- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #40.861
Canim o lohusaliktandir bence hepimizi farkli yonlerden vuruyo mesela ben kendime bakinca hic lohusa gibi hissetmiyorum ama bende evdeki kalabaligi kabullenemiyorum. Mesela evim hep kalabalikti ama bebek uyurken evin dolu olmasi benim uyuyamamam ve herkes gittiginde bebegin uyanmasi ve memeden ayrilmamasi cok bunaltiyo.ben uyanikken kimse uyumasin istiyorum eşimi uyurken görünce deliriyorum ertesi gün tum sinirimi ondan cıkariyorum. Belirli bi düzenimiz vardi hepimiz ona alismisken simdi biri daha katildi ve tüm programi o belirliyo buna alisinca duzene gircek sanirim hersey o zaman anneligin tadini çikaririz :)14 gün oldu hala rüyada gibiyim. Sabah uyanınca bir kaç saniye rüya görmüşüm gibi hissedip seviniyorum sonra bir bakıyorum her şey gerçek. Niye kabullenemiyorum ve mutsuzum anlamıyorum.
Bu kayinvalideler doğum yapmamizi bekliyolar galiba :):) benimde oyleydi hatta benim anneligimi sorgulamaya kadar hak gormustu kendinde ama eşim konusmuş 2 gündür melekleşti birden bakalim kaç gün devam edebilcek boyle :)Kızlar cok bunaldım kayınvalideden herseye müdahil olmaya calışıo çocugu hep kendi kucaklıo bana vermiyor hastanede o halimle heryerimi gördü bir özelimi bırakmadı aileme laf ediyor sahtekarlaştı iyice aşırı bunaldım
Benim park yatak yatak odasinda eşimin uykusu ağir zaten esimle yatiyorum ben hatta izinliyse eger onu uyutmuyorum ben rahatca uyuyorum :) gundüzde oturma odasinda hamak var orda yatiriyorumKızlar biz şimdi eşimle odamızda uyuyamayacak mıyız, 36 gündür ben oğlumla onun odasında uyuduk. Ogkumu odada yalnız bırakma düşüncem yok park yatağını yatak odasına koysam üçümüz bir yatsak olur mu, en azından eşim izinliyken.
Sizler nasil yaptınız bu durumu?
Bebeğim 2-4 günde bir kaka yapıyor yapınca da baya dolduruyor katı da deği. yaptığı gün iki defa yaptığı da oluyor normal mi acaba. Kilo alımı da gayet güzel mamayı da azalttım günde 60 CC bazen 30 CC oda isteyince.
Başka belirti yoksa süt fazla gelmiştirHanımlar benim bebeğim çok kusmaya başladı. Önce az kusuyodu. Süt fazla gelmiş diyodum ama bugn bayağı kustu. Neyden olabilir. Böyle bişey yaşayan var mı
Ayy inşallah sadece öyledir. Başka belirti yokBaşka belirti yoksa süt fazla gelmiştir
Süper miş :) eşimin uykusu hafiftir aslında zaten böyle de uyanıp geliyor çok ağladığı zaman. Ya yana olmak en iyisiBenim park yatak yatak odasinda eşimin uykusu ağir zaten esimle yatiyorum ben hatta izinliyse eger onu uyutmuyorum ben rahatca uyuyorum :) gundüzde oturma odasinda hamak var orda yatiriyorum
Ben chicco anne yanı beşik almiştim odamızda bizimle yanımızda kendi beşiğinde yatıyor. Çok da rahat oluyor. Memnunum gayet.Kızlar biz şimdi eşimle odamızda uyuyamayacak mıyız, 36 gündür ben oğlumla onun odasında uyuduk. Ogkumu odada yalnız bırakma düşüncem yok park yatağını yatak odasına koysam üçümüz bir yatsak olur mu, en azından eşim izinliyken.
Ee baba olmakta kolay değil onlarda katlansinlar azcik gece uykulari düzene girene kadar babalarda uykusuzluğu anlasinlar :)Süper miş :) eşimin uykusu hafiftir aslında zaten böyle de uyanıp geliyor çok ağladığı zaman. Ya yana olmak en iyisi
Kızlar biz şimdi eşimle odamızda uyuyamayacak mıyız, 36 gündür ben oğlumla onun odasında uyuduk. Ogkumu odada yalnız bırakma düşüncem yok park yatağını yatak odasına koysam üçümüz bir yatsak olur mu, en azından eşim izinliyken.
