- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #40.901
Hayirli olsun cnm neyse ki atlattin artik.İyi geçti eglenceliydi müzik falan dinledik ama bütün çekiştirmeleri bastırmaları hissetm beni bayıltın dedim ama doktorum izin vermedi muhabbet ederek bitti dogum güzeldi yani :)
Canım hepsi geçecek inşallah. Benim de ödemim çok kötüydü hatta hamile kıyafetim bile olmamıştı ama ablam bu bakacaksın geçmiş olacak demişti hajikhaki de öyle oldu. Hiç olmamis gibiydi hatta .Kızlar bu uyku durumunu nasıl yapcaz? Gögüslerimin acısından uyuyamıyorum acımasa heran aglıyormuş gb hissedip uyumuyorum o uyuduğunda uyumuorum ve yaklasık bir haftadır doğduğundan beri bir saat bile uyumadım uyumaya calısırken kayınvalide habersiz geliyor eve annem hem çocuga bakıyor hem evin işlerini yapıyor kayınvalide cocugu sevmeye geliyor yatakodamda tam uyumaya calışırken kapıyı tak diye acıp cocugu elimden cekiştiriyor ya da acıkmış diye gögüsümü acmaya calışıp elleriyle sıkıyor asırı bunaldım bu duruma çözüm de getiremiyorum çünkü kafam yerinde değil günlerdir sezeryanm acıyor uyku yok gaz sancım ödemim var
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün geçer o merak etme iyi olun da ..Dogdu oglum şükür o iyi maşallah ama benim çok gaz sancım var
Goğus açma kısmına kadar okudugumda bi an acaba benmi yazdım diye düşündüm aynı durumlar bizdede vardı. 3 gündür iş veriyorum bana karismaya mecali kalmiyor. Normalde bizimkide oturdugu yerden aksama kadar emir verip gidiyodu. Bu 3 gündür bişey söyledigi zaman bende söyledigi işi ona yaptiriyorum. Tak diye girmesin diye kapimi devamli kilitli tutuyorum. Uykusuzluk konusunda ilk 10 gün benim öyleydi şimdi uyursa uyuyorum ama bu seferde uyumuyo hala uykusuzum :) birde bebeğim biri geldigi zaman kuzu gibi uyuyo hiç ses çikarmiyo o arada ben uyuyamiyorum bu misafirlerden nefret etme sebebi olabiliyoKızlar bu uyku durumunu nasıl yapcaz? Gögüslerimin acısından uyuyamıyorum acımasa heran aglıyormuş gb hissedip uyumuyorum o uyuduğunda uyumuorum ve yaklasık bir haftadır doğduğundan beri bir saat bile uyumadım uyumaya calısırken kayınvalide habersiz geliyor eve annem hem çocuga bakıyor hem evin işlerini yapıyor kayınvalide cocugu sevmeye geliyor yatakodamda tam uyumaya calışırken kapıyı tak diye acıp cocugu elimden cekiştiriyor ya da acıkmış diye gögüsümü acmaya calışıp elleriyle sıkıyor asırı bunaldım bu duruma çözüm de getiremiyorum çünkü kafam yerinde değil günlerdir sezeryanm acıyor uyku yok gaz sancım ödemim var
Aynı soruyu dün bende sordum :) 20. Gündeyiz bizde durum hala ayniKızlar her yerde bir günde en fazla 5-6 bez gibi okuyorum. 3.günümüz günde 10 tane falan kakalı bez oluyo. Çok kaka yapması kötü mü acaba korktum şimdi. Bi De siz kan görmüşsünüz bizde kan değil de akıntı vardı doktor olabilir ilk bi hafta on gün dedi kan bile görebilirsin hattta dedi
Kızlar bu uyku durumunu nasıl yapcaz? Gögüslerimin acısından uyuyamıyorum acımasa heran aglıyormuş gb hissedip uyumuyorum o uyuduğunda uyumuorum ve yaklasık bir haftadır doğduğundan beri bir saat bile uyumadım
