- 22 Kasım 2010
- 11.410
- 20.521
- 598
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #40.881
Hangisinden aldin cnm?Telsiz yerine kamera almanı tavsiye ederim canm. Aliexpressten uyguna almıştım ben. Çok memnunum. Her gün kullanıyorum.
Bunu aldım canım. https://m.aliexpress.com/item/32682...32682422055&shortkey=qumm67fY&addresstype=600Hangisinden aldin cnm?
Bizdede baba hasta canım. Sabah hastanedeydik doktor sıkıntısı yok dedi anlayamadımbenim bebeğim de kusuyor bende bilemedim :/ sizde hasta olan var mı? benim büyük kızım hasta babasına ve bana da geçti malesef ve doktora götürdüm belki bebeğe de geçmiştir diye ama yok birşey bende bilemedim :/
Farklı sıkıntı İnşaAllah yoktur canım da kusması kötü değil bence. Bizim ufaklığa hastalık bulaştı gelen gidenden çok hırıltısı vardı tıkanıyordu uyurken derine dalamıyordu. süt fazla olunca kusuyor seninki gibi. Bol bol emzirdim kussun da atsın ağızdan balgamını diye. Bir yandan iyi bişey yaniHanımlar benim bebeğim çok kusmaya başladı. Önce az kusuyodu. Süt fazla gelmiş diyodum ama bugn bayağı kustu. Neyden olabilir. Böyle bişey yaşayan var mı
Fitili hiç denemedim canım çarşamba 1 aylık oluyor iğne için gideceğiz sağlık ocağına bakalım kilo durumu nasılBu konudan bende müzdaribim en son fitil kullandım artIk
canım benim de erken doğum olmuştu. 2190di, 5.gün 2090 gramdır bize ilk odaya geçince mama verdirdiler bebeğime.10.gün 2240 gramdı hem sağıp veriyordum sütüm den hem de mama veriyordum. Sonra oğlum güzel emiyor diye mamayı azalttım 1aylık kontrolde 2600 çıktı doktor çok az almış çok emzirme mamayı arttırmak 1 kilo almasi lazımdı dedi. Düşük kilolu olduğu için ilk ay mutlaka 1kilo almali dedi .Sonra mamayı arttırdık ama emzirme nasılsa öyle devam ettim, değiştirmedim zaten oğlum da emmeyi çok istiyor. 4 gün sonra kontrolde 2800 çıktı.Kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var bildiginz gvi erken dogum yaptim kuzum 2280 di hastaneden cikisimiz 2040 oldu ve bugun 10 gunluk olduk 2160 daha doktor cok az almis kontrol edecez ama mama verme dedi zaten emmeye bile zor uyandiriyom hic uyanmiyo gece gunduz ful uyuyo cok minik kuzum ne yaparsam yapiyim uyanmiyo sadece memeyi tutup tekrar uyuyo ama emiyo yine cok dardayim napmam gerekiyo anlamadim
Ohh içim rahatladı, yalnız değilmişiz. İnsan en ufak şeyden korkuyo önceden bilse bileFarklı sıkıntı İnşaAllah yoktur canım da kusması kötü değil bence. Bizim ufaklığa hastalık bulaştı gelen gidenden çok hırıltısı vardı tıkanıyordu uyurken derine dalamıyordu. süt fazla olunca kusuyor seninki gibi. Bol bol emzirdim kussun da atsın ağızdan balgamını diye. Bir yandan iyi bişey yani
Canim benimki de almamisti ilk hafta kilo. Emzirmenin yaninda her 3 saatte bir sut sahip 30 40 cc verdim, sonraki hafta 250 gr almistiKizlar acil yardiminiza ihtiyacim var bildiginz gvi erken dogum yaptim kuzum 2280 di hastaneden cikisimiz 2040 oldu ve bugun 10 gunluk olduk 2160 daha doktor cok az almis kontrol edecez ama mama verme dedi zaten emmeye bile zor uyandiriyom hic uyanmiyo gece gunduz ful uyuyo cok minik kuzum ne yaparsam yapiyim uyanmiyo sadece memeyi tutup tekrar uyuyo ama emiyo yine cok dardayim napmam gerekiyo anlamadim
Ayyy bu gerçekse şok oldum. Madem neden herkes bunu tavsiye ediyor orda burda. İhtimali bile ürkütücü yeni almış bi kaç gündür akşamları birer damla ayak tabanına masaj yapmıştım asla yapmam Rabbim korusun bilmeden nelere sebep oluyormus. Çok teşekkür ederim canım iyi ki yazmışım.Canim aci elma yagini iyi arastir derim artik hic tavsiye edilmiyor bebeklerde Allah korusun.
