- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #40.781
Ben hissettim çekiştirmeyi göğüs kafesimden aşağıya doğru gibiydi. Ama öyle korkulacak bi şey değildi. Hemşire ve anestezici konuşarak telkin ettiler, hakkatten de kısa bi sürede bebeğimi çıkardılar :)Ben ameliyathaneye girerken titriyodum. Daha kesmediler diye dusunurken bebek cikti :) hic merak etme oyle cekistirme falan hissetmiosun
Canım bayağı çiş ve kaka yapıyor aslında güzel emiyor. Günde 6-7 kere yapıyor kaka. Bugün 13 günlük hstane çıkışımız 2700dü, bugün 3300 tarttık hadi 100 gram fazla tartmış olalım. Kötü gelmedi bana ama annem sürekli sütün yok çocuk doymuyor dye diye sinir etti bizi.Hayır canım uyumaması doymadığını göstermez ki
Yenidoğan o, annesini arıyor tabi ki.
Emzik biberon meme reddi sebebidir.
Yenidoğan döneminde doyma kriteri kakasıdır. 24 saatte 3 kere 1 lira büyüklüğünde kaka yapıyorsa tamam.
Sonra çişli bezleri olacak.
Linkleri okur musun?
http://www.lllturkiye.org/2016/04/yenidogann-mektubu.html?m=1
http://www.lllturkiye.org/2015/12/memeyi-emzik-gibi-kullanmak-ne-anlama.html?m=1
Maşallah o kadar kaka yapıyor ve kilo alımı da çok iyi.Canım bayağı çiş ve kaka yapıyor aslında güzel emiyor. Günde 6-7 kere yapıyor kaka. Bugün 13 günlük hstane çıkışımız 2700dü, bugün 3300 tarttık hadi 100 gram fazla tartmış olalım. Kötü gelmedi bana ama annem sürekli sütün yok çocuk doymuyor dye diye sinir etti bizi.
Maşallah subhanallah kuzum sakın mama verme bence, benimki bir ayda 500 ü zor aldı, senin sütün yetiyor ve kaliteli ki kilo almış bebeğin.Canım bayağı çiş ve kaka yapıyor aslında güzel emiyor. Günde 6-7 kere yapıyor kaka. Bugün 13 günlük hstane çıkışımız 2700dü, bugün 3300 tarttık hadi 100 gram fazla tartmış olalım. Kötü gelmedi bana ama annem sürekli sütün yok çocuk doymuyor dye diye sinir etti bizi.
Canım sütüm hala sarı sağınca da çok az çıkıyor ama yeterlidir belki de. Keşke yanımda kimse olmasa ben bebeğe göre giderim hiç mama düşünmemiştim annem çok strese soktu beni. Bir hftaya gidecek inşallahMaşallah subhanallah kuzum sakın mama verme bence, benimki bir ayda 500 ü zor aldı, senin sütün yetiyor ve kaliteli ki kilo almış bebeğin.
Kaka yapmasına da laf saydı annem. Çok kaka yapıyor diye üşüyor dedi, ishal dedi sarmaladı isilik oldu çocuk. Çok rahat gaz çıkarıyordu karnı ağrıyor dedi. Sadece 2 saatte bir emiyordu, uyanmazsa ben kaldırıyordum ona da fazla dedi. bazen geri uyuması zor oluyor 2 saat uğraşıyordum bir o meme bir bu meme canım sıkılıyordu yorgun oluyordum.Maşallah o kadar kaka yapıyor ve kilo alımı da çok iyi.
Emzik, biberon, mama üçlüsüne hiç girme
Ben de aynı seyleri yasıyorummmCnm iyiym sukur anca geldim kendime iyiyz bebegmle ama şuckaynansyi bogmakcistyrm ya sabr dyrm ole
Reflu yastigi kullaniyormusunuz bizimkide kusuyordu yastik iyi geldi besinlerin geri gelisini onluyormus egik oldugundan dolayi.Birde ben doyurduktan sonra yarim saat dik pozisyonda tutmaya calisiyorumkızlar bebeğim çok kusuyor henüz13 günlüğüz ve balgamla birlikte de kustuğu oluyor. hem özele hem devlete gittim birşey yok dediler. böyle olan var mı aranızda? neden kusuyor bebeğim?
hayır reflü yastığı almadım. emdikten sonra gazını alırkene kusuyor sonra yine aranıyor :/ çok emiyor sanki ondan olabilir mi ki? sütüm mü yaramıyor bilemedim üzülüyorum. midesini mi üşüttü? bir çok soru aklımda ama doktorlar baktılar bilemedim bende :/Reflu yastigi kullaniyormusunuz bizimkide kusuyordu yastik iyi geldi besinlerin geri gelisini onluyormus egik oldugundan dolayi.Birde ben doyurduktan sonra yarim saat dik pozisyonda tutmaya calisiyorum
Arkadaşlar merhaba, çocuk dolayısı ile girip okuyamıyorum bile. Ama bir mucize keşfettim de paylaşayım dedim.. medela nipple shield göğüs ucu koruyucu.. mükemmel birşey.. başta direndim almadım. Arkadaşım kızım deli misin çok rahat kullan dedi.. ne göğüs ucu yarası ne başka birşey.. ve çocuk çok rahat emiyor.. ben mamaya başlamıştım.. şimdi rahatça emzirebildiğim için mamayı da bıraktım.. dehşetle öneririm. Araştırın derim
Yok hiç hissetmedim öyle bişey. Ben daha ameliyata girmeden paniklemiştim zaten çok gergindim. Tamamen benimle ilgili bir durum yaniÇekiştirmeleri doktorun ellerini hisseden olmuş sende onlarımı hissedince panikledin
Panikleme canım boşuna kötü bir hikaye oluşturdum kendime. Halbuki rahat olsaydım çok keyifli olabilirdi. Herşey sende bitiyor114 bende onu düşünüyorum yarın dogum var inşallah paniklemem
emziroyoruz diye mi acaba canimiz tatli cekiyorkiBenim de aynı tatlı çok yiyesim var. Hamilelikte aşermedim hiç kısmet lohusalık zamanınaymışannem ve eşim yanımdaydı onlar varken çok iyiydi. Öğün atlamadan odaya getiriyorlardı yemeği hoşafı ara öğünleri vs. Önce annem gitti iki üç gün sonra eşim işe başladı ben kaldım aç çocukta da hırıltı başladı uykuya dalamıyor sürekli sallamak gerekiyor odadan çıkamadım. Dün annem geldi yine çok şükür de karnım doyuyor
E canım söyle bu kadar kilo almış yetiyor anne de. Yetmeseydi bu kadar alamazdı de.Canım sütüm hala sarı sağınca da çok az çıkıyor ama yeterlidir belki de. Keşke yanımda kimse olmasa ben bebeğe göre giderim hiç mama düşünmemiştim annem çok strese soktu beni. Bir hftaya gidecek inşallah
Ay masallah cnm gozunaydin olsn gule gule buyut bebegini .kendi sancinla mi yaptın dogumu ilk bebekmiCanım ben Cumayı Cumartesi’ye bağlayan gece 2 gibi
sancılandım Cumartesi sabah 7:15 de Doğum yaptım. Bugün akşamda 7 de eve geldim.
Kuzum hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. Sağlığınız yerindedir inşCanım ben Cumayı Cumartesi’ye bağlayan gece 2 gibi
sancılandım Cumartesi sabah 7:15 de Doğum yaptım. Bugün akşamda 7 de eve geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?