Çok teşekkür ederim canım yaaVermen gereken süt miktarı kilosuna göre belirleniyor canım. Aşağıda sana nasıl hesap yapılacağını göndriyorum. Benim kızım şuan 3 kilo 2,5 saatte bir 60 cc veriyorum.
Benimki bundan cok memnunum cnmKizlar bebek telsizi kullanan var mi? Hangi marka tavsiye edersiniz? Kuzenim yeni dogum yapti bunu önerdi ama daha hesaplı tavsiyeler varsa acigim
Tam da bunun için girmiştim siteye :) bebeği odada yalnız bırakıp hiçbir şey yapamıyordum. Mutfağa bile gidip bişey alıp yiyemiyordum misafir geliyor ben odada çocukla oluyorum sürekli yanlarına gidemiyordum . Uyusa da uyumasa da başındaydım. Eşime söyledim telsiz alalım diye bugün aldık. Joker baby den weweel in wma420 di sanırım numarası. Az önce kullandım ilk defa o kadar rahat ettim ki anlatamam. Sanki özgürlüğüme kavuştum tekrar gibiKizlar bebek telsizi kullanan var mi? Hangi marka tavsiye edersiniz? Kuzenim yeni dogum yapti bunu önerdi ama daha hesaplı tavsiyeler varsa acigim
benim bebeğim de kusuyor bende bilemedim :/ sizde hasta olan var mı? benim büyük kızım hasta babasına ve bana da geçti malesef ve doktora götürdüm belki bebeğe de geçmiştir diye ama yok birşey bende bilemedim :/Hanımlar benim bebeğim çok kusmaya başladı. Önce az kusuyodu. Süt fazla gelmiş diyodum ama bugn bayağı kustu. Neyden olabilir. Böyle bişey yaşayan var mı
Anladım cnm. Ben gerekli olur mu pek emin değildim ama bugun kuzenimde bizzat görünce almam gerektiğine karar verdim. Senin modele de bakayım sag ol cnmTam da bunun için girmiştim siteye :) bebeği odada yalnız bırakıp hiçbir şey yapamıyordum. Mutfağa bile gidip bişey alıp yiyemiyordum misafir geliyor ben odada çocukla oluyorum sürekli yanlarına gidemiyordum . Uyusa da uyumasa da başındaydım. Eşime söyledim telsiz alalım diye bugün aldık. Joker baby den weweel in wma420 di sanırım numarası. Az önce kullandım ilk defa o kadar rahat ettim ki anlatamam. Sanki özgürlüğüme kavuştum tekrar gibisalonda mutfakta takıldım tv karşısında çayımı içtim çok süpermiş meğerse. Çocuk da o kadar güzel uyudu ki korktum bişey mi oldu ki diye, hatta annem de aynı şeyi düşünmüş gelip baktı eliyle koluyla oynamış maşAllah çok rahat uyuyor dedi başında olunca her sesine sallıyordum ya da sürekli giren çıkan oluyordu uykusu dağılıyormuş meğerse yavrumun. Bir de bizim hırıltımız başlamıştı biraz da öksürük var. Gelen giden benim yanımda oturmak istiyorlar ya da bebeğin yanına geliyorlar elliyorlar oynuyorlardı hep, mikrop kaptı herhalde hasta oldu. Şimdi kimse de giremez misafir benim yanıma değil ben giderim misafirin yanına. Kesinlikle tavsiye ederim mutlaka alın kullanın. Hem kendiniz hem bebeğiniz için. Modem telefon vs yoksa cızırtı olmaz dediler alırken. İki çekyat var odada tv ti de salona taşıdık telsiz de hiiçççç cızırtı olmadı. Daha uyanmaya başlarken ki küçük sesleri bile duyduk. Işığı da var. Sesi duymazsan ışığını görür yine gidersiniz yanına
Neden eşinle ayrı yatıyorsunuz canım. Biz bebeğe yan yatak aldık. Eşimle normal yatağımızda yatıyoruz bebek de yanımızda yatıyor.Kızlar biz şimdi eşimle odamızda uyuyamayacak mıyız, 36 gündür ben oğlumla onun odasında uyuduk. Ogkumu odada yalnız bırakma düşüncem yok park yatağını yatak odasına koysam üçümüz bir yatsak olur mu, en azından eşim izinliyken.
Telsiz yerine kamera almanı tavsiye ederim canm. Aliexpressten uyguna almıştım ben. Çok memnunum. Her gün kullanıyorum.Kizlar bebek telsizi kullanan var mi? Hangi marka tavsiye edersiniz? Kuzenim yeni dogum yapti bunu önerdi ama daha hesaplı tavsiyeler varsa acigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?