- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #4.081
Yememekten oldugunu sanmiyorum canim. Benim kusma ya da bulantim yok mesela ama bebisler ayni.Insallah canim ne yapmamiz gerekiyor bildiginiz bisey varsa lutfen paylasin ben cok cahilim bu konuda gercekten hic bsey bilmiorm midem cok yanio soda iciorm hergun hemen hemen 1 tane yemek cok yiyemiorm kusmaktan bulantidan ondan mi oluo acaba ne yiyip icmk gerekio ayy cok sordum kusura bakmayin
Hoşgeldin canım :) 2 gün sonra kan testini yenile cnm haftayada dr git keseyi görürsün :) çiğ ete dokunma folic asiti ihmal etme dr gidene kadar sonrasında dr söyler zatenKızlar ben de aranıza transfer oldum dün bat tı acile gittik hcg 383 çıktı hala inanamıyorum yol gösterin bana lütfen cok değişik bir duyguymuş
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin.kendi doktoruna gitseydin ne tavsiye ediyor. Nane limon kaynatıp önce banyd olup . iyice bir kaç yorganın altında terlemeye çalış.hatta terle belki öyle atlatırsın.ben bilmeden bir sürü antibiyotik ağrı kesici ve ilaçlar kullandım ya ilk haftalarımdaCanim benimde ayni gogusler sis ve aciyor normsldir bence.
Ben hamileligimi ilk ogrendigim gunden beri gribim saba kadarda oksurukten uyuyamiyorum cok zor oluyor. Dr da ilac verir diye gitmiyorum
Aynen bu kadar uzun sürmesi normalmi.daha şimdiden koskocaman oldular 9 aya kadar düşünemiyorum bile halini.daha şimdiden valla psikolojim bozuldu.afedersin lavoboya bile oturamıyorum şimdiden kilomda var.kasıklarım batıyo otururken.çok zorlandım bu gebeliğimde.zor geçecek sanırım.O göğüs hassasiyeti bende de ver hele sabahları uyanıyorum ya Yok Böyle biseygün gittikçe artıyor
bende süt sevmem ama yoğurdumu kendim mayalarım bi kase yerim akşamları sabah kahwaltılarım tost oluo anca çalıştığım için zorla kalkıpta tostuda yapıyorum paketli bende yemem kola falan da içmem ama ben çok kusuyorum çok mide yanmam var sabah gene istifra ettim tost yedim üzerine şuan gene bulantım başladı çubuk kraker ve leblebı işe yaramıyor napcam bilmiyorumYememekten oldugunu sanmiyorum canim. Benim kusma ya da bulantim yok mesela ama bebisler ayni.
Ceviz findik badem
Meyve yiyorum canim. Sabahlari iyi haslanmis yumurta ve peynir olarak kasar yiyorum. Diger kahvaltiliklardan da yiyebilirsin.Bol su çok önemli. Yemeklerini de protein ve sebze olarak duzenli almak gerek. Ayrica sut ve yogurt her gun sart. Ben süt icemiyorum ama yogurt muhakkak yiyorum.
Paketli hicbir ürün yemiyorum.(çikolata, cips gibi)
Benim bildiklerim bunlar canim
Benimkilerde felaket acıyor. Bir de ben emziriyorum işkence oldu emzirmekGünaydın kızlar öncelikle bebeğini kaysedenlere rabbim sabır versin.inşallah yeni hayırlı evlatları olur biranönce.yeni hamile kalanlarada hayırlı olsun inşallah.arkadaşlar ben hala göğüslerime dokunamaz haldeyim çok acıyor bu kadar sürmesi normalmi sizce.ben daha doktora gitmedim haftaya gideceğim ne kesenin varlığını biliyorum ne da bebeğin varlığını beklemek çok zor gerçekten.