http://www.doktorumlabuyuyorum.com/saglik/aci-elma-yagi-sandiginizdan-daha-aci
Buradan bakabilirsin. Sen bilirsin tabi de gorunce okuyanlar da denemek ister diye yazmak istedim.
Ayni benim ki gbi amab bosver ole olmasi daha iyi sarilik olmuyr sukur bugun kontrolde dedi dr emzrrken baska kadnnda bebegi emmyr reddedyrms sarlk oldu bebegiSenin sezeryan olmadı mı ne çabuk çıktın ?
Sütümde var ama paşa sürekli acıkıyor. Babası kaka yapmasından şikayetçi :)
Saat başı kalkıyoruz emmeye sanki hiç emmemiş gibi. Sizde durumlar nasıl
Canm benimkide ilk oleydi zor uyabdryrdm altini actgmda goznu acyor sen yinede emzir allah korusun sarlk olmasinKizlar acil yardiminiza ihtiyacim var bildiginz gvi erken dogum yaptim kuzum 2280 di hastaneden cikisimiz 2040 oldu ve bugun 10 gunluk olduk 2160 daha doktor cok az almis kontrol edecez ama mama verme dedi zaten emmeye bile zor uyandiriyom hic uyanmiyo gece gunduz ful uyuyo cok minik kuzum ne yaparsam yapiyim uyanmiyo sadece memeyi tutup tekrar uyuyo ama emiyo yine cok dardayim napmam gerekiyo anlamadim
Rica ederim canm haklisin cok sık tavsiye eden var etraftan malesef. En iyisi her oneriyi once arastiralim. Allah korusun kuzularimizi.Ayyy bu gerçekse şok oldum. Madem neden herkes bunu tavsiye ediyor orda burda. İhtimali bile ürkütücü yeni almış bi kaç gündür akşamları birer damla ayak tabanına masaj yapmıştım asla yapmam Rabbim korusun bilmeden nelere sebep oluyormus. Çok teşekkür ederim canım iyi ki yazmışım.
Burnunu sıkmayı ya da ayaklarını ıslatması denedin mı? Benim bebeğim de 3040 doğdu minik bebekler daha çok uyuyor sanki hiç bir sese tepki vermedi ilk iki hafta işitme testini geçemeyecek sandım hatta. Geçti çok şükür. En son ayaklarını suya tutunca uyanıyorduKizlar acil yardiminiza ihtiyacim var bildiginz gvi erken dogum yaptim kuzum 2280 di hastaneden cikisimiz 2040 oldu ve bugun 10 gunluk olduk 2160 daha doktor cok az almis kontrol edecez ama mama verme dedi zaten emmeye bile zor uyandiriyom hic uyanmiyo gece gunduz ful uyuyo cok minik kuzum ne yaparsam yapiyim uyanmiyo sadece memeyi tutup tekrar uyuyo ama emiyo yine cok dardayim napmam gerekiyo anlamadim
Çok şükür oglumu aldım kucagımaEzmu0810 canım nasılsın
Dogdu oglum şükür o iyi maşallah ama benim çok gaz sancım varEzmu0810 canim bende meraktayim iyisinizdir umarim..
İyi geçti eglenceliydi müzik falan dinledik ama bütün çekiştirmeleri bastırmaları hissetm beni bayıltın dedim ama doktorum izin vermedi muhabbet ederek bitti dogum güzeldi yani :)Ezmu0810 canım doğumun nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?