2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben ameliyathaneye girerken titriyodum. Daha kesmediler diye dusunurken bebek cikti :) hic merak etme oyle cekistirme falan hissetmiosun
Ben hissettim çekiştirmeyi göğüs kafesimden aşağıya doğru gibiydi. Ama öyle korkulacak bi şey değildi. Hemşire ve anestezici konuşarak telkin ettiler, hakkatten de kısa bi sürede bebeğimi çıkardılar :)

Canım bayağı çiş ve kaka yapıyor aslında güzel emiyor. Günde 6-7 kere yapıyor kaka. Bugün 13 günlük hstane çıkışımız 2700dü, bugün 3300 tarttık hadi 100 gram fazla tartmış olalım. Kötü gelmedi bana ama annem sürekli sütün yok çocuk doymuyor dye diye sinir etti bizi.

Maşallah o kadar kaka yapıyor ve kilo alımı da çok iyi.
Emzik, biberon, mama üçlüsüne hiç girme

Maşallah subhanallah kuzum sakın mama verme bence, benimki bir ayda 500 ü zor aldı, senin sütün yetiyor ve kaliteli ki kilo almış bebeğin.

Maşallah subhanallah kuzum sakın mama verme bence, benimki bir ayda 500 ü zor aldı, senin sütün yetiyor ve kaliteli ki kilo almış bebeğin.
Canım sütüm hala sarı sağınca da çok az çıkıyor ama yeterlidir belki de. Keşke yanımda kimse olmasa ben bebeğe göre giderim hiç mama düşünmemiştim annem çok strese soktu beni. Bir hftaya gidecek inşallah

Arkadaşlar merhaba, çocuk dolayısı ile girip okuyamıyorum bile. Ama bir mucize keşfettim de paylaşayım dedim.. medela nipple shield göğüs ucu koruyucu.. mükemmel birşey.. başta direndim almadım. Arkadaşım kızım deli misin çok rahat kullan dedi.. ne göğüs ucu yarası ne başka birşey.. ve çocuk çok rahat emiyor.. ben mamaya başlamıştım.. şimdi rahatça emzirebildiğim için mamayı da bıraktım.. dehşetle öneririm. Araştırın derim

Maşallah o kadar kaka yapıyor ve kilo alımı da çok iyi.
Emzik, biberon, mama üçlüsüne hiç girme
Kaka yapmasına da laf saydı annem. Çok kaka yapıyor diye üşüyor dedi, ishal dedi sarmaladı isilik oldu çocuk. Çok rahat gaz çıkarıyordu karnı ağrıyor dedi. Sadece 2 saatte bir emiyordu, uyanmazsa ben kaldırıyordum ona da fazla dedi. bazen geri uyuması zor oluyor 2 saat uğraşıyordum bir o meme bir bu meme canım sıkılıyordu yorgun oluyordum.

kızlar bebeğim çok kusuyor henüz13 günlüğüz ve balgamla birlikte de kustuğu oluyor. hem özele hem devlete gittim birşey yok dediler. böyle olan var mı aranızda? neden kusuyor bebeğim?

kızlar bebeğim çok kusuyor henüz13 günlüğüz ve balgamla birlikte de kustuğu oluyor. hem özele hem devlete gittim birşey yok dediler. böyle olan var mı aranızda? neden kusuyor bebeğim?
Reflu yastigi kullaniyormusunuz bizimkide kusuyordu yastik iyi geldi besinlerin geri gelisini onluyormus egik oldugundan dolayi.Birde ben doyurduktan sonra yarim saat dik pozisyonda tutmaya calisiyorum

Reflu yastigi kullaniyormusunuz bizimkide kusuyordu yastik iyi geldi besinlerin geri gelisini onluyormus egik oldugundan dolayi.Birde ben doyurduktan sonra yarim saat dik pozisyonda tutmaya calisiyorum
hayır reflü yastığı almadım. emdikten sonra gazını alırkene kusuyor sonra yine aranıyor :/ çok emiyor sanki ondan olabilir mi ki? sütüm mü yaramıyor bilemedim üzülüyorum. midesini mi üşüttü? bir çok soru aklımda ama doktorlar baktılar bilemedim bende :/

Medela ninki burada satılmıyor ne yazık ki, ben avent marka kullaniyorum ama çok kayıyor.

emziroyoruz diye mi acaba canimiz tatli cekiyorki bari artsa keske ya.benim canim tatli olarak acayip cikokata istiyor ya her ogun yiyorum
benim de annem gitcek ya malesef napcm blmyrum.korkuyorum tek basima nasil bas edicem.
ya bugun besiginde bende sallamaya basladim.inat ettim sallamicm diye ama inadimi kirdim bugun.biraz olsun rahatladim.ama aksam cok uyudu insallah sabahlamam ya :-(
o degilde besikte sallamakla ayakta sallamak ayni sey degildir umarim.gercekten hic istemiyorm ayakta sallamayi hem uykusuzluk hem sirt hem ayak agrisi off diyorum.zaten gogus yaralari yuzunden rahatca emziremedigim icin acayip sirtim agriyor.
ben de ac kaliyorum cnm ya napcam bilmiyorum hic sevmiyorum gelisiguzel atistirmayi ama malesef bosluk buldugumuz hemen o an yememiz lazim.yoksa cidden olmuyor sutumuz de artmaz.acliktan ziyade suyu cok icmemiz lazim.
hirilti bizde de basladi gunde 3 4 kere burun damlasi yapiyorum bakalim insalah duzelir

E canım söyle bu kadar kilo almış yetiyor anne de. Yetmeseydi bu kadar alamazdı de.

Bebeğim 2-4 günde bir kaka yapıyor yapınca da baya dolduruyor katı da değil. yaptığı gün iki defa yaptığı da oluyor normal mi acaba. Kilo alımı da gayet güzel mamayı da azalttım günde 60 CC bazen 30 CC oda isteyince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…