2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kizlar ya emzirdikten sonra uykuya dalan minik yerine yatirinca mızıklanıp agliyor tekrar basa sariyoruz sizde de boyle mi.ben de cok yoruldum uykusuz kaliyorum o sekilde diye besigini sallamaya basladim.
Benim oyle olunca gazi olmus oluyor ayilmadan cikartamazsam basa donuyoruz

KıZlar göğüs uçlarım ilk bebeğimde baya yara olmuştu zeytinyağı tahinin yağı krem vs hatta rakıya bile batırıp sürmüştük dr demişti baya uğraştım yani ilk zamanlar o yüzden bunda gümüş kapak aldım hep nemli tuttuğu için yara olmadı memnun kaldım yani çok az tek göğsümde yara olmuş oda ilk alırken acıtıyor tavsiye ederim ben yerli gümüş kapak almıştım bu arada

kizlar ya emzirdikten sonra uykuya dalan minik yerine yatirinca mızıklanıp agliyor tekrar basa sariyoruz sizde de boyle mi.ben de cok yoruldum uykusuz kaliyorum o sekilde diye besigini sallamaya basladim.
Bizimde öyle. Özellikle gece 4ten sonra başliyo. Gece 2 ye kadar ev dolu oluyo hergun sadece 2 ile 4 arasi uyuyabiliyorum hasta olcam diye cok korkuyorum daha minnacıklar cunku

O krem bnde hic ise yaramadi. Emzirmeden once ve sonra ingiliz karbonatli suyla sildim. Emdikten sonrada bepanyene kremle.

Mektubu okurken ne ağladım ya.. ne iyi geldi..

Cok emiyorsa da olabilir.Bana dr Gelen kusmuk kesik tarzindaysa yani lor gibi korkma dedi.Fazlasini atiyor dedi.

Benimki de öyle.. muhtemelen doymuyor diye düşünüyorum. Doktoruna sordum, genel durumu huysuz değilse sıkıntı yok dedi. Ben de mamayı kestim, kaka da kesildi.

Ah canım ben de 2. Gün mama takviyesine başladım hastanede.. çocuk hiç susmuyordu krize giriyordu. Benim de göğüs ucum yara olmuştu. Eve geldik, hem mama verdim, mamayı emzirme destek ünitesi ile verdim, hem süt sağdım az da olsa onu verdim.. sonra artık mamayı azaltmaya karar verdim ve 2 gündür sadece anne sütü vererek idare etmeye çalışıyorum. Mama verirken 3 günde 260gr almıştı. Şimdi 5 günde 30 gr alınca moralim bozuldu. Ama sanırım kaybetmiş olmasındansa az da olsa almış olması bile bir nebze iyi geldi bana.. şimdi bol bol emzirmeye çalışıyorum herkesin dediği o. Bir de emzirme bittikten sonra mutlaka sütünü sağ dedi bir arkadaşım, onu deneyeceğim şimdi.

Benimki de öyle.. hele geceleri daha da uyumuyor.. gazı çocuğu uyandırıyor.. o nedenle emdikten sonra gaz çıkartmak lazım ama uyuyor diye kıyamıyorum ama o bize kıyıyor

Şükür kuzum hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. Bende yaşadım lansinoh sürüp yıkamıyodum. Bide emzirdikten sonra sürdüm. Üzerine göğüs kalkanı kapat. Kremden çok kalkan fayda etti bana. Hiç çıkarmadım. Zamanla geçiyo kuzum. Sokabildiğin kadarını ağzına soktur. İlk zamanlar çok zor ama gün geçtikçe değişiyo. Allahım kokaylık ve sabır versin

Bizde aynıyuz canım bize alışıyorlar. O yüzden kokumuzu istiyolar. Herşeyi anlıyorlar. Bende sallamaya başlıcam sanırım

14 gün oldu hala rüyada gibiyim. Sabah uyanınca bir kaç saniye rüya görmüşüm gibi hissedip seviniyorum sonra bir bakıyorum her şey gerçek. Niye kabullenemiyorum ve mutsuzum anlamıyorum.

Kizlar reflu yastığı alan var mi, hangisini tercih ettiniz?

Bir de, oto koltuğu pusetini evde de kullanırım diye dusundum ama ekstradan bi de ana kucağı alsam mi acaba?

14 gün oldu hala rüyada gibiyim. Sabah uyanınca bir kaç saniye rüya görmüşüm gibi hissedip seviniyorum sonra bir bakıyorum her şey gerçek. Niye kabullenemiyorum ve mutsuzum anlamıyorum.

Sen ve bebegin sagliklisiniz ya bu en büyük sukur sebebi bence. Bu gunler geçici, hızla büyüyecekler .Ben de hamileligim bi an once sona ersin saglikla kucagima alayim istiyorum artık coook uzun geldi bu sure. Hamileligim de ufak tefek seyler disinda iyi gitti aslinda ama Nedense sanki son anda kotu bsy olacak psikolojisinden kurtulamiyorum. Beşiğine bakıp bakıp ya bunda yatamazsa filan diye saçmalamaya basladim. Dogunca tum dertlerim bitecek sanki cunku ilk bebegimi sebepsiz kaybettim. Destek alsam da o korkuyu tamamen atamadim hala. Hepimizin sınavı ayrı galiba .

Biz de dün akşam eşimle bebege bakıp şaka gibi di mi dedik. Onun çamaşırlarından bizimkilere sıra gelmiyor nerdeyse, sürekli onu besle temizle yıka eksiğini al. Aslında mutsuz değilsin bu duygu gelip geçici kesinlikle. ben de geçen gün ağladım. Eşimle eski fotoğraflarımıza gittiğimiz şehirlere baktım. Şimdi daha bi cafeye gidemedi doğru duzgun.
Ama zamanla geçecek emin ol.

Tedaviyle hamile kalan biri olarak benim de digunca acaba bakabilirmiyim onu huzurlu saglikla buyutevilirmiyim gibi acabalarim oluyor cok istediğim sevdigim.haldelohusalik depresyonu hemen hemen her kiside olabiliyor gecicek cnm bu dusuncelerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…