2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yememekten oldugunu sanmiyorum canim. Benim kusma ya da bulantim yok mesela ama bebisler ayni.
Ceviz findik badem
Meyve yiyorum canim. Sabahlari iyi haslanmis yumurta ve peynir olarak kasar yiyorum. Diger kahvaltiliklardan da yiyebilirsin.Bol su çok önemli. Yemeklerini de protein ve sebze olarak duzenli almak gerek. Ayrica sut ve yogurt her gun sart. Ben süt icemiyorum ama yogurt muhakkak yiyorum.
Paketli hicbir ürün yemiyorum.(çikolata, cips gibi)
Benim bildiklerim bunlar canim

Kızlar ben de aranıza transfer oldum dün bat tı acile gittik hcg 383 çıktı hala inanamıyorum yol gösterin bana lütfen cok değişik bir duyguymuş
Hoşgeldin canım :) 2 gün sonra kan testini yenile cnm haftayada dr git keseyi görürsün :) çiğ ete dokunma folic asiti ihmal etme dr gidene kadar sonrasında dr söyler zaten

Canim benimde ayni gogusler sis ve aciyor normsldir bence.
Ben hamileligimi ilk ogrendigim gunden beri gribim saba kadarda oksurukten uyuyamiyorum cok zor oluyor. Dr da ilac verir diye gitmiyorum
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin.kendi doktoruna gitseydin ne tavsiye ediyor. Nane limon kaynatıp önce banyd olup . iyice bir kaç yorganın altında terlemeye çalış.hatta terle belki öyle atlatırsın.ben bilmeden bir sürü antibiyotik ağrı kesici ve ilaçlar kullandım ya ilk haftalarımda

O göğüs hassasiyeti bende de ver hele sabahları uyanıyorum ya Yok Böyle bisey gün gittikçe artıyor
Aynen bu kadar uzun sürmesi normalmi.daha şimdiden koskocaman oldular 9 aya kadar düşünemiyorum bile halini.daha şimdiden valla psikolojim bozuldu.afedersin lavoboya bile oturamıyorum şimdiden kilomda var.kasıklarım batıyo otururken.çok zorlandım bu gebeliğimde.zor geçecek sanırım.

bende süt sevmem ama yoğurdumu kendim mayalarım bi kase yerim akşamları sabah kahwaltılarım tost oluo anca çalıştığım için zorla kalkıpta tostuda yapıyorum paketli bende yemem kola falan da içmem ama ben çok kusuyorum çok mide yanmam var sabah gene istifra ettim tost yedim üzerine şuan gene bulantım başladı çubuk kraker ve leblebı işe yaramıyor napcam bilmiyorum

Benimkilerde felaket acıyor. Bir de ben emziriyorum işkence oldu emzirmek

Sezerbusra21 merhaba kızlar benim sat 2 Mart ve şuan 6+5 günlük hamileyim 2 gun önce kalp atışımızı duyduk herşey yolunda çok şükür fakat iki gündür aşırı yorgunluk halsizlik mide bulantısı var

Benimkilerde felaket acıyor. Bir de ben emziriyorum işkence oldu emzirmek
Bende senin gibiyim ama benizm kızım 24 aylık oldu 3 gündür kestim ama daha fena oldu bildiğin gece göğüs ağrısından uyandım gece derin uykusunda kızımı emzirdim yoksa kafayı yiyecektim

Haftasina göre küçük oldugunu soyledi sagliksiz olabilir dedi. En son cuma bakmisti cok buyume olmamis dedi. Bir de kesenin yaninda miyom varmis o da buyumeyi engelleyebilir dedi. Ogleden sonra belli olacak saatler geçmiyor simdi
korma canim ben ikinci cocuguma hamile kalmadan uc ay once dra gittim herseyim normaldi hamile kaldim 7. ayda sıkintilar basladi sanci falan nsty koyuyo dogum sancisimi degil hareket etmiyor bu vok az hissediyorum dedim plasenta onde ondan hissetmiyorsun dedi gobegimde bi dirsek gibi bisey tutuyorum disardan hic yeri degismiyor neyse doguma 3 hafta kala eski druma gittim adam bunun yeri sıksisik alalim hemen dedi ve aldi meger ur varmis cocukla buyumus yeri datalmis bebegin hareket edememis tuttugum seyde topuguymus ayagi ice donuk dogdu masajla 10 gunde duzeldi simdi 8 yasinda kok sökturuyor bize sadece dogum esnasinda uru almak sakincaliymis ondan sikinti cektim cok kananmam durmadi iyilesmem uzun surdu vs korkma yani urbi bebek kadar vardi diyo annem alacak nefesi varsa rabbim her ortamda yasatir uzulme uzulursen zor olur hersey

Arkadaşlar bilgisi olan varmı ne zaman sağlık ocağına gidip gebe takip kaydı yaptırmalıyız.yada yaptıran varmı ne yapıyorlar.

günaydın hanımlar..ben bugün sağlık odağında kan tahlili yaptıracağım bakalim sonuç ne olacak evde yaptığım iki testte pozitifti ama korkuyorum ya adet olacak gibi hep karnım ağrıyor..inşallah sağlıklı bir gebeliktir..sizde de var mi o adet sancısı gibi kasık ağrısı hafif

Bende senin gibiyim ama benizm kızım 24 aylık oldu 3 gündür kestim ama daha fena oldu bildiğin gece göğüs ağrısından uyandım gece derin uykusunda kızımı emzirdim yoksa kafayı yiyecektim
Benimki de 18 aylık ben de yavaş yavaş keseyim diyorum. Doktorum 6 aya kadar emzirebilirsin dedi ama bakalım. Çok zor olacak kesmesi de cesaret edemiyorum.

Var canım çok normal. Korkma

Canım hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz.göğüs hassasiyeti ve sırtım çok ağrımıştı.benim adet zamanı öyle olmadığı için anca ayırt edebildim.

Arkadaşlar bilgisi olan varmı ne zaman sağlık ocağına gidip gebe takip kaydı yaptırmalıyız.yada yaptıran varmı ne yapıyorlar.
Ben yaptırdım canım. 4 haftalıkken gittim kayıt açtı ama kadın doğuma gidince tekrar gel dedi. Sen direk kadın doğuma gidince git. Ne sordu hatırlamıyorum ama çok yaa şokla gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…