aynen cnm aynı seyler direk saygısızlık yapmıyım diyorum da gelinin yatak odasına o şekilde girilmemeli anne kokusuna ihtiyac duyan cocugu bagrından cekip almak nedir yani elleri gögsümde şiştikce şişti gögüslerim rahat huzurlu emziremediğim kucagmdan cekip aldığı içinGoğus açma kısmına kadar okudugumda bi an acaba benmi yazdım diye düşündüm aynı durumlar bizdede vardı. 3 gündür iş veriyorum bana karismaya mecali kalmiyor. Normalde bizimkide oturdugu yerden aksama kadar emir verip gidiyodu. Bu 3 gündür bişey söyledigi zaman bende söyledigi işi ona yaptiriyorum. Tak diye girmesin diye kapimi devamli kilitli tutuyorum. Uykusuzluk konusunda ilk 10 gün benim öyleydi şimdi uyursa uyuyorum ama bu seferde uyumuyo hala uykusuzum :) birde bebeğim biri geldigi zaman kuzu gibi uyuyo hiç ses çikarmiyo o arada ben uyuyamiyorum bu misafirlerden nefret etme sebebi olabiliyo
Fitili hiç denemedim canım çarşamba 1 aylık oluyor iğne için gideceğiz sağlık ocağına bakalım kilo durumu nasıl
Geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün gözün aydın evet hepsi hissediliyormuş bende biraz arıza yapmıştım :) neyseki atlattık sağsalimİyi geçti eglenceliydi müzik falan dinledik ama bütün çekiştirmeleri bastırmaları hissetm beni bayıltın dedim ama doktorum izin vermedi muhabbet ederek bitti dogum güzeldi yani :)
Geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün gözün aydın evet hepsi hissediliyormuş bende biraz arıza yapmıştım :) neyseki atlattık sağsalimİyi geçti eglenceliydi müzik falan dinledik ama bütün çekiştirmeleri bastırmaları hissetm beni bayıltın dedim ama doktorum izin vermedi muhabbet ederek bitti dogum güzeldi yani :)
İLK haftalarda bizimde öyleydi canım sıvı kaka falan çok oluyordu şimdi 13 günlüğüz yeni yeni düşmeye başladı ilk zaman çok yaparmışKızlar her yerde bir günde en fazla 5-6 bez gibi okuyorum. 3.günümüz günde 10 tane falan kakalı bez oluyo. Çok kaka yapması kötü mü acaba korktum şimdi. Bi De siz kan görmüşsünüz bizde kan değil de akıntı vardı doktor olabilir ilk bi hafta on gün dedi kan bile görebilirsin hattta dedi
Ben canim 20.gun hala sirilsiklam oluyorum asiri terliyorum.Arkadaşlar ben çok terliyorum geceden sabaha kadar ama sadece gece uyuduğumda oluyor yatak yastık üstüm saçım sırılsıklam ev çok sıcak değil grip gibi değilim ameliyat tan mı acaba vücut reaksiyon mu gösteriyor acaba
Hayırda göğsünu neden sıktırıyo sen dinleme bence emzirebildigin kadar emzir dinleyeceksende sağ bari mastit olursun Allah korusun şişmeside bi yerden sonra iyi degilaynen cnm aynı seyler direk saygısızlık yapmıyım diyorum da gelinin yatak odasına o şekilde girilmemeli anne kokusuna ihtiyac duyan cocugu bagrından cekip almak nedir yani elleri gögsümde şiştikce şişti gögüslerim rahat huzurlu emziremediğim kucagmdan cekip aldığı için
Ilk süt daha farkli icerige sahip o yizden sarı oluyo o bitince beyazlıyo canimHanımlar gün geçtikçe sütünüz beyazladı mı. 6 günlüğüz sütüm beyaz geliyo
Erkekler gec geliyi sanirim.bende bekliyorum sanci yokBenim oğlanın gelmeye hic niyeti yok herhalde derken doktorumun instagraminda bi hastasina denk geldim inanamadım kizlar. Bir kadın 3 yil aradan sonra ssvd ile tam 41+5 te bebegini kucağına almis. Üstelik bebis 4200 gr :) beklemek istersen benim doktor sonuna kadar bekliyor yani...pek müdahaleden yana degil epidurali bile cok cok gerek olmadıkça takmak istemiyo. Ama zaman geçtikçe ben endişeleniyorum...keske zamanında gelse oglus 40i gormesek
Neden acaba ya çok rahatsız edici bişey bide gece terlemesi çıktı hasta değilken hasta olucam üşütüpBen canim 20.gun hala sirilsiklam oluyorum asiri terliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?