Bende senin gibiyim ama benizm kızım 24 aylık oldu 3 gündür kestim ama daha fena oldu bildiğin gece göğüs ağrısından uyandım gece derin uykusunda kızımı emzirdim yoksa kafayı yiyecektimBenimkilerde felaket acıyor. Bir de ben emziriyorum işkence oldu emzirmek
korma canim ben ikinci cocuguma hamile kalmadan uc ay once dra gittim herseyim normaldi hamile kaldim 7. ayda sıkintilar basladi sanci falan nsty koyuyo dogum sancisimi degil hareket etmiyor bu vok az hissediyorum dedim plasenta onde ondan hissetmiyorsun dedi gobegimde bi dirsek gibi bisey tutuyorum disardan hic yeri degismiyor neyse doguma 3 hafta kala eski druma gittim adam bunun yeri sıksisik alalim hemen dedi ve aldi meger ur varmis cocukla buyumus yeri datalmis bebegin hareket edememis tuttugum seyde topuguymus ayagi ice donuk dogdu masajla 10 gunde duzeldi simdi 8 yasinda kok sökturuyor bize sadece dogum esnasinda uru almak sakincaliymis ondan sikinti cektim cok kananmam durmadi iyilesmem uzun surdu vs korkma yani urbi bebek kadar vardi diyo annem alacak nefesi varsa rabbim her ortamda yasatir uzulme uzulursen zor olur herseyHaftasina göre küçük oldugunu soyledi sagliksiz olabilir dedi. En son cuma bakmisti cok buyume olmamis dedi. Bir de kesenin yaninda miyom varmis o da buyumeyi engelleyebilir dedi. Ogleden sonra belli olacak saatler geçmiyor simdi
Ayy canım benim ya seninki daha zordur emenim.bebeğin küçükmü kaç ay daha emzireceksin.rabbim sağlık versin inşallah.Benimkilerde felaket acıyor. Bir de ben emziriyorum işkence oldu emzirmek
Benimki de 18 aylık ben de yavaş yavaş keseyim diyorum. Doktorum 6 aya kadar emzirebilirsin dedi ama bakalım. Çok zor olacak kesmesi de cesaret edemiyorum.Bende senin gibiyim ama benizm kızım 24 aylık oldu 3 gündür kestim ama daha fena oldu bildiğin gece göğüs ağrısından uyandım gece derin uykusunda kızımı emzirdim yoksa kafayı yiyecektim
Var canım çok normal. Korkmagünaydın hanımlar..ben bugün sağlık odağında kan tahlili yaptıracağım bakalim sonuç ne olacak evde yaptığım iki testte pozitifti ama korkuyorum ya adet olacak gibi hep karnım ağrıyor..inşallah sağlıklı bir gebeliktir..sizde de var mi o adet sancısı gibi kasık ağrısı hafif
gidip yaptirabilirsin aşıları falan var onu yapıyorlarArkadaşlar bilgisi olan varmı ne zaman sağlık ocağına gidip gebe takip kaydı yaptırmalıyız.yada yaptıran varmı ne yapıyorlar.
Canım hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz.göğüs hassasiyeti ve sırtım çok ağrımıştı.benim adet zamanı öyle olmadığı için anca ayırt edebildim.günaydın hanımlar..ben bugün sağlık odağında kan tahlili yaptıracağım bakalim sonuç ne olacak evde yaptığım iki testte pozitifti ama korkuyorum ya adet olacak gibi hep karnım ağrıyor..inşallah sağlıklı bir gebeliktir..sizde de var mi o adet sancısı gibi kasık ağrısı hafif
Ben yaptırdım canım. 4 haftalıkken gittim kayıt açtı ama kadın doğuma gidince tekrar gel dedi. Sen direk kadın doğuma gidince git. Ne sordu hatırlamıyorum ama çok yaa şokla gittimArkadaşlar bilgisi olan varmı ne zaman sağlık ocağına gidip gebe takip kaydı yaptırmalıyız.yada yaptıran varmı ne yapıyorlar.
evet aslında kızıma hamileyken de öğrenmeden önce hep adet olacağım sanmistim ama yine o kalp atışı oluşana kadar tedirgin olacağım galibaVar canım çok normal. Korkma
18 aylık bebeğim bakalın yavaş yavaş bıraktırırım sanırım artık.Ayy canım benim ya seninki daha zordur emenim.bebeğin küçükmü kaç ay daha emzireceksin.rabbim sağlık versin inşallah.
Ben daha henüz bebeğin kese ve kalp atışını duymadığım için gidip belirtmedim.haftaya çarşamba gidecem bi göreyim hamen sağlık ocağına .gidip bildireceğim inşallahgidip yaptirabilirsin aşıları falan var onu yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?