2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İ
ilk ay sonunda kaç gr alması lazımmış? Benim ki 10 günlük oldu bugün tarttık hala doğduğu kilosuna ulaşamadı. 35gr kaldı

Kaç kardeşsiniz canım siz iyi büyütmüş böyle

Kızlar ben de dün Kavuştum yavruma çok şükür. Spinal oldum herşey yolunda şimdilik. Tek sıkıntımız meme yaraları. Ağlayarak emziriyorum memenin tamamını alamıyo yara oldu uçları. Lansinoh sürüyorum iyi geliyo gibi.emzirmeden önce siliyormusunuz kremleri yoksa direk emziriyomusunuz.

İ

ilk ay sonunda kaç gr alması lazımmış? Benim ki 10 günlük oldu bugün tarttık hala doğduğu kilosuna ulaşamadı. 35gr kaldı
cnm kilo alimi degil de ilk ay sonunda 500 gramdan fazka verirse mama takviyesi yapilmasi gerekiyormus.o zmn sutun yetmiyor deniyormus.ilk 1 ay zaten bebekler pek kilo almazmis verirmis bak seninki yine aliyor yavas yavas.
ben malesef mama takviyesi yapmistim acildeki doktorun yogun bakima aliriz mama ver dedigi icin malesef korkudan vermistim simdi azaltmaya calisiyorum mamayi birden kesemedim.midesini mi genisletti mamaya mi alisti anlamadim birden kesince hic uyutmadi o gun cunku.bende yavas yavas kesmeye caliscam.sutum de damla damla.keske artsa hemen kesicem.

Ay ne güzel :))) ben çıktım canım bu sabah 9 da geldim eve . Allah analı babalı büyütsün ne alemdesiniz kuzum
Senin sezeryan olmadı mı ne çabuk çıktın ?
Sütümde var ama paşa sürekli acıkıyor. Babası kaka yapmasından şikayetçi :)
Saat başı kalkıyoruz emmeye sanki hiç emmemiş gibi. Sizde durumlar nasıl

Sezeryan oldu ama iyiyim geziyorum tuvaletimi yaptım gazımı çıkardım eve gelmek istedim. Benimki de öyle hep emmek istiyo. Bugün 10 kere bez değiştirdik galiba. Meme uçlarım çok acıyo Benim özellikle ilk aldığında. Şimdilik iyi bakalım nasıl devam edicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…