Sonra çişli bezleri olacak.
Linkleri okur musun?

http://www.lllturkiye.org/2016/04/yenidogann-mektubu.html?m=1

http://www.lllturkiye.org/2015/12/memeyi-emzik-gibi-kullanmak-ne-anlama.html?m=1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…